Stap-voor-stap handleiding: Hoe om piloot te worden

Posted on

Stap-voor-stap handleiding: Hoe om piloot te worden

Piloten vliegen vliegtuigen, waaronder vliegtuigen en helikopters. Degenen die vliegen voor het leven staan ​​bekend als commerciële piloten of piloten. Luchtvaartlijn mensen en goederen piloten transport volgens een vast schema. Commerciële piloten werken voor bedrijven die offerte chartervluchten, bieden reddingsoperaties, doen luchtfotografie of bieden vluchten om andere redenen. Indien u graag een piloot geworden hier is informatie om mee te beginnen. Zoek eerst uit als u de kenmerken om te slagen in deze bezetting en vervolgens leren over het onderwijs, training en certificatie-eisen.

Hebt u wat er nodig is om Be a Pilot?

Om een ​​professionele piloot te zijn, moet je er zeker van soft skills-of persoonlijke kenmerken. Piloten moeten in staat zijn om goed te communiceren met anderen en moeten daarom sterk, actief luisteren en spreekvaardigheid. Zij moeten ook beschikken over uitstekende probleemoplossend en kritisch denken vaardigheden om problemen te herkennen, mogelijke oplossingen te identificeren en vervolgens te evalueren die een of degenen die het beste resultaat zal hebben. Ook moeten ze goed time management vaardigheden. U moet beoordelen of u over deze eigenschappen voordat u begint met een carrière als piloot na te streven.

Vereiste opleiding, training en certificering

De training en opleiding die u nodig heeft zal afhangen van de vraag of u van plan bent om te werken als een commerciële of een piloot. Als u wilt een commercieel piloot te worden, vindt u een middelbare school of gelijkwaardigheid diploma nodig, maar als je ultieme doel is om te vliegen voor een regionale of grote luchtvaartmaatschappij, moet u een bachelor’s degree te verdienen. Maak je geen zorgen als je niet zeker bent over deze nog niet. U kunt altijd terug te gaan en krijg je bachelor later. Veel piloten beginnen hun carrière als commerciële piloten.

Wat je ook besluit om je doet zal uiteraard noodzaak om te leren hoe te vliegen. U kunt vlieglessen te krijgen van een onafhankelijke FAA (Federal Aviation Administration) gecertificeerd instructeur of op een door de FAA gecertificeerde pilot-school. Gebruik de doorzoekbare database op de FAA website om een ​​school te vinden. Je zal uiteindelijk moet een leerling-piloot certificaat. U hoeft niet een te hebben vlieglessen te nemen, maar je zult het nodig hebt voordat je solo kan vliegen. U moet minstens 16 jaar oud zijn om in aanmerking komen voor een, en je moet een lichamelijk onderzoek uitgevoerd door een door de FAA Authorized Aviation Medical Examiner passeren. Hier vind je een Aviation Medical Examiner (AME).

U kunt eventueel een aanvraag voor een prive-piloot certificaat. Om dit te doen moet je minstens 17 jaar oud en hebben afgerond tussen 35 en 40 uur vliegen tijd, afhankelijk van de aard van de vliegschool u het bijwonen van zijn. Je moet zowel de schriftelijke en praktische examens. Er zijn veel verschillende manieren voor u om te bouwen vliegtijd, waarvan sommige zijn gratis.

Een prive-piloot kan niet worden betaald voor zijn of haar diensten op basis van de FAA regels. Daarom, als je wilt om geld te verdienen als piloot moet u eerst een commerciële vliegbrevet te krijgen. Na dat, wanneer u wilt vliegen voor een luchtvaartmaatschappij, moet u Airline Transport Pilot (ATP) certificering te krijgen.

How to Get Paid to Fly

Om een ​​commerciële vliegbrevet te verdienen, moet u ten minste 250 vlieguren in te loggen. Het omvat de tijd die u besteed het verdienen van uw Private Pilot Certification. Ook moet je minstens 18 jaar oud zijn en slagen voor een lichamelijk onderzoek, alsmede een schriftelijk examen en vlucht in de praktijk examen.

Voor het aanvragen van Airline Transport Pilot Certification, moet u ten minste 1500 vlieguren toekomen. Veel aanvragers doen dit door te werken als commercieel piloot of door middel van een stint in het leger. Je hebt ook om fysieke, geschreven en praktische examens. Om een ​​baan bij een luchtvaartmaatschappij te krijgen, moet je duizenden vlieguren in te loggen.

Wanneer een luchtvaartmaatschappij of een on-demand air services bedrijf dat u huurt zal het on-the-job training te bieden die in het algemeen zal 6 tot 8 uur van de grond school in aanvulling op 25 vlieguren. Je zal ook worden opgeleid om bepaalde typen vliegtuigen vliegen.

Getting Je eerste baan als een commerciële of Airline Pilot

Zodra u de juiste certificering, zal u op zoek naar een baan. Hier zijn enkele van de kwalificaties werkgevers zijn op zoek naar:

  • “De mogelijkheid om te werken in een team en onder extreme veldomstandigheden.”
  • “De mogelijkheid om op te staan ​​of zitten voor langere tijd en het vermogen om te tillen tot 50 lbs.”
  • “De mogelijkheid om aan te passen aan de veranderende schema’s en hoge druk situaties.”
  • “Moet in staat zijn om flexibel uurrooster werken;. Inclusief overnachtingen, weekends en feestdagen”
  • “Moet bereid zijn om meerdere dagen weg te werken vanuit huis, werken een gevarieerd programma zijn.”
  • “Moet in staat zijn om zijn of haar rust te beheren om te worden voorbereid voor de vlucht te allen tijde tijdens hun tour.”

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *