5 manieren Werken vanuit huis bespaart u geld

Posted on

 5 manieren Werken vanuit huis bespaart u geld

Tijdens het werken vanuit huis is niet zonder opstartkosten, kunnen veel van deze kosten worden gedragen door de besparingen die werken vanuit huis brengt. Zelfs als je alleen telewerk part-time, kan je wat geld te besparen. Dus als u denkt over het overschakelen van het kantoor leven aan telewerken, hier zijn enkele gebieden waar je een beetje van het groene spul kan redden.

Woon-werkverkeer

Als u op dit moment het openbaar vervoer naar het werk, proeft u meteen meer geld in je zak als je niet uit te leggen voor de maandelijkse of dagelijkse afkoop kosten. Maar als je bij het telewerken part-time, de besparingen in het openbaar vervoer kosten kunnen worden uitgevoerd door een maandelijkse korting veegde full-time pendelaars kunnen krijgen

Als je rijdt om te werken, kan uw spaargeld groter, maar niet zo direct merkbaar zijn. Niet alleen thuiswerken geld besparen op gas, het vermindert het aantal mijlen op uw auto. Dit op zijn beurt, betekent minder onderhoud en reparatie kosten, en het kan uw autoverzekering betalingen lager

Child Care

Niet al het werk-at-home moms zal geld besparen op kinderopvang door telewerken, maar veel wil. Hoewel enkele WAHMs met telewerken banen kan doen met geen kinderopvang, work-at-home moms vaak in slagen om full-time met slechts part-time kinderopvang werken.

Tijd is geld

Dit uit zich in een miljoen verschillende manieren voor ieder van ons. Work-at-home moms zeker niet onbeperkt tijd. Maar bij het werken buiten het huis, hebben we de neiging om meer tijd kunnen besparen, die meestal extra kosten gebruiken. Een paar manieren waarop u geld kunt besparen:

  • Vrijwilligerswerk op de school van uw kind in plaats van meer geld uitgeven aan fondsenwervers.
  • Koken meer van verse ingrediënten, die minder bestellen in of het gebruik van dure bereide voedingsmiddelen betekent.
  • Het uitvoeren van kleine onderhoud van de woning zelf.
  • Rond te shoppen voor de beste deal voor de lopende uitgaven, zoals verzekeringen, telefoon, kabel, enz.

Voedsel

Natuurlijk zal je eet bij het werken vanuit huis. In feite, als je niet voorzichtig bent, kunt u meer eten! Maar je zult niet zo veel te betalen. De kosten van de voorbereiding van uw eigen lunches is aanzienlijk minder dan uit eten elke dag. En het is over het algemeen beter voor u ook. Als je van restjes, kunt u vinden dat het maken van een beetje extra voor het diner is een handige manier om altijd een lunch klaar.

Hetzelfde geldt voor een kopje koffie of thee. Maak een hele pot voor minder dan de kosten van een kop in een koffiehuis, die het gemakkelijker maakt om uit te geven op de gastronomische

Kleren

Je moet minder chic (en dure) kleding wanneer u vanuit huis werkt. Wanneer u een ander werk passende outfit voor elke dag van de week moet hebben, niet alleen kost het meer, maar het duurt bijna een aantal van de creativiteit van het kopen van kleding. Ik geniet van de uitdaging van het kopen van een aantal flexibele items die kunnen worden gemengd en op elkaar afgestemd voor zowel chic en casual gelegenheden.

Ook de kleren die je krijgt minder slijtage, schoenen in het bijzonder. (Ik draag ze bijna nooit, terwijl ik werk.)

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *