Miten valmistautua Behavioral Työhaastattelu

Posted on

Miten valmistautua Behavioral Työhaastattelu

Mikä on käyttäytymisen haastattelussa? Ehdokkaita työllisyyttä usein kysyvät, mitä eroa on säännöllinen työhaastattelussa ja käyttäytymiseen haastattelu. Mitä pitäisi tehdä saada valmiiksi, jos työnantaja aikoo pyytää teitä käyttäytymiseen perustuva haastattelukysymyksiä?

Ei ole eroa todellisen muodon työhaastattelu. Tulet vielä tavata haastattelija ja vastata haastattelukysymykset. Ero on tyyppi haastattelussa kysymyksiä, jotka kysytään.

Tarkastella tietoja eroa käyttäytymiseen ja perinteisiä työhaastatteluun, esimerkkejä kysymyksistä, ja miten käsitellä käyttäytymiseen haastattelu.

Mikä on Behavioral Työhaastattelu?

Käyttäytymiseen perustuva haastattelu haastattelee perustuu huomaavat, miten haastateltava toiminut erityisten työhön liittyvissä tilanteissa. Logiikka on se, että miten käyttäytyi aiemmin ennakoi miten käyttäytyy tulevaisuudessa, eli tuottohistoria ennustaa tulevaa tehokkuutta.

perinteiset Haastattelut

Perinteisessä haastattelussa kysytään useita kysymyksiä, jotka on tyypillisesti suoraviivainen vastauksia, kuten “Mitkä ovat vahvuudet ja heikkoudet?” tai “Mitä suuria ongelmia ja haasteita Kohtasitteko? Miten käsitellä niitä?” tai “Kuvaile tyypillinen työviikko.”

Vuonna käyttäytymiseen haastattelun, työnantaja on päättänyt mitä taitoja tarvitaan henkilö ne palkata ja kysyy kysymyksiä selvittää, jos hakijalla on nämä taidot. Sen sijaan, että kysyä, miten te käyttäytyä, he kysyvät miten et käyttäytyä. Haastattelija haluaa tietää, miten käsitellä tilannetta, eikä mitä voisi tehdä tulevaisuudessa.

kysymyksiin

Behavioral haastattelukysymykset on enemmän terävällä, enemmän luotaa ja tarkempi kuin perinteiset haastattelukysymykset:

 • Anna esimerkki tilaisuudessa kun käytetään logiikkaa ratkaista ongelma.
 • Anna esimerkki tavoite olet saavuttanut ja kerro miten saavuttaa se.
 • Kuvaile päätös teit että oli epäsuosittu ja miten käsitellä sen toteuttamisesta.
 • Oletko mennyt edellä ja sen jälkeen call of duty? Jos, niin miten?
 • Mitä teet, kun aikataulu katkeaa? Anna esimerkki siitä, miten käsitellä sitä.
 • Oletko ollut vakuuttaa joukkueen työskennellä projektin he eivät olleet innoissaan? Miten teit sen?
 • Oletko hoitanut vaikeaa tilannetta työtoveri? Miten?
 • Kerro minulle, miten olet työskennellyt tehokkaasti paineen alla.
 • Yrityksen käyttäytymiseen haastattelukysymykset.

Jatkokysymyksiä myös yksityiskohtaisesti. Sinua saatetaan pyytää mitä teit, mitä sanoit, miten reagoivat tai miten tuntui aikana sama tilanne jakaa vuokraamalla johtaja.

Valmistautuminen

Mikä on paras tapa valmistautua? On tärkeää muistaa, että et tiedä minkälaista haastattelu tapahtuu kunnes istut haastatteluhuoneeseen. Joten, valmistella vastauksia perinteisiin haastattelukysymykset.

Sitten, koska et tiedä tarkalleen, mitä tilanteita sinulta kysytään jos se on käyttäytymiseen haastattelun, muistin virkistämiseksi ja harkita joitakin erityisiä tilanteita olette käsitelleet tai hankkeiden olet työskennellyt. Saatat pystyä käyttämään niitä auttamaan kehykseen vastauksia.

Vihje : Valmista tarinat kuvaavat ajat Kun olet ratkaissut ongelmat tai suorittaa ikimuistoisesti.

Tarinat ovat hyödyllisiä auttaa vastaamaan mielekkäästi käyttäytymiseen haastattelu. Voit tutkimuksen STAR haastattelussa vastaus tekniikka, joka tarjoaa keinon vastata käyttäytymiseen haastattelukysymykset.

Lopuksi tarkistaa työnkuva, jos olet sitä tai työpaikkaa tai mainos. Voit ehkä saada käsityksen siitä, mitä taitoja ja käyttäytymiseen liittyvät ominaisuudet työnantaja hakevat lukiessa työnkuva ja sijainti vaatimuksia.

Kuulustelussa

Haastattelun aikana, jos et ole varma, miten vastata kysymykseen, pyytää selvennystä. Niin varmasti sisällyttää nämä seikat vastauksesi:

 • Erityinen tilanne
 • Tehtävät, jotka oli tehtävä
 • Toiminta otit
 • Tulokset, eli mitä tapahtui

On tärkeää pitää mielessä, että ei ole olemassa oikeita tai vääriä vastauksia. Haastattelija on yksinkertaisesti yrittää ymmärtää miten käyttäytyi tietyssä tilanteessa. Miten reagoit määrittää, onko sovituksen taitojasi ja asema yritys pyrkii täyttämään.

Joten kuuntele tarkasti, oltava selkeitä ja yksityiskohtaisia ​​kun vastata ja, mikä tärkeintä, olla rehellinen. Jos vastauksia ei ole, mitä haastattelija etsii, tämä kanta ei voi olla paras homma.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *