Kaj je funkcionalna Nadaljuj?

Posted on

Kaj je funkcionalna Nadaljuj?

Kaj je funkcionalno življenjepis, in ko bi morali uporabiti eno zaprositi za nova delovna mesta? Funkcionalni življenjepis osredotoča na svoje sposobnosti in izkušnje, namesto na svojem kronološkem zgodovino dela. To je s iskalcev zaposlitve, ki so spreminjanje kariere, ki imajo vrzeli v svoji zgodovini zaposlitvi, ali katerega delo zgodovina ni neposredno povezano s službo običajno uporabljajo. Na ta način so posebne sposobnosti in zmožnosti poudaril poudariti sposobnosti na iskalce zaposlitve je.

To se razlikuje od tradicionalnega, kronološki življenjepis, ki prikazuje časovni reverzne delovnih izkušenj s kratkimi razlagami vsako delovno mesto. Kot rezultat, je pozornost preusmerila od nazivi delovnih mest in časa, ki je potekel do dejanske sposobnosti ima prosilec.

Je funkcionalna Nadaljuj pravi za vas? 

Zaposlitve iskalcem imajo veliko izbire, ko gre za ustvarjanje svoj življenjepis. Ker funkcionalno spet osredotoča na sposobnosti več datumov, je idealen za kandidate, ki imajo vrzeli med delovnimi mesti, so zgodaj v svoji karieri (ali pa so samo izkušnje, ki temeljijo na stažu), ali pa so kar kariere stikalo.

Funkcionalni življenjepis se manj pogosto uporabljajo kot kronološki življenjepis, v katerem so navedeni zgodovino dela kandidata, začenši z najbolj nedavno potekala položaj. Kadrovske in anketarji raje ta format, tako da če nimate razloga za uporabo funkcionalno življenjepis, odločijo za kronološkem eno. Še ena možnost je kombinacija življenjepis, ki ponuja najboljše iz obeh svetov. Na mešano življenjepis, so svoje spretnosti poudaril prvi in ​​nato sledi vaše delo zgodovine.

Nasveti za pisanje funkcionalnega Nadaljuj

Razmislite povzetek nadaljujete. Razmislite, vključno s povzetkom življenjepis na začetku svoj življenjepis, ki se osredotoča na sposobnosti, ki jih imate, ki so pomembne za delo. To je odličen način, da oblikujejo način, delodajalec vas (in svoj življenjepis) vidi na prvi pogled.

Organizirajte s temo. Pri pisanju funkcionalno življenjepis, organizirati svoj življenjepis s tem, ne pa zgolj seznam svojih delovnih mest v obratnem kronološkem vrstnem redu. Te teme so lahko sposobnosti ali kvalifikacije, navedene v življenjepis (na primer, “Zaposlovanje Experience” in “servis Izkušnje”). Z združevanjem svoje sposobnosti skupaj, lahko delodajalec lažje videli, da imate prave spretnosti in znanja za delo, tudi če je vaše delo zgodovino manj kot zvezd (ali manj povezani s službo pri roki).

Z uporabo ključnih besed. Bodite prepričani, da uporabljate ključne besede iz opisa delovnega mesta v svoj življenjepis. Morda uporabite te besede kot so naslovi za podštevilk, ali pa v označene sezname, kjer opisujejo svoje sposobnosti in dosežke podrobneje. To bo pomagalo delodajalec poskrbi, da vaše sposobnosti ujemajo tudi z zahtevami delovnega mesta.

Omemba ustrezne projekte. Prav tako ne pozabite, da vključuje vse projekte – osebne ali strokovne – ki se nanašajo na delo. Projekti pokazati svoj uspeh pri razvoju in izpolnjevanju nalog.

Še vedno vključujejo zgodovino zaposlovanja. Ni važno kaj, boste verjetno še vedno treba vključiti zgodovino zaposlovanja. Vključi to na dnu svoj življenjepis, tako da bo delodajalec bolj osredotoči na svoje sposobnosti, ne pa delovno zgodovino.

Napišite močno spremno pismo. Vključi močno spremni dopis, da gredo v svoj življenjepis. Uporabite to spremno pismo razširiti na spretnosti in sposobnosti, ki jih imate, da bi vam močan kandidat za položaj. To bo pomagalo zmanjšati pomislekov delodajalec lahko imajo o svojem delu zgodovine.

Funkcionalna Nadaljuj Primer

To je primer funkcionalne življenjepis.

Predlagatelj
321 Jackson Street
v San Jose, CA 55555
(123) 456-7890
the.applicant@email.com

PHLEBOTOMIST

Uspešno rekord proge na okolje za nego kri-bančništva

Rezultati usmerjen, visoke energije, hands-on strokovno z znanjem na področju upravljanja, zagotavljanje kakovosti, razvoj programov, usposabljanje in storitve za stranke.

Zahtevana znanja:

 • Blood bančništvo
 • Zagotavljanje kakovosti
 • AABB akreditacija
 • Skladno z FDA cGMP

STROKOVNE dosežki

IZOBRAŽEVALNO

 • Olajšano izobraževalnih projektov od 2016-2018 za krvodajalskih centrih Severni Kaliforniji.

flebotomija

 • Assisted člani skupine v veni-luknje, donatorjev reakcijski oskrbe in zagotavljanja licenco kadrovsko razširiti svoje naloge, ki jih upravljajo dokumentacijo predpisi krvi storitve (BSDS), medtem ko je dodeljena v mobilni enoti v enem kosu krvi (SCU).

UPOŠTEVANJE

 • Pod pogojem, dnevni operativni nadzor pregled / kakovosti izobraževanja odgovornosti, ki se nanaša na uvedenih regulativnih zahtev vlade v medicinskem okolju.

PROGRAM UPRAVLJANJE IN NADZOR

 • Uspešno nadzoruje pogodbe podporo za šest AT & T Broadband sistemov, ki se nahajajo v Bay Area pred kariero v flebotomijo. Upravljavec načrtovanje, nadzor kakovosti, plače, posebni projekti in vrednotenja za zagotovitev ustreznega end-of-line in razmejitvene signala.
 • Zmanjšana fluktuacija, predstavil dvosmerno komunikacijo na terenu zaposlenih, izboljšano videz zaposlenih, in na čelu širitev zaposlenih (zdravstvenih) koristi.

TEHNOLOGIJA

 • Glavni kontaktna točka za AT & T telefonu in ABC-povezanih televizijskih postajah so povezani do pritožbe in diagnosticiranje komunikacijske težave bodisi v mestu ali na daljavo oddajanje.

IZOBRAŽEVANJE IN poverilnice

SAN JOSE State University , San Jose, Kalifornija.

 • Izredni uporabnih znanosti v EKG-flebotomija, 2014
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *