Hur man skriver en idrottskarriär CV

Posted on

Hur man skriver en idrottskarriär CV

En sak om idrottskarriärer som du antingen redan vet eller kommer snart att inse är att en hel del människor är intresserade av dessa positioner.

På grund av detta är det viktigt att skriva en idrottskarriär CV som ansluter med en potentiell arbetsgivare. Vanligtvis idrottskarriär arbetsgivare får hundratals återupptas när en position öppnas. Se till att ditt CV sticker ut.

Här är några idéer för att skriva en effektiv CV, tillsammans med några specifika idéer för en idrottskarriär CV.

Lista Kontaktinformation

Börja ditt CV med kontaktinformation. Målet är typiskt att landa en intervju. Placering denna information på toppen av din CV bör vara till hjälp. När du vinner över den blivande arbetsgivare med resten av ditt CV, kommer de att behöva denna information för att kontakta dig.

Detta är en kategori i ditt CV där det är viktigt att vara på djupet. Lista din adress, de olika telefonnummer där du kan nås, samt e-postadresser och länken till din Linkedin-profil.

Vara tydliga och koncisa

Genom att ta tid att organisera ditt CV, kommer blivande arbetsgivare se att du är en person med effektiva kommunikationsförmåga, som tar stolthet i att göra ett gott första intryck och har en passion för branschen.

Ett mål för ditt CV är att fånga läsarens uppmärksamhet. Ett sätt att göra detta är att lista fem till tio prestationer högst upp. Dessa frågor kan få mer i detalj längre ner i återupptas, men att sätta dem först kommer att fånga uppmärksamhet.

Organisera ditt CV i kategorier. Detta tillvägagångssätt kommer att hjälpa läsaren processen informationen och kommer senare att fungera som en effektiv referensmaterial. För de flesta idrottskarriär positioner bör en en- eller tvåsidigt CV räcka. Om ett CV körs långa, kombinera några erfarenheter eller skära erfarenheter som har lite att göra med den aktuella positionen du söker.

uppdatera ofta

Som ditt arbete eller utbildning erfarenheter förändring, se till att du inte bara notera dem i ditt CV men omorganisera ditt CV att betona de förändringar som bäst speglar din nuvarande kvalifikationer. Inte bara tack på ett jobb efter den andra. Beskriva de prestationer som bäst gäller det eftersträvade positionen, följt av mindre prestationer. Om listan blir lång, kombinera några erfarenheter eller radera dem alla tillsammans.

Få det rätt

Inte överdriva dina prestationer. Arbetsgivarna kommer att ta tid att undersöka riktigheten i ditt CV. Se till fakta i din upplevelse är precisa och uttryckas på ett korrekt sätt.

Ta dig tid att åter läsa ditt CV för att hitta eventuella stavfel eller grammatiska fel. Dessutom har en kollega eller vän översyn ditt CV för dessa typer av misstag.

Uttrycka dina prestationer, vara specifik men inte överdriva. Till exempel, om din institution förbättrad säsong biljettförsäljning, bland annat den exakta procentsatsen säsongen biljettförsäljning förbättras liksom din roll i denna förbättring.

Tweak till specifika jobb

När du ansöker om ett specifikt idrottskarriär jobb, justera ditt CV att lyfta fram de erfarenheter som bäst ger uttryck för varför du är den bästa personen för tillgängliga idrottskarriär position.

Uttryck dig själv

I presentation och innehåll du utvecklar, låt din personlighet lysa igenom. Detta kommer att hjälpa blivande arbetsgivare ihåg ditt CV och hjälpa dig att stå ut från mängden. Detta är särskilt viktigt i idrottskarriärer, där många människor ofta bedriver samma position.

Sample CV för en sport jobb

Barry Allen
1234 Cactus Court
Tempe, AZ 85.820
000-123-4567
e-post: barry.allen@email.com
www.linkedin.com/in/barryallen

kvalifikationer Sammanfattning

Begåvad och rekord Baseball Coach med 7 års erfarenhet vägledande hög skollag till divisions mästerskap.

  • 3-tiden AzBCA State Coach of the Year, 2-tiden ABCA District Coach of the Year
  • AzBCA Hall of Fame, Arizona Coaches Hall of Fame, National High School Baseball Hall of Fame
  • 3 års framgång som Catcher för farmarliga team, Glendale Desert Dogs
  • 2 silver segrar i College Baseball World Series

Professionell erfarenhet

DESERT VIEW HIGH SCHOOL, Tempe, AZ
Head Baseball Coach , 9/2012-Present
utbilda och motivera baseball team till regional, distrikts- och statliga mästerskapsframgångar. Samordna infield, pitching och slå coaching och kliniker med assisterande tränare och frivilliga tränare; vidta åtgärder för laget resor, övervaka spelare under bortamatcher, spår återhämtning från spel eller praxis skador och ha kontakt med college talang scouter.

  • Byggd och ledde high school baseball team för att uppnå 4 5A statliga mästerskap, 2 5A State tvåorna ranking och 6 regionala mästerskap.
  • Uppnås 128 totala vinster under positionen besittnings.
  • Utbildat över 50 spelare som fortsatte att spela college, farmarliga eller major league baseball.
  • Främjas inom ett år för att anställa som assisterande tränare till huvudtränaren position.

GLENDALE DESERT HUNDAR, Glendale, AZ
Catcher , 07 / 2009-8 / 2012
Spelade minor league baseball, fungerar som stoppare för tre säsonger. Deltog praxis turnerat med laget, och deltagit i PR-evenemang.

  • Samordnad och ledde ungdoms träningsläger för område grundskolan och högstadiet spelare på Camelback Ranch.
  • Framgångsrikt kastade löpare ut försöker stjäla andra eller tredje för 60% av försöken.

Utbildning

Bachelor of Science i Physical Sciences
University of Southern California, Los Angeles, CA

Baseball MVP 2007 och 2008; 2008 Silver medalj och 2007 Silver Medal, College Baseball World Series

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *