Urheilu Scout Job Kuvaus: Palkka, taidot ja tarinat

Posted on

Urheilu Scout Job Kuvaus: Palkka, taidot ja tarinat

Urheilu partiolaiset etsiä ja rekrytoida uusia jäseniä urheilujoukkueen College, amatööri tai ammattilainen tasolla. He arvioivat urheilijoiden fyysiset taidot, asenne ja muita tekijöitä, jotka voivat määrittää niiden menestys joukkue. Partiolaiset ovat olennainen parantamaan joukkueen tason lahjakkuus, joka voi maksaa pitkäaikaisia ​​osinkoja suorituskyvyn ja voittaa.

Useimmat partiolaiset toimimaan tiettyjen urheilujoukkueen, mutta myös olemassa partiotoiminta kantoja sidoksissa ulkopuolella palveluita myyvät tietonsa joukkuetta. Joissakin tapauksissa, partiolaiset ovat myös valmentajia urheilujoukkueiden.

Urheilu Scout Tehtävät ja vastuut

Tämä työ vaatii yleensä kyky tehdä seuraavat työt:

 • Etsi mahdollisille urheilijoita seuraamalla urheilu-uutisia ja kehittää suhteita valmentajien lukiosta ja Amateur Athletic Union (AAU) joukkuetta
 • Osallistu urheilupelit ja katsella videoita urheilijoiden harkitaan arvioitava toimintaansa
 • Analysoi suoritetilastoista mahdollisille urheilijoita
 • Vertaa mahdollisille urheilijoita oleville mahdollisille vastakkaisten joukkueiden
 • Anna ja suositukset valmentaja, johtaja tai omistaja joukkueen, joiden yhteydessä niillä partiotoiminta
 • Koordinoida ja tarjota kannustimia mahdollisille pelaajille

Ammatillisen tason, useimmat partiolaiset arvioi nuoria pelaajia yrittää määrittää jos joskus he voivat osallistua ammatillisen tason. Partiolaiset myös auttaa määrittämään, millä tasolla joukkue pitäisi sijoittaa tiettyyn pelaaja. Tämä koskee myös päätöstä vai ei laatia pelaaja ja kuinka paljon rahaa tarjottavaa allekirjoittamisesta bonus.

College rekrytoijat myös partiolainen lukion lahjakkuutta, mutta ovat yleensä valmentajat college joukkue.

Urheilu Scout Palkka

Urheilukeskus scout palkka voi vaihdella riippuen sijainnista, kokemuksesta, yrityksen tai koulun joille he työskentelevät, sekä onko asema on kokopäiväinen tai osa-aikaisesti. Koska monissa lajeissa partiolaiset työn alle kokopäiväistä, palkka keskiarvot ovat yleensä alhaisia.

 • Mediaani vuosipalkka: $ 32270
 • Top 10% vuosipalkasta: $ 75400
 • Pohja 10% vuosipalkasta: $ 18670

Lähde: US Bureau of Labor Statistics (BLS), 2017

Koulutus, Koulutus ja sertifiointi

Useimmat partiolaiset ovat entisiä urheilu pelaajia, ja toiset ovat nykyisiä tai entisiä vaunussa on vuosien kokemus seuraavien urheilua.

 • Koulutus: College ei välttämättä vaadita partiolaisille jotka ovat pelanneet urheilua korkealla tasolla ja kehittänyt innokas silmä lahjakkuutta. Kuitenkin urheilu partiolaiset tyypillisesti kandidaatin tutkinnon liiketoiminnan, markkinoinnin, myynnin tai Sports Management.
 • Tausta ja kokemus : Koska partiolaisia on oltava kyky arvioida kykyjä nuoria pelaajia, niillä on oltava laaja taustoja pelaa urheilun, tyypillisesti college tai ammatillisen tason valmennusta korkealla tasolla, tai monien vuosien jälkeen urheilua.

Urheilu Scout Taidot ja kompetenssit

Vaikka tiedustelijat urheilujoukkueille voi tulla monenlaisia ​​taustoja, ne yleensä oltava seuraavat ominaisuudet on onnistunut:

 • Päätöksenteon taitoja : Scouts oltava analyyttinen ja valikoiva valittaessa mahdollisia pelaajia joukkueen ja on tehtävä päätöksiä, jotka perustuvat mikä on parasta joukkue he työskentelevät kanssa.
 • Viestintä: Partiolaiset on tehokkaalla hetkellä mahdollista mahdollisuuksia potentiaalisten toimijoiden ja esittää vaihtoehtoja valmentajat ja joukkueet he työskentelevät kanssa.
 • Passion: Onnistunut valmentaja pitäisi intohimoinen tarpeeksi oppia kaikki perinpohjin urheilua ja pysyä ajan tasalla pelaajia ja asiaan trendejä.

Job Outlook

Vaikka markkinat urheilu partiolaisille odotetaan kasvavan nopeammin kuin keskimäärin ura, nopeudella 13 prosentin kautta 2026, voi olla kova kilpailu huipulle Partio kantoja, mukaan BLS.

Työympäristö

Partiolainen voi tehdä töitä toimistossa, mutta suurin osa työstä tapahtuu paikoissa, joissa urheilun he Partio toistetaan. Asemaa myös vaatii tyypillisesti matkustaa nähdä pelaajia toiminnassa.

Työjärjestys

Työtunnit voi vaihdella partiolaisille ja voivat sisältää viikonloppuisin ja iltaisin. Monet partiolaiset ovat itsenäisiä ammatinharjoittajia ja maksetaan yksittäisille partiotoiminta tehtävien vaihtelevalla tuntia. Muut partiolaiset työskennellä osa-aikaisesti tietyllä alueella tai alueen joukkue. Koska ne rakentaa kirjattua menestys, kokopäivätyön kattaa suurempia alueita tai koordinoiva muut partiolaiset ovat vaihtoehto. Jotkut scouts etukäteen scouttausjonoon Director työpaikkaa ryhmien kanssa tai muiden eri hallinnollisissa tehtävissä, kuten johtaja.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *