Så att sätta upp mål för din modellering karriär

Posted on

Så att sätta upp mål för din modellering karriär

Du bör ange din karriär med en plan. Detta hjälper dig vara fokuserad, på rätt spår, och rör sig på bästa vägen. För modeller kommer att införa särskilda mål hjälpa dig och din agent bli tydligare om de jobb du ska ta.

Tänk, behöver din agent för att hålla dina mål ärlig, och avgöra om de är genomförbara för modellering karriär. Om du har ställt mål som din agent inte anser rimligt, kommer de att hjälpa dig omvärdera dem för att skapa en mer realistisk lista. Det finns en marknad för alla typer av modeller. Men inte alla modeller kan göra alla typer av modellering. Här är fyra specifika mål som hjälper dig att kickstart din karriär som modell och hålla dig på rätt väg.

Bestäm din “Look”

Medan ”Jag vill vara en förebild,” är ett ställe att börja, bör du få mer specifik om vilken typ av modellering och arbete du vill göra, och mer specifikt vad du kommer att kunna göra. Kanske har du alltid velat vara en topp modell, men din “look” är mer kommersiell karaktär. Gör din forskning om olika branscher och räkna ut vilken du är bäst lämpad för och inkludera den i din målformulering. Detta är en särskilt viktig målsättning att diskutera med din agent, eftersom det väsentligt påverkar vilken typ av jobb du skulle ta.

Platser du vill arbeta

Om du vill vara en badkläder modell , kanske du har vissa exotiska platser i åtanke för strand skott. Eller, om du vill vara en modell, kanske du drömmer om att gå i modevisningar under Paris Fashion Week. Med tanke på dessa mål och spåra dem kommer att hjälpa dig att hålla fokuserad och hålla dig motiverad att arbeta för dem. Många rekommenderar visualiseringstekniker för att nå målen, och föreställa sig modellering designer badkläder på en vacker strand låter som en ganska bra tid!

Få massor av exponering

Få dina bilder ses av så många som möjligt är viktigt i den konkurrensutsatta modellering verksamheten. Ju mer du ses av modellagenturer och kunder fler möjligheter du måste få undertecknas och boka fler jobb. Det bästa stället att ses snabbt genom legitima modellagenturer är ModelScouts.com.

Logga in med en stor byrå

För att uppnå dina modellering mål du kommer att behöva hjälp av en kunnig och erfaren agent vid din sida. Din agent kommer att hjälpa dig att få jobb, hantera dina bokningar, förhandla din lön, ge dig ovärderliga råd och modellering insikt, liksom många andra viktiga uppgifter. Om du delar dina modellering mål med din agent, kommer de att ge dig en realistisk bild av vad din modellering framtida innebär och vilka mål behöva justeras, liksom de bästa sätten att uppnå dem.

Nu när du har några mål i åtanke, är nästa steg att spela in dem på en lättillgänglig plats. Kanske som en lista på kylskåpet, hängande på badrumsspegeln, eller skrivit på datorn – var som helst kan du snabbt komma åt dem att åter läsa dem. Ständiga påminnelser om dina mål kommer att uppmuntra dig att fatta beslut som kommer att hålla dig på väg mot dem och så småningom uppnå dem.

Varför Mål Matter och hur man uppnå dem

Påminna dig själv varför du ställer dessa mål i första hand är en annan viktig taktik för att uppnå målen. Tillsammans med din lista över mål, skriva en lista på varför de är dina mål och vad uppnå dem skulle innebära för dig. Kanske en karriär som modell betyder frihet för dig – frihet att resa och att alltid arbeta på olika platser och hantera din tid annorlunda än en 9-5 jobb.

Eller, till exempel, modellering kan helt enkelt vara en hobby för dig, och i så fall, är ditt mål att ha roligt och njuta. När du erbjuds en modellering jobb du verkligen inte vill ta , påminna dig om att ditt mål är att njuta av dig själv, kommer att hjälpa dig att fatta beslut att stänga.

Å andra sidan, om ditt mål är att tjäna pengar, att påminna dig om detta kommer att övertyga dig det är i ditt bästa intresse att acceptera jobbet. När modellering agent är medveten om dina mål, kommer de också att vara en ledande kraft i att hjälpa dig att nå dem, och det är därför det är så viktigt att underteckna med en stor modellagentur.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *