Uuden työn Ilmoitus: sähköpostiviestin ja kirje Esimerkkejä

Posted on

Uuden työn Ilmoitus: sähköpostiviestin ja kirje Esimerkkejä

Oletko innoissaan uuden työn olet juuri vuokrattu ja haluavat julistaa sen kaikille tiedät? Sinulla on myös ammatillinen vastuu ilmoittaa tiimin jäsenille ja / tai asiakkaiden tämä nouseva liikkua niin, että heillä on aikaa sopeutua. Täällä on paras tapa jakaa uutisia.

Ajoitus on ratkaiseva

Ensinnäkin, ei mainita uusi työ kunnes työtarjous on vahvistettu, olet aloituspäivää, olet kirjautunut katkoviiva oman työsopimuksen, ja se on tällä selvä. Se ei ole hyvä idea ilmoittaa mitään ennen kuin olet täysin varma, että se tulee tapahtumaan. Työnantajat ovat olleet tiedossa perua työtarjouksia, tai jotain muuta voi tapahtua, jos työ ei onnistu.

Mitä kirjoittaa

Mitä sanot kirjeitse tai sähköpostiviestin riippuu siitä, kuka olet kirjallisesti. Voisit kertoa työkaverisi, kuinka paljon olet nauttinut heidän kanssaan ja kuinka paljon voit kaipaamaan niitä, vaikka olet innoissaan uudesta asennossa.

Viestisi asiakkaille ja kontakteja pitäisi olla lyhyt ja sisältää perusasiat – se, että olet liikkuvat ja missä pääsee. Kun kerroit yhteydet mainita kuinka tyytyväinen olet alkavan uusi työ. Jos mitään yhteystietojasi auttoivat työnhakuun, tämä on hyvä aika kiittää heitä avusta.

Kaikissa tapauksissa pitää sävy viestisi positiivinen vaikka olet lähdössä takia ongelmia työssä tai yrityksen. Ei ole mitään järkeä kasvatuksessa mitään negatiivista koskien lähtöä.

Yleensä kirjeen tulisi sisältää nämä seikat:

  • Olet lähdössä nykyinen työsi
  • Kun olet lähdössä
  • Mitä uusi kanta on
  • Kun aloitat uuden työn
  • Kuinka paljon olet innolla uutta roolia
  • Miten pysyä yhteydessä (osake sähköposti, puhelin, LinkedIn, sosiaalinen media tietoa)

Seuraavassa on nimenomaan henkilö olet kirjallisesti:

  • Kiitos mahdollisuuksia vanha työpaikka
  • Menetät henkilö
  • Kiitos avusta turvaamisessa uuden työpaikan
  • Miten siirtyminen vaikuttaa asiakassuhteen

Tuloksia Julkistamista

Sähköposti tai LinkedIn viestin ovat asianmukaisia ​​ilmoittamiseksi asemaan tai vaihtaa ammattia. Jos kuitenkin haluat tehdä enemmän virallista ilmoitusta, harkitse lähettää kirjettä, ilmoitusta, tai kortin kanssa uudet yhteystiedot.

Se on hyvä keskustella siitä, miten sinun tulee kertoa nykyisen yhtiön asiakkaiden kanssa esimiehesi ennen kuin lähetät ilmoituksen olla varma olette molemmat samalla sivulla. Se myös estä mahdolliset luottamukselliset kohdat, jos olet allekirjoittanut sopimuksen. Jos allekirjoittanut salassapitosopimuksen (NDA), johon sisältyi lauseke, asiakas luettelot ovat luottamuksellisia ja omaisuutta työnantajan, niin voit mahdollisesti avata itse oikeustoimiin pitäisi itse yrittää ottaa yhteyttä nykyinen tai entinen asiakas ilmoittaa heille urasi muutoksen.

Uusi työ Ilmoitus Sähköpostiviesti Näyte

Aihe: Moving On – Your Name

Olen iloinen voidessani ilmoittaa, että aion liittyä PR-osastolta National Media Services 3. tammikuuta. Lähden kantaani läntisten osavaltioiden markkinoinnin joulukuun 16. päivä.

Olen kiitollinen neljän vuoden vietin työskennellyt läntisten osavaltioiden, ja tämä uusi asema antaa minun keskittyä sosiaalisen median markkinointi, joka on minun alueen asiantuntemusta.

Surullisinta osa on, miten paljon Tulen kaipaamaan sinua asiakkaana. Kuitenkin se on lohdullista tietää, että kollegani Barry Anderson, valtaavat kirjanpitoonsa, joten sinun on hyvissä käsissä.

Kiitos paljon luottamuksesta minua ja markkinoinnin tarpeisiin, ja jos voin koskaan olla avuksi myös tulevaisuudessa, kerro minulle.

Ystävällisin terveisin,

Nimesi
Puhelinnumerosi
Sähköpostiosoitteesi

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *