Miten löytää Work-at-Home Job

Posted on

 Miten löytää Work-at-Home Job

Aloita näistä 5 perusvaiheet löytää Work-at-Home Job

Miten löytää työ-at-home työpaikka? Tämä on kysymys Olen kysytään usein. Jos oli yksi yksinkertainen vastaus tähän kysymykseen, tämä sivusto olisi paljon vähemmän resursseja. Mutta tosiasia on, tapa löytää työ-at-home työ on viettää paljon aikaa ja kovaa työtä se. Se on prosessi, eikä ole yhtä yksinkertaista, taattu polku. (Itse asiassa kaikki työskennellä kotona mahdollisuus, että saa sen kuulostamaan siltä, ​​että on todennäköisesti työskennellä kotona huijaus.)

On kuitenkin olemassa joitakin perusvaihetta aloittamista että prosessi löytää työ-at-home työpaikkojen

Ensimmäinen askel

1. arvioivat elämäsi

Ennen hop oikealle ja yrittää löytää työtä kotona työtä, viettää aikaa ajatella tätä tavoitetta.

Miksi haluat työskennellä kotona? Haluatko viettää enemmän aikaa perheen kanssa? Jos näin on, varmista, että uusi ura, itse asiassa, voit nauttia perheen yhteistä aikaa. Ei joka työskennellä kotona työtarjouksia työ- ja yksityiselämän tasapainon.

Minkälaista työtä haluat tehdä kotoa? Yritätkö irtautumaan nykyisestä uran? Jos näin on, pitää mielessä, että vuodesta uutta uraa, erityisesti yhden työpäivän kotona, voi maksaa vähemmän ja on vaikeampi murtautua.

Jos olet stay-at-home äiti, joka haluaa tehdä ylimääräistä rahaa, se on aikaa ja lastenhoito tarvitsee, että sinun täytyy harkita. Voit joutua palkata sitter, joka leikataan tulosi. Sinun täytyy tasapainottaa kaksi.

Lopulta se tulee alas kysymykseen: Pitäisikö minun työskennellä kotona? Varmista, että vastaus on kyllä.

Seuraava

2. Tarkenna keskittyä

On niin monia mahdollisia tapoja työskennellä kotona. Voit aloittaa omistat oman yrityksen, voit poimia ylimääräistä rahaa kovin vähän mikro töitä, voit tulla freelancerina tai konsultti alalla olet, voit kääntää nykyinen työ osaksi etätyöhön asentoon, tai voit löytää täydellisen -Aika etätyöhön työtä.

Riippuen taitoja, kokemusta, koulutusta ja elämäntapa, jotkut näistä vaihtoehdoista tulevat olemaan helpompaa murtautua kuin muut.

3. Aloita etsiminen / tutkiminen

Jos olet tajunnut yleisestä suunnasta haluat mennä, niin aloita joko työnhaussa tai löytää oikean kodin liiketoimintamahdollisuus.

4. Aseta tavoitteet (ei määräaikaa)

Jos haluat työskennellä kotona, kun lapsi aloittaa koulun tai kesällä tai minä tahansa muuna, tehdä, että tavoitteesi.

Muista kuitenkin, että on olemassa monia asioita pois sinun hallinnassasi. Kun täytyy pitää työtä tavoitteen saavuttamisessa, et saa. Ja varmista tavoitteena on kohtuullinen.

Rikkoa tavoite alas viikoittain tai päivittäin tehtävälista. Asettaa tietyn verran aikaa viikossa omistautua työnhaussa. Ja pysyä siinä. Kotona työskentely tarkoittaa kuritusta kanssa aikaa. Älä päästä sidetracked mielenkiintoisia artikkeleita tai sosiaalisen median kun olet tutkimassa verkossa.

Seuraava

5. vianmääritys

Jos sinulla ei ole mitään menestystä, katsomaan vaiheet olet ottaen ja etsiä heikko kohta. Oletko hakemassa töitä olet oikeutettu? Onko ansioluettelosi virheetön ja maalaa houkutteleva kuva kaikki taidot? Kirjoitatko tehokkaita sähköpostiviestejä mahdollisille työnantajille? Jos sinulla on vaikeuksia tehdä tavoitteesi todellisuutta, lukenut tämän artikkelin hieman enemmän tietoa siitä, mitä voitaisiin hidastaa sinun toimintaa.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *