Belangrijke Soft Skills for Workplace Success

Posted on

Belangrijke Soft Skills for Workplace Success


Wanneer u solliciteert naar een baan, veel mensen de neiging om hun hard skills te benadrukken – de specifieke kennis en vaardigheden die nodig zijn voor een bepaalde taak. Deze zijn meestal vaardigheden die duidelijk kan worden gedefinieerd en gemeten. Het is ook noodzakelijk om de belangrijkste soft skills die je bezit te markeren, om aan te tonen waarom u de beste kandidaat voor de baan bent.

Wanneer u op zoek zijn naar werk of een promotie, kan je soft skills net zo belangrijk als de harde vaardigheden die nodig zijn om succes op het werk te bereiken.

Tip : Soft skills zijn veel moeilijker te definiëren en te meten – zij zijn de interpersoonlijke of “mensen” vaardigheden die u helpen om succesvol te communiceren met anderen op de werkplek.

Ongeacht de baan, moet je om effectief te communiceren met toezichthouders en mensen boven en onder u op het werk kaart, evenals anderen, zoals klanten, leveranciers, patiënten, studenten, enz.

Bedrijven zoeken kandidaten met beide soorten vaardigheden bij het huren voor de meeste posities. Dat komt omdat als je een negatieve houding, kan niet opschieten met anderen, niet goed communiceren, werken niet goed als onderdeel van een team, en zijn niet in staat om creatief en kritisch te denken, kan het niet uit hoe goed opgeleid en bekwaam je bent.

U moet enkele set van sociale vaardigheden hebben om met elkaar opschieten in een baan, niet alleen zij die rechtstreeks met het publiek. Indeed.com, de toonaangevende job site, heeft gedeeld de meest waardevolle soft skills voor werkzoekenden en werknemers.

Top Soft Skills werkgevers willen

Hier zijn de top zeven belangrijkste soft skills te hebben voor zowel het interviewen en op de werkplek, uit Inderdaad directeur van Recruiting, Mike Steinerd:

 • Optreden als een teamspeler – dit betekent niet alleen coöperatief, maar ook het weergeven van sterke leiderschapskwaliteiten wanneer dat nodig is.
 • Flexibiliteit – dit is een zeer waardevolle aanwinst voor medewerkers. Degenen die zich kan aanpassen aan elke situatie betrouwbaar zijn, ongeacht wat er gegooid naar hen.
 • Effectieve communicatie – dit is van cruciaal belang voor bijna elke klus. Communicatie gaat articuleren zichzelf goed, een goede luisteraar en het gebruik van de juiste lichaamstaal.
 • Probleemoplossende en vindingrijkheid – het maakt niet uit wat uw beroep, deze vaardigheden zijn van cruciaal belang bij onverwachte problemen onvermijdelijk voordoen.
 • Het accepteren van feedback – niet alleen sierlijk accepteren van feedback, maar ook de toepassing van die feedback, bevordert de professionele groei.
 • Vertrouwen is de sleutel – dat gezegd zijnde, is het ook belangrijk om altijd de kennis en vaardigheden om zelfvertrouwen te ondersteunen. Door zelfverzekerd en in staat is, zal uw leidinggevenden, medewerkers en klanten geloven in wat je zegt.
 • Creatief denken – in staat zijn om te komen met unieke oplossingen of alternatieven is van onschatbare waarde; Het stimuleert innovatie en verhoogt de efficiëntie.

Werkgelegenheid Skills Differ door Job

Wanneer u op zoek zijn naar een leidende positie, hetzij als een manager, of een lid van een team, wil je verschillende activa te markeren dan wanneer je op zoek zijn naar een technische functie, bijvoorbeeld. De zachte vaardigheden die je nodig hebt om een ​​effectieve leider zal omvatten dingen zoals de mogelijkheid om te delegeren en opbouwende kritiek.

Information Technology posities vereisen zachte vaardigheden zoals creativiteit en het vermogen om ideeën en oplossingen voor zowel individuen als groepen te presenteren. Sterke communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling zijn een belangrijke troef in vrijwel elk gebied, op elk niveau.

Hoe kan ik Laat Werkgevers Ken de Skills You Have

Als je cv’s en sollicitatiebrieven schrijven bent, is het essentieel om de vaardigheden van de werkgever is op zoek naar verwijzen in uw sollicitatie materialen. Hetzelfde geldt als je interviewen. Bekijk de vacature, en bereid zijn om specifieke voorbeelden van de vaardigheden die je hebt (harde en zachte), die een match voor de functie-eisen zijn te geven.

Zorg ervoor dat je soft skills te presenteren aan de personeelsmanager tijdens interviews en focus op het houden van uw vaardigheden top-notch on the job:

 • Pronk met uw positieve houding en enthousiasme tijdens het gesprek.
 • Niet alleen zeggen dat je de vaardigheden die het bedrijf nodig heeft – blijken het aan hen
 • Bereid je goed voor uw interview, en hebben een paar voorbeelden van gevallen waarin u effectief gebruikt uw soft skills.
 • Weet genoeg over de positie en het bedrijf om comfortabel en kennis van zaken te praten met de interviewer. Acties kunnen echt spreken luider dan woorden, in het bijzonder in een competitieve werkplek.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *