Miten valita paras Resume muoto

Posted on

 Miten valita paras Resume muoto


Olet tehnyt oman tutkimuksen ja valinnut paras jatkaa -tyyppi avaamista ja kokemus, taidot ja saavutuksia. Mutta se on vain ensimmäinen askel luotaessa ammatillinen jatkaa joka saa vuokraamalla johtaja huomion.

Vinkkejä valinta Best tyyli ansioluettelosi

Jotta ansioluettelosi nousta yli kilpailu, sinulla on enemmän valintoja tehdä. Esimerkiksi mikä on paras fontin ansioluettelosi? Kuinka suuri (tai pieni) pitäisi fontti on? Jos käytät rohkea ja kursiivilla kuitata oman väliotsikointi, titteleitä ja muita ominaisuuksia? On luova jatkaa hyvä – ja jos on, miten luovia sinun pitäisi saada?

Tunnet yleisösi

Kun kirjoitat jatkaa, ensimmäinen asia pitää mielessä on yleisöön. Jos lähetät hakemuksen verkossa, tämä tarkoittaa luo jatkaa joka on helppo lukea sekä esimiehet ja hakijan seurantajärjestelmät (ATS).

Yleisesti ottaen se on huono idea liian hieno. Epätyypilliset fontteja, liiallinen muotoilu ja muut koriste-elementit eivät tee sitä kautta ATS, ja voisi johtaa sotkua tai lukukelvoton CV näkökulmasta HR henkilö toisessa päässä.

Lisäksi se on hyvä tietää kulttuuriin organisaation olet soitimella. Perinteiset teollisuudenalat kuten rahoitus todennäköisesti paheksua luova jatkaa, vaikka mainonnan tai design-yritykset voitaisiin ottaa esteettisiä merkityksessä. (Jälleen: se on vain riskin arvoista, jos olet luovuttamista ansioluettelosi henkilökohtaisesti tai suoraan yhteyshenkilön sähköpostin. Kaikki, mikä menee läpi online hakuprosessin olisi mahdollisimman standardoituja.)

Pidä se yksinkertaisena

On olemassa muutamia syitä, miksi se on tärkeää pitää muotoilua ansioluettelosi yksinkertainen. Ensinnäkin taas monet jatkuu ensin luetaan hakijan seurantajärjestelmät, ei ihmisiä. Nuo järjestelmät toimivat parhaiten, kun lukee yksinkertaista tekstiä mieluummin kuin hienoja muotoiluja. Jos hakija seurantajärjestelmä ei pysty lukemaan ansioluettelosi, vuokraamalla johtaja voi vain heittää sen pois.
On myös tärkeää, että esimiehet pystyä helposti lukemaan ansioluettelosi. Basic, luettava fontteja kuten Arial, Verdana, Calibri ja Times New Roman takaa sinulle ansioluettelosi luetaan.

Kun valitset fontin ansioluettelosi, fontin koon tulisi olla välillä 10 ja 12, jotta luettavuutta. Se voi tuntua houkuttelevaa tehdä fontin ansioluettelosi hyvin pieni, joten voit sisällyttää lisätietoja jokaisen työn, ja vielä ansioluettelosi mahdu yhdelle sivulle. Kuitenkin vastustaa tätä kiusausta – pieni fontti on vaikea lukea, joka lopulta voittaa ansioluettelosi tarkoitus.

Ansioluettelosi olisi myös tulostaa mustavalkoisena, eikä väri. Muut värit ovat yleensä häiritsevä vuokraamalla manager.

Sinulla on jonkin verran joustavuutta oman osien otsikot. Voit tehdä niistä hieman suurempi ja / tai rohkeita.

Varmista myös nimesi (yläosassa ansioluettelosi) seistä. Voit tehdä nimesi hieman suurempia, ja ehkä rohkea, alleviivaus tai kursivoi sitä.

Ole johdonmukainen

Älä johdonmukaisesti muotoilusta. Jos esimerkiksi olet rohkea osion otsikkoa rohkea ne kaikki. Jos korostetaan yrityksen nimi, varmista, että toiset ovat alleviivattu samoin.

Älä myöskään liikakäyttöä arvo, rohkea, kursiivilla korostaen, tai muita korostaa ominaisuuksia. Jälleen perus toimii parhaiten.

Milloin luovuutesi

Tavallisesti kannattaa käyttää luettavissa, tulostaa fontin kuten Times New Roman, Arial tai Calibri. Kuitenkin, jos olet hakemassa kantaa graafisen suunnittelun ja mainonnan (missä jatkaa asettelu ja muotoilu voisi olla osa arviointia), työnantajat saattavat olla avoimia vaihtoehtoisia fontteja, värejä ja jopa perinteistä jatkuu.

Huolimatta siitä, mitä, varmista fontti valitsemasi luettavissa vuokraamalla manager. Ja ajatella hyvin huolellisesti ennen vaihtoehtoista fonttia. Varmista, että se ei aio satuttaa mahdollisuuksia saada työtä. Jos tiedät kuka tahansa, joka työskentelee yrityksessä, jossa heitä ajatuksistaan ​​ennen lähettämistä nontraditional jatkaa, tai jatkaa luova fontin tai värin.

Miten Valitse Font

Ohessa on kaksi tapaa valita fontin kokoa ansioluettelosi.

Vaihtoehto 1:

  • Valitse fontin kokoa listasta yläreunassa asiakirjaa ennen ala kirjoittaa uudelleen.

Vaihtoehto 2:

  • Kirjoita ansioluettelosi.
  • Korosta jatkaa.
  • Joko valita fontin pop-up-ikkunan (oikealla painikkeella ja valitse ”Font”) tai valitse fontti luettelosta yläosassa dokumentin.
  • Valita fonttikoon haluat käyttää samalla tavalla.

Vahvistaen kirjasimessa Choice

Kun olet valinnut fontin kokoa, se on aina viisasta tulostaa ja tarkastella kopio ansioluettelosi. Lukiessasi, kysy itseltäsi: Onko tämä jatkaa helppo selata? Jos olet karsastaa lukea, tai löytää että fontti näyttää ahdas, valitse eri kirjasin tai valitse suurempi koko oman fontti.

Jos sivu näyttää erittäin kiireinen ja sekava – esimerkiksi jos on liian monta sanaa tummennettu, kursivoida, ja korosti – tehdä tyyliin ansioluettelosi yksinkertaisempaa.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *