Aan de slag als eBay-verkoper

Posted on

Aan de slag als eBay-verkoper

Opgericht weg terug in 1995 als een online veiling site, eBay neergeslagen een radicale verandering in de manier waarop de wereld koopt en verkoopt dingen. In het proces, opende mogelijkheden voor duizenden mensen om geld te verdienen vanuit huis. Vandaag de dag, dankzij eBay, als je iets te verkopen, de hele wereld is uw markt. Dat betekent meer potentiële kopers, maar het betekent ook meer concurrentie.

Zoals elke succesvolle online bedrijf, eBay voortdurend verandert met de tijd en technologie. Om een ​​succesvolle eBay-verkoper te zijn, moet u hetzelfde doen. Deze primer op slag verkopen op eBay is bedoeld om dat te doen: u op weg. Dan moet u deze informatie te nemen en het business plan dat werkt voor u te bouwen. Wees voorbereid op een constante tweaken als technologieën en smaken evolueren.

Begrijpen hoe eBay Works

Hoewel eBay begon als een online veiling site, waar de koper met het hoogste bod wint het item, het is veel meer dan dat nu. Het is een echte marktplaats waar verkopers artikelen tegen een vaste prijs kunt een lijst en zelfs hun eigen open “op te slaan.”

In wezen is de manier waarop het werkt is een verkoper lijsten een item, het toevoegen van foto’s en een beschrijving en het kiezen van een prijs en de scheepvaart opties. Kopers dan kan bieden op het of gewoon “Nu kopen.” Als er een deal is gemaakt, kopers betalen via één van een aantal verschillende betalingsopties, en de verkoper schepen het.

Hoewel het vrij om een object kan zijn (afhankelijk van hoeveel items die u per maand een lijst), de verkoper betaalt een vergoeding wanneer het wordt verkocht. Meer informatie over eBay-kosten . Ook verkopers meestal betalen vergoedingen in verband met de betaalmethode je koper toepassingen. Er zijn andere diensten die u kunt ervoor kiezen om te betalen voor.

Wanneer de transactie is voltooid, de koper en de verkoper elkaar feedback geven over het verkoopproces en / of het artikel dat wordt verkocht. eBay heeft veel regels om zowel kopers als verkopers te beschermen, dus voordat u begint, weten wat ze zijn.

Beslissen wat te verkopen

Voor sommigen die op zoek zijn om te verkopen op eBay, wat te verkopen is niet echt een overweging. Ze weten wat ze willen verkopen. Misschien hebben ze al een product van hun bedrijf aan huis, en eBay is een manier om hun markt uit te breiden. Het bedrijf biedt een groot aantal hulpmiddelen voor een verkoper om gebruik te maken wat kan precies de juiste prijs. Het kan een manier om te beginnen met online verkopen zonder dat de investeringen in de infrastructuur van verkooptools op uw eigen website, de steile leercurve over hoe ze te gebruiken, en de inspanning van het bouwen van een markt voor uw goederen. Als dat u, ga dan naar de volgende dia “Getting instellen.”

Als uw doel is om een ​​nieuw bedrijf te starten als een eBay-verkoper, niet om een ​​bestaande uitbreiden, dan wat te verkopen is een kritische vraag.

Populaire categorieën van dingen te verkopen op eBay onder andere elektronica, kleding en verzamelobjecten. Mensen gaan naar eBay om te winkelen, omdat ze willen items goedkoper dan ze kunnen in hun eigen locatie of om dingen die ter plaatse niet gemakkelijk beschikbaar zijn te vinden. Houd dit in de voorhoede van uw gedachten als je kiezen wat te verkopen.

Terwijl in veel gevallen de koper de verzendkosten, wie betaalt het loont, het draagt ​​bij aan de totale kosten. Bij het overwegen van een item te koop, herinner kopers zijn meestal op zoek naar een deal en zal alleen dan zoveel betalen voor een item. Als een item verzendkosten te groot is kan het onverkoopbaar maken.

Eén benadering voor de newbie is om te beginnen met de verkoop van spullen die je al in het bezit, maar niet willen of nodig hebben meer, zoals een elektronische garage sale. Het voordeel hiervan is niet alleen dat je niet hoeft om geld te besteden aan dingen te verkopen, maar ook dat je meer leert door de verkoop van een breder scala van producten. Want je hebt geen of veel feedback, niet beginnen met de verkoop van dure items. Kopers zijn waarschijnlijk op hun hoede voor een verkoper zonder feedback te zijn, dus begin klein.

Als je wat expertise in een gebied, zoals antiek of elektronica, kunt u de gebruikte items lokaal te kopen op een rommelmarkt of een andere low-cost locatie en verkopen ze op eBay. Het hebben van kennis over het item en uw potentiële klanten is de sleutel tot het maken van winst met dit soort punt. Wat je verkoopt je moet in staat zijn om het goedkoper dan de gemiddelde persoon te verkrijgen kan het lokaal kopen. Dat kan betekenen dat het zelf of het vinden van een goede prijs van een groothandel.

Getting Set Up

De meeste potentiële verkopers op eBay hebben waarschijnlijk iets gekocht op de online site, dus kunnen ze al een eBay-ID. Als dat ID heeft goede feedback die ermee verbonden zijn, kunt u het voor uw blijven verkopen. Echter, wil je misschien ook een ID die in lijn is met uw bedrijf. U kunt uw ID veranderen, maar eBay melden kopers die u onlangs veranderd uw ID, die een rode vlag voor sommigen zou kunnen zijn.

Het opzetten van een eBay-account

Het eerste wat je moet doen bij het opzetten van een account is beslissen wat voor soort account die u wilt, bedrijf of individu. U kunt verkopen met behulp van een.

Het belangrijkste voordeel, in het bijzonder voor verkopers in de Verenigde Staten en Canada, is dat u uw bedrijfsnaam kunt gebruiken op uw pagina. Dit betekent dat de naam in de communicatie met kopers, met inbegrip van facturen en e-mails worden weergegeven. In landen waar sprake is van een belasting toegevoegde waarde (BTW), zal het BTW-percentage aan kopers.

Over het algemeen de zakelijke accounts zijn voor high-volume verkopers. U kunt uw account bedrijf te veranderen aan de individuele en vice versa eenvoudig, dus als je nog niet over een bedrijfsnaam, kunt u altijd later wijzigen.

Om een account aan te maken , moet u uw naam, adres, e-mailadres en een telefoonnummer in te voeren. Uw nieuwe account wordt maandelijkse verkoopprijs grenzen, die kan worden gezien op de “Alles voor verkopen” pagina over hebben “Mijn eBay.” Initial limieten voor een individuele rekening zijn meestal 1.000 transacties of $ 25.000. Wanneer u naar uw eerste vermelding te maken, wordt u gevraagd om het invoeren van een vorm van betaling voor uw verkoopkosten. U kunt PayPal, een creditcard te gebruiken, of laten afgetrokken van uw bankrekening.

Betaald worden

Voor de meeste transacties (met enkele uitzonderingen voor onroerend goed, auto’s, enz.) Zijn er drie manieren om de betaling te ontvangen:

  • Internet merchant credit card account is ingesteld door middel van een eBay-goedgekeurd buiten provider en heeft meestal aanzienlijke kosten.
  • In-person betalingen kunnen bestaan uit contant geld, check, en postwissels, die niet zijn toegestaan, met online verkoop. Echter, in persoon verkopen op eBay zijn vrij zeldzaam.
  • PayPal is de meest voorkomende vorm van betaling gebruikt op eBay, en je credit cards kunt accepteren het gebruik ervan.

Alle eBay-goedgekeurde elektronische betaalmethoden te gebruiken de eBay-kassasysteem. Kopers zullen een “Nu betalen” knop zien, die hen zal nemen om de betaling opties die u hebt gekozen.

Het opzetten van een PayPal-account

Een PayPal-account is een noodzaak voor eBay-verkopers, ook al is het niet een echte eis. Om betalingen via PayPal-rekening te ontvangen, moet u kiezen of u een persoonlijke, zakelijke of Premier-rekening. Persoonlijke accounts hebben zeer beperkte diensten voor handelaren.

Het maakt niet uit wat voor soort account dat u hebt, het verzenden van geld is altijd gratis. Er zijn kosten verbonden aan het ontvangen van geld in alle rekeningen, en met persoonlijke accounts, is er een limiet aan het aantal inkomende fondsen transacties die u kunt maken.

Premier en zakelijke accounts toestaan ​​een onbeperkt aantal credit card transacties. Online verkoop in de Verenigde Staten kost 2 procent van de transactie plus $ 0,30. Buiten de Verenigde Staten, het is 4,4 procent plus een vergoeding die varieert van land tot land. U kunt ook met PayPal betalingen in uw real-world winkel te aanvaarden, maar er is een andere tariefstructuur.

PayPal biedt tools voor het facturatie, betalingsherinneringen, en in-veiling betalingsopties voor haar zakelijke en premier klanten.

Zakelijke accounts kunt u massa betalingen te sturen naar klanten (waarschijnlijk niet nodig voor eBay-verkopers) en kunt u om zaken te doen onder uw bedrijfsnaam.

Start de verkoop!

Om een ​​opsomming gewoon het invoeren van de naam van uw object te creëren. eBay brengt u naar de juiste categorie en loop je door. Het zal u vergelijkbare advertentie wordt geplaatst om u te helpen prijs. U moet een beschrijving te voorzien. Foto’s, hoewel niet verplicht, zijn essentieel voor de meeste kopers. U kunt ook de eBay mobiele app gebruiken om uw foto’s te uploaden en zelfs product informatie toe te voegen als het een streepjescode. 

Kies je aanbieding type en prijs. Het kan een veiling met een tijd van drie, vijf, zeven of 10 dagen. Het kan een vaste prijs te koop zijn. U kunt de twee te combineren, door het creëren van een veiling lijst, maar het toevoegen van een “Nu kopen” of vaste prijs. Als er vergelijkbare objecten verkopen, zal eBay zowel een startbod en vaste prijs aanraden.

Als uw punt is iets dat vaak verkoopt, kan eBay een verzendkosten vergoeding raden voor u in te stellen voor de koper. U kunt ook gratis verzending en lokale pick-up. U zult ook moeten beslissen of u het rendement te accepteren en een behandelende tijd, dat is hoe lang het zal duren om het te verzenden in te stellen.

Als al deze geluiden te ingewikkeld voor u, kunt u altijd proberen eBay Valet waar iemand anders uw spullen verkoopt. Je hoeft niet eens te betalen verzendkosten. Je krijgt een verlaging van de verkoopprijs, maar liefst 80 procent voor een omzet van $ 500 of meer of zo weinig als 25 procent voor de verkoop minder dan $ 25.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *