Vinkkejä Jatka avainsanoja

Posted on

Vinkkejä Jatka avainsanoja

Jatka avainsanoja ovat kriittisiä auttaa sinua saamaan ansioluettelosi huomasin työnantajat. Sisällyttämällä avainsanat ansioluettelosi ja saatekirje, voit lisätä mahdollisuuksia purkamisen työhaastattelu.

Avainsanat ovat sanoja tai lyhyitä ilmauksia, jotka liittyvät erityisvaatimukset työtä. Ne ovat taitoja, kykyjä, valtakirjojen, ja ominaisuuksia, jotka vuokraamalla johtaja etsii vuonna ehdokkaaksi.

Kun vuokraamalla johtaja näyttää läpi kasa jatkuu, hän käy läpi jokaisen jatkaa löytää näitä avainsanoja. Monet yritykset jopa käyttää automatisoituja hakijan ja seurantajärjestelmät (ATS), joka tunnetaan myös nimellä lahjakkuus hallintajärjestelmät, seuloa ehdokkaita avoimia työpaikkoja.

Yksi tapa ATS toimii on poistaa jatkuu puuttuvat tiettyjä avainsanoja. Jos ohjelmisto tai vuokraamalla johtaja ei havaitse mitään avainsanojen ansioluettelosi tai saatekirje, sovellus saattaa saada heitetään ulos. Upottamalla avainsanat ansioluettelosi tai saatekirjeen, osoitatte, yhdellä silmäyksellä, että sinussa vaatimukset asentoon.

Tyypit Jatka avainsanoja

Ansioluettelosi avainsanat tulisi sisältää pätevyysvaatimuksia, mukaan lukien taidot, osaaminen, asiaa valtakirjansa, ja edelliset tehtävät ja työnantajille. Pohjimmiltaan avainsanat tulisi sanojen, yhdellä silmäyksellä, näyttää vuokraamalla johtaja että olet hyvä sovi työtä.

Esimerkiksi perustuva kokemus, ehdokas henkilöstöetuudet johtotehtäviin voi käyttää seuraavia jatkaa hakusanat:

 • Henkilöstön eläkevaroja
 • Terveydenhuollosta
 • hyöty politiikka

Asiakaspalvelun edustaja voisi olla:

 • Asiakaspalvelu
 • Asiakas seurantajärjestelmä
 • Tietokonetaidot
 • Tilauksen saapumisesta kokemus

Vinkkejä löytää Avainsanat
Review työpaikkailmoituksia, jotka ovat samankaltaisia kuin kannat olet kiinnostunut ja etsiä avainsanoja sisällyttää ansioluettelosi. Etsi työluetteloita vastaavat taustan tai kokemus ja etsiä taikasanoja. Avainsanoja tai lauseita tulee sirotellaan koko työn listalle ja ”pätevyys” ja ”vastuut” kohdat. Sisällyttää suosittuja avainsanoja jatkaa.

Myös tarkistaa yhtiön verkkosivuilla mahdollisia avainsanoja. Hyödyntää avainsanoja, jotka yhtiö käyttää kuvaamaan itseään osoittamaan, että olet hyvä sovi heille. Tästä voi olla kieli yhtiön ”meistä” sivun, tai työpaikkalistaus itse. Esimerkiksi jos yritys tunnistaa itseään ”luova”, voit sisällyttää ”luova” ja ”luovuus” ansioluettelosi. On tärkeää päivittää avainsanoja ansioluettelosi, jotta ne vastaavat yhtiön kieltä.

Vinkkejä hakusanojen avulla ansioluettelosi

Ole tarkka. Sisältävät avainsanoja, jotka liittyvät niin läheisesti tiettyyn työtehtävään kuin mahdollista. Mitä keskittynyt ja erityiset olet omalla kielellä, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on on osoittaa olet hyvä ottelu ja noudon jatkamisella -skannausohjelmisto.

Tietää yhtiön arvolupaus. Yhtiön Arvolupauksemme on mitä erottaa sen heidän kilpailusta. Varmista ansioluettelosi avainsanat ja kokemuksenne muotoillaan siten vastaamaan yrityksen brändiä. Saat lisää avainsanoja tai lauseita yritykselle tärkeä, mene yhtiön LinkedIn sivulla miten ne kuvaavat itseään. Muista myös klikata profiilit yhtiön työntekijät ja etsiä samankaltaisissa tehtävissä, että olet hakemassa, kiinnittäen erityistä huomiota siihen, miten ne kuvaavat itseään arvokkaana jäseniä yhtiön.

Käytä niin monta avainsanaa kuin mahdollista. Varmista, että olet käsitelleet useimmat, elleivät kaikki, avainsanoja, jotka liittyvät jokaiseen asentoon. Tietenkään älä käytä taitoa avainsanaa, jos sinulla ei ole tätä taitoa. Sisällyttää niin monta sopivat avainsanat kuin mahdollista, että auttaa vastaamaan pätevyys tehtävään. Kuitenkin avainsanat on oltava tarkoituksenmukaisia ja virtaus saumattomasti läpi ansioluettelosi. Toisin sanoen, älä liioittele.

Sekoita avainsanoja. Kuuluu sekoitus erityyppisiä avainsanoja, kuten pehmeitä taitoja, kovaa osaamista, teollisuuden iskulauseita, sertifiointeja ja paljon muuta. Käyttämällä erilaisia avainsanoja osoittaa, että teillä on kaikki erilaisia ominaisuuksia tarpeen kyseisen työn. Myös yhtiön jatkaa skannausohjelmat ehkä ohjelmoitu tietyn avainsanan, niin sinun kannattaa sisällyttää synonyymejä avainsanoja. Esimerkiksi, saatat olla “kehittäjä” avainsanana ansioluettelosi, mutta yhtiö käyttää ”luoja” sijaan.

Käyttämällä useita versioita avainsanoja ja lauseita, ansioluettelosi on paremmat mahdollisuudet saada poimima skannauksen ohjelmaa.

Laita avainsanoja kaikkialla. Jotta työnantaja tai skannaus ohjelma löytää avainsanoja, ripottele avainsanojen ansioluettelosi. Saatat sisällyttää nämä sanat ansioluettelosi yhteenveto ohi työnkuvat, taitoja osa ansioluettelosi ja muut osa jatkaa joka vaikuttaa sopivalta. Se voi myös olla hyvä taktiikka sijoittaa tärkeimmät avainsanat omistettu ”ydinosaaminen” pöydän alussa ansioluettelosi, heti ansioluettelosi yhteenveto.

Tämä auttaa hakusanoja ”pop” sivulla.

Arvostelu Jatka Esimerkki

Tämä esimerkki sisältää avainsanoja “ydinosaamisten” -osiossa, sekä kuvaukset kullekin paikalle.

Geoffrey Gold
1234 Kuusi Hills Parkway
Milwaukee, WI 53205
555-555-5555
ggold@email.com

pätevyys Yhteenveto

Hintatietoisille ja analyyttisesti ansiokas  Korvaukset ja edut Manager  tarjoaa 10 vuoden osaaminen mahdollinen hyöty ohjelmia merkittäviä työnantajia tehdasteollisuudessa.

Ydinosaamista : Edut Administration, hyödyksi politiikan kehittäminen, työntekijöiden sitouttaminen strategiat, HR tiedostojen hallinta, Prosessin arviointi ja parannukset, Financial Analysis ja ennustaminen

Ammatillinen kokemus

XYZ Manufacturing Corporation, Milwaukee, Wisconsin
Korvaukset ja edut Manager , 02/2013-läsnä
Leverage syvä tuntemus nykyiset korvaukset palkkarakenteista jäsentää ja toteuttaa kustannustehokkaita etuja paketteja 1200-jäsenen työvoimaa. Suunnattu henkilöstö 5 HR avustajien viestimisessä hyötyjä tiedon, politiikan ja menettelyt henkilöstölle.

 • Uudelleen peräisin ensisijainen terveydenhoitoetuuksiin tarjoaja, vähentää ohjelman kustannuksia 57%.
 • Ahkerasti varmistaa yrityksen noudattaen kaikkia koskevat liittovaltion ja osavaltioiden säädöksiä.

UNITED MANUFACTURING, Milwaukee, Wisconsin
Korvaukset ja edut Specialist , 06 / 2008-02 / 2013
Taitavasti luokiteltu uutta työntekijää määrittämään ja käynnistää etuusohjelmista. Koulutettu henkilöstö käytettävissä hyötyjä ja sovellusprosessien; kootaan ja jaetaan hyötyä raportteja.

 • Pelasi keskeinen rooli turvaamisessa Executive sisäänoston uuteen korvausta rakenne nopeutunut työntekijöiden saamisen käytettävissä etuuksien tasoa.
 • Luoneet tehokkaan tiedostojen hallinta prosessi poistaa vakava recordkeeping ruuhkan kuuden viikon kuluessa alkuperäisestä palkkaamiseen.

Koulutus ja valtakirjojen

Associate Degree Henkilöstöhallinnon
WISCONSIN Indianhead teknillinen opisto Ashland, WI

Tekniset proficiencies : Microsoft Office (Advanced Excel, Word, Access, PowerPoint) ja PeopleSoft korvaus hallinnan ohjelmistoja

Käyttämällä avainsanoja Saatekirje

Sinun pitäisi sisällyttää avainsanoja saatekirje sattuessa saatekirjeesi skannataan. Vaikka saatekirje ei turvatarkastus ohjelmaa, sinulla on paremmat mahdollisuudet saada valittu haastatteluun hyväksyttynä ehdokkaana jos avainsanat ja lauseita on lueteltu koko saatekirje.

Käytä avainsanoja kehossa kirjeen, varmista, että ne vastaavat tärkeimmät avainsanat ja taitoja mainittu työpaikkalistaus. Tehokas tapa tehdä tämä on kuvaamaan soveltuva ammattitaito saavutuksia luettelomerkityn avainsanoilla ladattu lausunnot toisen tai kolmannen kohdan kirjeen. Käyttämällä avainsanoja strategisesti oman saatekirjeen, voit saada vuokraamalla johtaja antaa vakavaa huomiota siihen liittyvässä jatkaa.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *