Top 10 Best Plačevanje za krajši delovni čas

Posted on

Top 10 Best Plačevanje za krajši delovni čas

Mnoga podjetja iščejo delavce s krajšim delovnim časom, ali za sezonsko pomoč v času prometnih mesecev, samostojnih in svetovalno podporo na za po potrebi razširimo ali za rutinsko pomoč skozi vse leto. CareerCast.com je sestavila seznam najboljših mest s krajšim delovnim časom, ki temelji na plačah in delovnih napovedi.

Za iskalce zaposlitve, katerih cilj je najti zaposlitev s krajšim delovnim časom, te pozicije nudijo visoko plačo poleg možnosti za stabilnost delovnih mest in rasti po cesti.

računovodja

Računovodje so odgovorni za pripravo, vzdrževanje in analize finančnih evidenc, računov, faktur in davki.

Poleg vzdrževanja dan za dnem in spremljanje finančnega poslovanja, morajo računovodje tudi zagotoviti, da so finančni sistemi neke družbe učinkovito in v okviru zakona delajo. Od njih se pričakuje, da kažejo različne načine za stranke za zmanjšanje stroškov in izboljšanje dobička.

Accountants mora imeti diplomo iz računovodstva ali sorodnem področju, in glede na delovno mesto, morda morajo biti CPA (pooblaščeni javni revizor).

Računovodje so v veliko povpraševanje v okolici davčne sezone, ki je, ko lahko organizacije ali posamezniki, najem računovodsko podporo s krajšim delovnim časom.

računovodja

 • Mediana urna postavka: $ 33.34 (2017)
 • Job Outlook: Povprečen. Urad za statistiko dela pričakuje preko 2026 10% povečanje delovnih mest.

Računalniški programer

Računalniški programerji napisati programsko opremo, čeprav mnogi programerji imajo znanje v razvoj programske opreme, lahko pa tudi pri odpravljanju računalniške kode, kot je Java ali C ++. Uspešen programer je tečna v tehničnem, back-end programske opreme, pa tudi vodenje v mislih, front-end uporabniško izkušnjo.

Računalniški programerji morajo imeti diplomo iz računalništva ali podobnem področju, čeprav mnogi imajo diplome magisterij ali celo doktorat, kot dobro.

Po CareerCast.com, saj ne morejo vsi podjetja privoščiti in-house programerji, bodo mnogi zatekajo k krajšim delovnim časom IT znanje za reševanje kakršnih koli tehnoloških vprašanj na podlagi primera do primera.

Računalniški programer

 • Mediana urna postavka: $ 39.54 (2017)
 • Job Outlook: Nižja od povprečja. Urad za statistiko dela pričakuje 7% upad delovnih mest prek 2026.

Dostava Truck Driver

vozniki tovornjakov dostava delajo v omejenem območju za prevoz blaga med lokalnimi skladiščih, distribucijskih centrov, podjetij in gospodinjstev. Ker so vozniki tovornjakov dostava omejena na tovornjake s tovorom, ki vsebujejo manj kot 26.000 funtov, so na splošno odgovoren za pick-up, prometa in drop-off paketov in manjših blaga.

Da bi postal voznik tovornjaka dostave, so vam na splošno zahteva, da ima srednješolsko diplomo. Večina podjetij zahtevajo tudi enomesečno usposabljanje je na delovnem mestu, in seveda, morate imeti veljavno vozniško dovoljenje in čisto zapis vožnje.

Dostava Truck Driver

 • Mediana urna postavka: $ 15.12 (2017)
 • Job Outlook: počasnejši od povprečja. Urad za statistiko dela pričakuje preko 2026 4% povečanje delovnih mest.

Urednik / Lektura

Uredniki načrt, usklajevanje, nadzor in revizijo vsebine za objavo v knjig, časopisov, revij, e-pošte ali spletne strani. Uredniki pregled zgodba ideje in določajo, katere bodo teme pritožba bralcem objavo je. Lektorji preučila končni osnutek dokumenta, knjigo, časopis, ali kateri koli drugi pisni komunikaciji, potem ko je bilo popravljeno, da se zagotovi, da ni napake ostajajo. Lektorji mora imeti ostro oko, da bi našli pravopisne napake, ločila napake, tipkarske napake ali nepravilne uporabe slovnice.

Urednik

 • Mediana urna postavka: $ 28.25  (2017)
 • Najem Obeti: The Bureau of Labor Statistics pričakuje preko 2026 ni več delovnih mest.

Grafični oblikovalec

Grafični oblikovalci delajo v programih kot so Adobe Photoshop in Adobe Illustrator za ustvarjanje grafike za različne namene. Grafični oblikovalci lahko deluje na vse, od ustvarjanja meri logotipe in vrste pisav, za oblikovanje spletnih strani in e-poštne predloge, za proizvodnjo trženje zavarovanj, vključno z oglasi, razglednice in transparenti, da ponazarja izvirno digitalno umetniško delo.

Čeprav so nekateri oblikovalci delajo v hiši za eno podjetje, drugi delajo svobodni za različne stranke, s čimer se ustvarja močan krajšim delovnim časom trg dela za grafičnih oblikovalcev.

Grafični oblikovalec

 • Mediana urna postavka: $ 23.41 (2017)
 • Job Outlook: Povprečen. Urad za statistiko dela pričakuje, da bo skupno 4% povečanje delovnih mest prek 2026 z veliko hitrejše rasti v digitalni obliki in zmanjšanjem možnosti v tisku in založništvu.

upravljanje analitik

Upravljanje analitiki, poznana tudi kot svetovalci za upravljanje, preuči sisteme v organizaciji, da ugotovimo, kako bi povečali učinkovitost. Ob različnih dejavnikov upošteva tudi kadrovsko, organizacijsko strukturo in procese dela toka, analitiki upravljanja si prizadevajo povečati dobiček z zmanjšanjem stroškov in povečanje prihodkov.

Večina analitikov za upravljanje ima univerzitetno izobrazbo, skupaj s CMC (Certified svetovalec uprave) označbo. Ker pa mnogi analitiki za upravljanje deluje na samostojni osnovi, je pomembno, da imajo predhodne izkušnje z delom na vodilnem ali režiser vlogo, da bi prinesel tja znanje kot svetovalec.

upravljanje analitik 

 • Mediana urna postavka: $ 39.64  (2017)
 • Job Outlook: Hitreje od povprečja. Urad za statistiko dela pričakuje preko 2026 14% povečanje delovnih mest.

Tržne raziskave Analyst

To je odvisno od tržnih analitikov razklati tržne trende – kaj ljudje kupujejo, kaj želijo kupiti, in kaj so pripravljeni plačati, na primer – in potem povedo, kaj so se naučili, da pomaga podjetjem bolje usmerjeni k potrošnikom.

Čeprav je večina tržni analitiki delajo s polnim delovnim časom, drugi delajo na svetovalca ali samostojni podlaga za različne stranke. Da bi postala tržne raziskave analitik, morate imeti diplomo v financah ali sorodnem področju, čeprav je večina podjetij iščejo kandidate, ki imajo magisterij kot dobro.

Tržne raziskave Analyst

 • Mediana urna postavka: $ 30.40  (2017)
 • Job Outlook: Veliko hitreje od povprečja. Urad za statistiko dela pričakuje preko 2026 23% povečanje delovnih mest.

materiali Mover

Materiali v poslu, ali ročno delavci, prevoz materialov brez strojev. Pogosto delajo v skladiščih ali tovarnah, ali premikanje stvari ljudi, ki jih morda odgovoren za premikanje tovora po skladišču, pakiranje blaga za odpremo, razkladanje blaga ali čiščenje vozil.

Na splošno te vrste položajev ne zahtevajo določeno stopnjo izobrazbe. Ker pa gre za težko fizično delo, morajo kandidati biti fizično sposoben in zmožen dvigniti težkih predmetov in preživijo veliko časa na nogah.

materiali Mover

 • Mediana urna postavka: $ 13.00  (2017)
 • Job Outlook: Povprečen. Urad za statistiko dela pričakuje preko 2026 za 7% povečanje delovnih mest.

Omrežje in Computer Systems Administrator

Omrežij in računalniških sistemov Skrbniki vzpostavitev in podporo notranjih omrežij organizacije v in internetne sisteme, ki delajo, da poskrbite, da vsi dobili dobre povezave, ki jim omogoča učinkovito delo na spletu. Omrežij in računalniških sistemov Administratorji so odgovorni za zagotavljanje varnosti omrežja tudi.

Ta položaj zahteva diplomiral na področju informacijske tehnologije, računalništva ali sorodnem področju.

Omrežje in Computer Systems Administrator 

 • Mediana urna postavka: $ 38.99  (2017)
 • Job Outlook: Povprečen. Urad za statistiko dela pričakuje preko 2026 6% povečanje delovnih mest.

Writer

Pisatelji proizvajajo vsebine za različne namene: od spletnih strani, do blogov, knjig in revij, oglasov, pesmi, televizijskih in filmskih scenarijev, in še več. Pisatelji in avtorji bi delo v hiši, za podjetja ali organizacije, v določenem področju, kot so trženje in mediji, ali pa lahko deluje na samostojni podlagi za različne stranke.

Writer

 • Mediana urna postavka: $ 29.72  (2017)
 • Najem Obeti: počasnejši od povprečja. Urad za statistiko dela pričakuje preko 2026 za 8% povečanje delovnih mest.

Kako začeti krajšim delovnim časom ali kot Freelancer

Medtem ko vsi teh delovnih mest bi odlično krajšim delovnim časom pozicije, mnogi od njih deluje na samostojni osnovi, kar pomeni, da posamezniki – na primer, pisatelji, IT strokovnjaki, svetovalci, oblikovalci, in tako naprej – samostojno delo za različne stranke.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *