Miltä aktuaari tehdä? Tutustu Palkka, vaadittavat taidot, & More

Posted on

Miltä aktuaari tehdä? Tutustu Palkka, vaadittavat taidot, & More


Vakuutusmatemaatikot tekevät monimutkaisia ​​laskutoimituksia määrittää todennäköisyys eri tuloksia, jotka liittyvät onnettomuudet, sairaudet, kulutuskysyntä ja investoinnit. He käyttävät erikoistunut tietokoneohjelmistot murskata numeroita ja luoda taulukoita, kaavioita ja raportteja koskien havainnoistaan. Vakuutusmatemaatikko on yksi tärkeimmistä työpaikkoja opiskelijoille, jotka pääaineenaan matematiikka.

Vakuutusmatemaatikot esittää tätä tilastotietoa vakuutus johtajat, markkinointi johtajat, antajat, investointipankkien, ja eläke johtajat tueksi päätöksiä hinnoittelusta vakuutukset, tuotekehitys / markkinoinnin suunnittelu, kalusto tarjontaa, ja sijoituspäätöksiä.

Vakuutusmatemaattisissa tietoja ne tuottavat on oleellista menestyvän yrityksen riskinhallintoimenpiteitä yrityksiä, joiden on jatkuvasti muuttaa toimintaansa, tutkimus ja kehitys sekä markkinointi valvoa yleistä rahoitusriskiaseman ja vakauden takaamiseksi liiketoiminnassaan.

Aktuaari Tehtävät ja vastuu

Tämä työ vaatii hakijat voivat suorittaa tehtäviä, jotka ovat seuraavat:

 • Keruusta ja tilastotiedot lisäanalyysi
 • Arvioimme todennäköisyys ja todennäköiset kustannukset tapahtumien kuten onnettomuus, kuolema, luonnonkatastrofin tai sairaus
 • Suunnittelu, testaus ja hallinnoida politiikkaa riskien minimoimiseksi ja maksimoida kannattavuutta vakuutusten eläkejärjestelyt, sekä tuottaa karttoja ja muita näyttelyitä selittämään ehdotuksia ja laskelmia
 • Selitä ehdotukset ja havainnot eri osapuolten välillä yritysjohtajat asiakkaille, osakkeenomistajille ja valtion virkamiehiä.

Valtaosa vakuutusmatemaatikkojen työskentelevät yritykset käsittelevät elämän, terveyden, omaisuuden, vahinkovakuuttaja. Toiset työskentelevät työeläkeyhtiöiden, konsulttiyritykset, tai valtion virastot. Monet vakuutusmatemaatikkoja siirtyä johdolle tai asemaan, jossa he ohjaavat ja valvovat työyhteisöissä.

aktuaari Palkka

Vakuutusmatemaatikko palkka vaihtelee työnantajan, kokemuksen taso, koulutus, sertifiointi, ja muut tekijät.

 • Mediaani vuosipalkka:  $ 101560 ($ +48,83 / tunti)
 • Top 10% vuosipalkasta: Yli $ 184770 ($ +88,83 / tunti)
 • Pohja 10% vuosipalkasta: Alle $ 59950 ($ +28,82 / tunti)

Lähde: US Bureau of Labor Statistics, 2017

Opetus, koulutus ja sertifiointi

Vakuutusmatemaatikot tarvitaan vähintään kandidaatin tutkinnon matematiikan liittyvä kenttä, ja vahva kyky numeroilla.

 • Korkeakoulututkinnon: Useimmat vakuutusmatemaatikoilta hankkia kandidaatin tutkinnon matematiikan, vakuutusmatematiikan tai liiketoimintaa. Opintoviikkoja tilastoissa, taloustieteen, tietojenkäsittelytiede, hammaskiveä, ja corporate finance antavat erinomaisen pohjan vakuutusmatemaattisten tentit ja lähtötason työpaikkoja.
 • Harjoittelupaikkoja: toimijoille mahdollisimmat purkaa täyttää lähtötason työtä Vakuutusmatemaatikon, opiskelijoiden pitäisi myös yrittää tehdä ainakin yksi työharjoittelu, jossa he voivat työskennellä yhdessä kokeneiden vakuutusmatemaatikoilta. Aktuaari harjoittelupaikkoja tyypillisesti tarjoavat merkittäviä vakuutusyhtiöitä, jotka usein maksavat harjoittelijoita välillä $ 15 ja $ 22 tunnissa. Standardin vaatimuksia tällaisen harjoittelun ovat suorittamalla vähintään yhden vakuutusmatemaattisten tentti ja GPA 3,5 tai korkeampi. Ehdokkaita vakuutusmatemaattisia harjoittelupaikkoja joskus myös vaaditaan hyvä taito Excel ja tietokannan / tilastollisten analyysien kieliä kuten SQL tai SAS. Koska vakuutusmatematiikan on sellainen erikoistuneella, onnistuneen toteuttamisen työharjoitteluun saattaa hyvinkin avoimia ovia välittömästi työllisyyttä yliopiston jälkeen.
 • Sertifiointi: aktuaaritoimi voivat aloittaa uransa harjoittelijoina ilman sertifiointia. Useimmat vakuutusmatemaatikkoja saavat laajaa mentorointi, koulutus, ja vapauttaa aikaa valmistautua kokeisiin, kun työssä. Kuitenkin täyden ammattiasema, vakuutusmatemaatikot olisi jatkettava associate- ja muiden tason sertifiointi joko onnettomuustilastoihin Aktuaariyhdistyksen / CAS (Aktuaari- kiinnostunut vahinkovakuutusyhtiö kenttä) tai seuran aktuaarien / SOA (voidakseen työskennellä henkivakuutus, sairausvakuutus, eläke-etuudet, investoinnit ja rahoitus teollisuus). Kun vakuutusmatemaatikko on vihdoin tullut sertifioitu (neljän kuusi vuotta yhdistävät sertifioinnin ja lisäksi kaksi kolmeen vuoteen apurahan tila), niitä vielä tarvitaan CAS ja SOA loppuun jatkuvan koulutuksen vaatimuksia.

Opiskelijoiden, jotka valmistautua ja siirtää yksi tai useampi näistä vakuutusmatemaattisten tentit taas koulu on reunan palkkaamiseen lähtötason työpaikkoja. Otsikot alustavat tentit aluksi vakuutusmatemaattisten sertifiointi sisältää ”Todennäköisyys,” “Financial Matematiikka,” ’Vakuutusmatemaattiset mallit: Financial Economics’, ’Vakuutusmatemaattiset mallit: Life Ehdolliset’, ’Mallit Stokastiset prosessit ja tilastotieteen’ ja ”rakentaminen ja arviointi Vakuutusmatemaattiset mallit.”

Aktuaari taitoja ja osaamista

Vaikka opistotason koulutus on tärkeä edellytys tämän kannan, on olemassa tiettyjä “pehmeitä taitoja”, joka antaa yksilöille reunan kun se tulee työskennellä toisten toimistoympäristössä. Nämä sisältävät:

 • Analyyttisiä taitoja: Actuaries on pystyttävä tunnistamaan suuntauksia ja muotoja monimutkaiset aineistoja
 • ATK-taidot: käyttäminen ohjelmointikielet ja kehittää taulukkolaskenta malleja, tietokantoja ja tilastollisia malleja on olennainen osa vakuutusmatemaatikko työtä.
 • Viestintä- ja vuorovaikutustaidot: Actuaries täytyy pystyä selittämään monimutkaisia ideoita ja teknistä tietoa eri kohderyhmille, ja on kyky johtaa onnistuneeseen ryhmät ja toimivat hyvin muiden rinnalla.
 • Ongelmanratkaisu: Yksilöiden on voitava tunnistaa yrityksen riskejä ja kehittää suunnitelmia yrityksen hallitsemaan riskinsä.
 • Matematiikkataidot: tärkeimpiä työkaluja käytetään tässä työssä määrittää vaarassa ovat hammaskiveä, todennäköisyys, ja tilastot.

Job Outlook 

Mukaan Yhdysvaltain Bureau of Labor Statistics, näkymät aktuaarit seuraavan vuosikymmenen aikana suhteessa muihin ammatteihin ja teollisuuden on paljon parempi kuin keskimäärin kaikissa ammateissa, ohjaa kasvava tarve henkilöstön auttaa yrityksiä hallitsemaan taloudellista riskiä sekä vakuutusyhtiöt, jotka täytyy analysoida suuria määriä asiakastietoja.

Työllisyyden odotetaan kasvavan noin 22 prosenttia seuraavan kymmenen vuoden aikana, mikä on korkeampi kuin keskimääräinen kasvu ennustetaan kaikissa ammateissa vuosien 2016 ja 2026. Kasvu liittyvien matemaattisten tieteiden työpaikkoja ennustetaan kasvavan nopeammin, mikä on 28 prosenttia seuraavan kymmenen vuoden aikana.

Nämä kasvuluvut verrata ennakoituun 7 prosentin kasvua kaikissa ammateissa. Lukumäärä vakuutusmatemaatikkojen palveluksessa on pieni, joten jopa suuri työllisyyden lisäys merkitsee noin 5300 uutta työpaikkaa seuraavan vuosikymmenen aikana. Tyypillisiä työnantajia sisältävät vakuutusyhtiöt ja rahoitusriskien hallinta ryhmiä tai yrityksiä.

Työympäristö 

Vakuutusmatemaatikot työskentelevät pääasiassa vakuutus- ja rahoitusyhtiöt, toimistossa ympäristössä. Jos työskentelee konsulttiyritys, aktuaari ehkä matkustaa asiakkaan toimistoissa.

Työjärjestys 

Useimmat vakuutusmatemaatikkoja kokopäivätyössä perinteisessä toimistossa; noin 30 prosenttia työskentelee yli 40 tuntia viikossa.

Miten saada työnsä

Levitä: Käy työnhaun resursseja, kuten Indeed.com, Monster.com ja Glassdoor.com varten tarjolla olevia paikkoja. Voit myös käydä online työpaikkailmoituksia on Society of aktuaarien (SOA) päällä, tai soveltaa suoraan vakuutusyhtiölle työpaikkailmoituksia.

Verkosto muiden Actuaries: Etsi mahdollisuus liittymällä ja osallistumalla vakuutusmatemaattisena verkottumista ryhmän kautta online-sivustot, kuten LinkedIn. Voit myös tarkistaa SOA sivuston ajoitettu verkostointitapahtumiin.

Etsi Työharjoittelu: Get ohjausta työskentelemällä kokenut aktuaari. Löydät aktuaari harjoittelupaikkoja läpi saman sähköisen työnhaun sivustoja ovat työpaikat. SOA on myös listat harjoittelupaikkoja ja avustajan aktuaari kantoja.

Verrataan työpaikkoja 

Ihmiset kiinnostunut vakuutusmatemaatikon myös seuraavia urapolkuja, listattu niiden mediaani vuosi-:

 • Kirjanpitäjät ja tilintarkastajat: $ 69350
 • Budjetti Analyytikot: $ 75240
 • Kustannusarvioijilla: $ 63110

Lähde: US Bureau of Labor Statistics, 2017

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *