Voiko Malli Work yli yhden Modeling Agency?

Posted on

Voiko Malli Work yli yhden Modeling Agency?

Yksinkertaisesti sanottuna, mallina, sitä enemmän virastoja työskennellään, sitä enemmän saat. Se tarkoittaa enemmän koe, enemmän varauksia, ja lisää rahaa.

Toinen syy kirjautua useiden virastojen on, jos haluat tutkia muita markkinoita. Nykyinen agentti ei ehkä ole kokemusta ulkopuolella niiden ”koti” alue, ja siksi ei ole resursseja tai tietoja saadaksemme varauksia tarvitset. Tässä on toista ainetta toisessa kaupungissa, valtion tai jopa maa voi olla hyödyllistä.

Muista, että lisäämällä nimekäs viraston roster ei ole aina paras syy ottaa ylimääräisiä edustusta. Ongelma on suuri virastojen on, että mallit, jotka työskentelevät eniten ja jotka tuovat eniten rahaa saa aina etusijalla.

Se tarkoittaa, että voi kestää kauan, ennen kuin virasto todella ymmärtää sinua ja edustaa sinua sillä tavalla kuin haluat. Lisäksi monet alkuun virastot ovat yksinoikeussopimukset että määrätään, että niiden malleja ei toimi mikään muu elin Yhdysvalloissa tai muualla. Joka rajoittaa vaihtoehtoja huomattavasti ja todennäköisesti tarkoittaa sinun täytyy jättää nykyisen virasto.

Voiko Malli olla useita Agents heitä edustavien?

Voitko olla useita virastoja edustaa teitä kerralla riippuu alan standardeja. Ei ole harvinaista, että kaupallisia mallit perustuvat suuremmilla markkinoilla, kuten New Yorkin ja Los Angeles on enemmän kuin yksi kaupallinen toimisto edustaa niitä.

Ne voivat olla myös henkilökohtainen johtaja. Mitä eroa? Virasto vastaa varauksen koe ja työpaikkoja, ja johtaja neuvoo mallia siitä, hyväksytäänkö tiettyjä varauksia ja hallita yleistä urapolun mallin. Ottaa manageri lisäksi virasto on yleisempää toimijoiden ja lahjakkuutta kuin se vain malleja.

Huippumuotia tai toimituksellisista malleissa lähes koskaan olla enemmän kuin yksi toimisto heitä edustavien tietyillä markkinoilla. On kuitenkin toivottavaa, että toimituksellinen malleissa on virasto kussakin tärkeimmillä markkinoilla kuten New York, Pariisi, Milano, Tokiossa ja Lontoossa.

Täytyykö minun olla enemmän kuin yksi agentti?

Ehdottomasti ei. Jos olet tyytyväinen agentti ja jos ne toimittavat sinulle runsaasti koe ja go-näkee, niin sinun ei tarvitse allekirjoittaa ylimääräisiä virastojen. Joskus kaikki mitä tarvitset on hyvä työsuhde jonkun, joka ymmärtää sinua ja tekee kaikkensa edelleen urasi. Jos asiat menevät hyvin, se on täysin kunnossa pysyä missä olet.

Onko minun täytyy kysyä lupaa minun nykyinen viraston Ennen voin rekisteröityä jonkun toisen kanssa?

Niin kauan kuin sopimus on ei-yksinomaisen, tai voit kirjautua muiden virastojen ulkopuolella tietyllä maantieteellisellä alueella, niin sinun ei tarvitse kysyä lupaa. Olet vapaa allekirjoittamaan niin monta virastojen kuin haluat. Jos olet epävarma yksinoikeuden osa sopimusta, aina kysyä agentti selventää yksityiskohtia ennen allekirjoittamista jonkun toisen kanssa. Jos menet sopimusehtojen vastainen ja merkki muutenkin, voit olla pudonnut oman sopimuksen.

Se sanoi, kannattaa silti olla avoin ja rehellinen nykyisen yritystä, varsinkin jos haluat jatkaa, jolla on positiivinen työsuhde. Mitä enemmän toimistosi ymmärtää urasi tavoitteita, sitä enemmän he voivat auttaa saavuttamaan niitä. Lisäksi on ammatillinen asia tehdä.

Mitkä ovat Haittoja ottaa useita Agents?

Ottaa useita aineita tietyillä markkinoilla tekee elämästä hieman monimutkaisempi. Koska mallit ovat harvoin voivat allekirjoittaa sopimuksia useiden virastojen samassa kaupungissa (ne yli todennäköisesti kirja juuri sitä työpaikkaa, mikä on hämmentävä, kun se tulee miettiminen provisio), sinun täytyy allekirjoittaa virastojen, jotka ovat erikoistuneet eri alueilla. Tämä tarkoittaa, matka, ja enemmän matkustaa.

Vaikka virastot ovat samassa tilassa, kaikki nämä matkakulujen todella suuriksi. Ja kun voi vaatia asioita, kuten ajokilometrit, pysäköinti ja tullimaksuista oman veroilmoituksen, voit silti maksaa etukäteen 100% näistä kustannuksista. Toisin kuin yleisesti luullaan, virastot eivät maksavat mallien jatkuva kuluja.

Myös, jossa on useita aineita, tarkoittaa, kiireinen aikataulu. Se voi olla hankalaa tasapainoilemaan kaikki nämä koe, go-näkee, ja varauksia jokapäiväisessä elämässä (työ, perhe, koulu), varsinkin jos joudut ajamaan tai lentää. Sinun tulee olemaan kaiken lisäksi aina varmistaa sitoumukset eivät häiritse toisiaan.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *