Miten löytää oikea harjoittelujakson Strateginen suunnittelu

Posted on

Miten löytää oikea harjoittelujakson Strateginen suunnittelu

Getting maksettu työharjoittelu kesän aikana on unelma monet opiskelijoiden, mutta sen ei tarvitse olla vain toiveajattelua, jos otat oikea lähestymistapa, harrastaa jonkinlaista verkostoituminen ja aloittaa haun aikaisin.

Lisäksi maksetaan harjoittelupaikkoja, saatat haluta tutkia tapoja rahoittaa työharjoittelusta (tarkista opiston rekrytointipalveluiden toimistossa, erilaiset järjestöt ja säätiöt). Jotkut opiskelijat voivat tehdä palkaton työharjoittelu alansa kiinnostuksen täydentämällä niiden harjoittelujakson osa-aikaista työtä.

Määrittelemällä Hyvä Työharjoittelu

Hyvä, onnistunut harjoittelupaikkoja tyypillisesti tarjoavat etuja, kuten seuraavat:

 1. Opettaa perustiedot ja taidot saada vuokrata kokoaikatyötä (joko yrityksen, jossa työharjoittelun tai jokin sen kilpailijat)
 2. Tarjoaa elämyksiä, jotka positiivisesti parantaa ansioluettelosi
 3. Auttaa kehittämään ammatillisen verkostoitumisen yhteyksiä, jotka voivat auttaa sinua tulevaisuudessa työnhaun

Puhu akateemisten neuvonantajien, koulu ura ohjaajat ja professorit löytää joka yritykset kohde teollisuudessa tarjoavat hyödyllistä harjoittelupaikkoja jossa saat todellinen, lisäarvoa kokemus.

Malminetsinnän harjoittelupaikkoja

Jotkut parhaista harjoittelupaikkoja puretaan seurauksena etsinnässä. Tämä tarkoittaa tunnistamista yrityksille tai organisaatioille, jotka haluat työskennellä ja yhteyttä suoraan, joka voi johtaa joitakin parhaista harjoittelupaikkoja ympäri useista syistä:

 • Nimeämällä toimittajia, jotka eivät varsinaisesti mainostaa harjoittelupaikkoja, vältät kilpailevat tuhansien muiden hakijoiden, jotka löysi myös työharjoittelu listalle verkossa.
 • Kun yhteyttä yritys suoraan, sinun tulee usein saavat mahdollisuuden auttaa luomaan tyypin kokemus etsit, ja voidaan antaa joitakin panos mitä harjoittelun liittyy.

Opiskelijoille pienemmistä kaupungeista, etsinnässä on usein ainoa tapa löytää mahdollisia harjoittelupaikkoja. On tärkeää seurata muutamia yksinkertaisia ​​strategioita, jotta voidaan lisätä mahdollisuuksia purkamisen harjoittelupaikkoja unelmiesi. Tietenkin uran alalla tai teollisuudessa olet harjoittavat määräävät suurelta osin, jos maksettu harjoittelupaikkoja ovat käytettävissä.

Vaikka etsinnässä, ei ole mitään takeita siitä, että opiskelijat voivat purkaa maksettu työharjoittelu. Työnantajat ovat nähneet merkittävä nousu opiskelijoiden määrä etsivät harjoittelupaikkoja. Osa tästä kasvusta johtuu siitä, että useammat opiskelijat ovat ymmärtämättä, että työnantajat etsivät opiskelijat, joilla on kokemusta tarvitaan palkata tulevaisuuden kokopäivätyötä.

Toinen syy on useita eläkeläiset (ja jatko-opiskelijoille) ovat myös kiinnostuneita löytämään työharjoittelu on, että ne tällä hetkellä voi löytää työtä niiden aihealueeseen.

Vuonna 2018 tutkimus, joka analysoi jatkuu neljän miljoonan merkonomien, tulokset osoittivat, että yli 40 prosenttia uusista valmistuneista oli ottanut lähtötason työpaikkoja, jotka eivät edellytä korkeakoulututkinnon, ja yksi viidestä opiskelijoiden työskentelivät ei- asteen vaativa työpaikkoja 10 vuotta later.Employers ovat yhä vaativampia, ja he odottavat merkonomien tulevat mukaan erityisiä taitoja ja kokemusta, että ehdokkaat ovat hankkineet aikana harjoittelupaikkoja tai muilla keinoin.

Maksettu Työharjoittelu ja ohjelmat

Mukaan National Association of yliopistoissa ja Työnantajain Keskusliiton (NACE): n 2019 Työharjoittelu & Co-op raportti, keskimääräinen tuntipalkka harjoittelijaa on $ +19,05 vuonna 2019. Monet yritykset palkkaavat harjoittelijoita keinona esikatselun niitä nähdä, jos ne mahtuisivat koska koko ajan työntekijää, ja noin 56 prosenttia kausiapulaisia ​​muutettiin koko ajan vuokraa. Hyvä uutinen työnantajille on, että yli 70 prosenttia harjoittelijoita, jotka palkattiin päätoimiseksi työntekijät olivat edelleen yhtiön vuotta myöhemmin.

Olitpa ottaa palkkion vai työharjoittelu asioista potentiaalisille työnantajille. NACE 2019 tutkimuksen, 66,4 prosenttia 2019 opiskelijoille, jotka olivat työskennelleet maksanut harjoittelupaikkoja saaneet vähintään yhtä työtarjousta. Tämä eroaa vain 43,7 prosenttia maksamattomien harjoittelijoiden vastaanotetaan ainakin yksi työtarjousta.

Jos etsit harjoittelupaikkaa, joka maksaa hyvin, sinun on parasta onnea yritysten teknologiateollisuudessa. Glassdoor.com vuosittainen selvitys eniten maksavien harjoittelupaikkoja mukaan vuonna 2019, Facebook maksaa harjoittelijoita korkein palkka on $ 8000 kuukaudessa, ja Amazon on toiseksi $ 7725. Muut yhtiöt korkealla luettelo sisältää Google, Microsoft, Bloomberg, Capital One, ja Apple.

Voit myös maksaa maksun osallistua työharjoitteluun ohjelma, joka sisältää haastattelun ja jatkaa valmennusta, taata, että sijoitus, ja valikoima kotimaisia ​​tai kansainvälisiä paikoissa. Jotkut näistä työharjoitteluohjelmia tarjoavat myös erinomaisen palkat, vaikka etukäteen maksut ovat usein kalliita ja tarvitaan osallistua ohjelmaan.

Yleensä kannattaa varoa ohjelmien maksuista, mutta oikea opiskelija, joilla on varaa maksaa maksun niiden työharjoitteluun erinomaisia ​​mahdollisuuksia on tietyillä toimialoilla ja uran aloilla, ja ne löytyvät yhtiöiden kautta, jotka vastaavat sinulle kanssa mahdollisuuksia työharjoitteluun tiettyjen ominaisuuksien perusteella.

Maksu maksat pidetään eräänlainen opetusta, ja ohjelma muistuttaa lukukauden ulkomailla tyyppinen ohjelma. Valitse kaupunki ja teollisuuden, johon haluat saada työharjoittelu, ja yhtiö takuita sijoittamisesta laadukkaan harjoittelun.

HUOMAUTUS:

 1. Institute for International opiskelijoiden koulutukseen ( IES ulkomailla ) on ollut olemassa jo yli 60 vuotta, jolloin sen ensimmäinen ryhmä opiskella ulkomailla Wien, Itävalta vuonna 1950. Nykyään yhtiö tarjoaa ulkomaanharjoittelun päätoimiseen kesän sijoitus, kokopäiväinen lukukauden työharjoitteluun tai osa-aikaisesti ohjelmia. Vaikka nämä työharjoitteluun tulevat taattu sijoitus oman teollisuuden kohteisiin, ne eivät ole maksettu. Jotkin ohjelmat voivat saada taloudellista tukea tai apurahoina kattamaan ohjelman palkkiot, täysihoito.
 2. Unelma Työpaikat perustettiin helmikuussa 2000 auttaa opiskelijoita parantaa akateemista kokemusta tarjoamalla kilpailukykyiset harjoittelupaikkoja sekä College ja lukion tasolla. Yhtiö toimii 11 kaupungissa eri puolilla maailmaa, työskentelee noin 5000 eri työnantajien, ja se on toiminut yli 17000 opiskelijat haluavat edetä urallaan tavoitteita.
 3. Toinen vastaava yritys on The Washington keskus Työharjoittelu , joka on itsenäinen, voittoa tavoittelematon organisaatio, joka tarjoaa mukaansatempaavan harjoittelupaikkoja ja seminaareja opistotason opiskelijoille ja nuorille ammattilaisille. Yhtiö toimii Yhdysvalloissa ja on toimistoja 25 muissa maissa. Se auttaa opiskelijoita löytämään harjoittelupaikkoja julkisen, yksityisen ja voittoa aloilla, monilla eri aloilla kuten oikeustieteen, lääketieteen, journalismi, liike, ja politiikan mm.

Hyödyllisiä vihjeitä opiskelijoille

Jotkut tilastot kertovat, että jopa 80 prosenttia työpaikoista, kuten harjoittelupaikkoja, ei koskaan mainostetaan, ja sen sijaan, saat kautta täytetään henkilökohtaisten verkostojen ja lähetteitä. Kannattaa puhua välinsä jotka saattavat olla jonkinlainen yhteys tavoite teollisuudelle tai harjoittelupaikka. Voit myös toisella tavalla paljastaa johtaa potentiaalisten harjoittelupaikkoja:

 1. Verkko perheen, ystävien, tuttavien, aiemmilta työnantajilta, tiedekunnan ja college alumni etsimään ihmisiä, jotka ovat parhaillaan tekemässä, minkälaista työtä haluat tehdä. Et koskaan tiedä kuka vanhempiesi tietää, ennen kuin kysyä, tai jos olet hyvin kytketty naapurit kohde teollisuudessa.
 2. Kokemuksiin vapaaehtoistyössä ja osa-aikaisia ​​työpaikkoja voi usein muuttua kokopäiväistä työpaikkaa valmistumisen jälkeen.
 3. Tutkimusorganisaatiot joten voit sisällyttää nämä tiedot saatekirjeesi tai käyttöönotto viestejä kuin tavoittamaan työnantajille verkkosivujen kautta tai kun malminetsinnän harjoittelupaikkoja verkossa.
 4. Luo hyvin muotoillut, kohdennettua jatkuu ja kattaa kirjaimet, jotka keskittyvät organisaatio ja sijainti, johon haet. Muista, että vain yksi kirjoitusvirhe voi laittaa sinut pois käynnissä.
 5. On suunnitelmallista prosessia, joka kirjaa haastatteluja, ja asettaa päivämäärät seurata työnantajien sähköpostitse tai puhelimitse. Älä unohda, että on tärkeää kiittää muistiinpanoja haastattelemalla prosessissa. Usein opiskelijat kokevat, että he ovat tuholaisia, mutta monet yritykset näkevät tämän käyttäytymisen ulottumista motivoitunut opiskelija sekä joku, joka todella haluaa tulla ja työskennellä heidän tiettyä yritystä.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *