Hogyan írjunk Folytatás készségek szakasz

Posted on

Hogyan írjunk Folytatás készségek szakasz

Mi a legjobb módja annak, hogy levelet ismeretek részben az önéletrajz, és jelölje ki a képesítések a feladatra? A készségek részén önéletrajzát tartalmazza a képességek, amelyek kapcsolódnak a munkát, amit pályáznak. Ebben a részben meg kell felsorolni készségeket, amelyek a pozíciót vagy karrier területén, hogy érdekli, mint a számítógépes ismeretek, készségek program, és / vagy a nyelvi készségek.

Szabása Folytatás készségek szakasz

Megszokott a készségek részén önéletrajzát egyeztetni, amennyit csak lehet, a felsorolt ​​követelményeket álláshirdetést. Minél közelebb van a mérkőzés a készségek a szakmai követelményeknek, annál jobb az esély a kiválasztásakor egy interjúra.

Például, ha a kérelmező a közigazgatási pozíció, többek között a készségek részén Microsoft Office ismeretek, készségek QuickBooks (ha van), és az egyéb szoftverek segítségével. Ha egy számítógép-programozó, sorolja fel a programozási nyelvek, szoftverek, állványok, és egyéb informatikai ismeretekre van.

Tipp: Miután a készségek szakasz megkönnyíti a bérleti menedzser, hogy pontosan, ha van egy bizonyos készség szükséges a helyzetben. Ez is egy egyszerű módja annak, hogy folytatódik a kulcsszavakat rá önéletrajzát.

Sok munkáltató hasznosítani automatizált kérelmező követési rendszer (ATS) beolvasásához jelölt folytatódik; ezek a rendszerek vannak programozva, hogy keressen meghatározott kulcsszavakat.

A több kulcsszót önéletrajzát is „meccs”, annál valószínűbb, hogy az önéletrajz kerül ellenőrzésre kiválasztott emberi szemmel.

szakértelem

  • Mastery a Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint)
  • Tapasztalat QuickBooks és fenntartása irodai költségvetés
  • Képes együttműködni több operációs rendszerek, beleértve a Windows, Mac OSX és Linux

Több Folytatás készségek szakaszok

Ha több típusú képességek, amelyek fontosak a munkát, amit pályáznak, akkor egynél több készségek listája önéletrajzát.

Például, ha egy állásra az oktatásban, akkor lehet egy „Számítógépes ismeretek” listát és egy „Nyelvtudás” listán.

Listák át

Nem tudja, mit készségek közé? Itt egy lista az önéletrajz és motivációs levél kulcsszavak segítségével írja le a készségek, valamint felsorolja folytatódik készségek a különböző foglalkozások és típusú munkák.

Tudás: Hard vs. Soft

Ügyességi szettjeiben egyaránt kemény készségek és soft skills. Kemény készségek taníthatók képességek és készségek, hogy lehet számszerűsíteni. Soft készségek szubjektív interperszonális készségek (például „kommunikációs”, „vezető”, „csapatépítés”, vagy „motivációs” készségek), hogy sokkal nehezebb számszerűsíteni.

Mindkét típusú készségek lehet venni egy önéletrajz és kísérőlevél. Itt további információt a különbség kemény készségek és soft skills, és egy listát a soft skills.

Job Specifikus ill átruházható

Job-specifikus készségek azok, képességek, amelyek lehetővé teszik a jelölt a foglalkoztatás, hogy az Excel egy adott munkát. Egyes képességek elért iskolalátogatáson vagy képzési programokat. Mások is a tapasztalat révén szerzett tanulási a munkát.

Job-specifikus készségek függ a helyzet. Például egy IT helpdesk munkás szüksége számítógépes ismeretek, a tanároknak szükségük van a leckét tervezési ismeretek és asztalosok ismerniük kell dolgozni szerszámok.

Job-specifikus készségek szembeállítható átvihető készségek, mint a kommunikáció, szervezés, előadás, csoportmunka, a tervezés és időgazdálkodás, amelyek szükségesek széles skáláját munkahelyeket.

Átvihető készségek azok, amelyek használata szinte minden munkát. Mindkét típusú készségeket lehet benne egy újra.

Nem minden képzettségi kell venni az Önéletrajz 

Bár a tőzsdei ismeretek egy jó dolog, nem minden készség birtokában kell lennie – vagy kellene – tartalmazza.

Fontos: Ne listázza készség, hogy valójában nem is. Hagyja ki az elavult ismeretek (a program hogyan használható a hajnal a számítástechnika, például).

Plusz, nincs szükség arra, hogy képességeit, amelyek nem kapcsolódnak a munka kéznél. Hacsak nem alkalmazó szórakoztatják a gyermek fél, a képességét, hogy ballon állatok nem kell figyelembe venni.

Folytatás készségek szakasz példa

JasonApplicant
6739 Blossom Street
Kingsport, TN 37617
(000) 123-4567
email@email.com

SOCIAL MEDIA SPECIALIST

Szakértői felerősíti szervezeti elismerés és átfogják a közösségi média csatornákat.

Rendkívül kreatív és vidám Social Media Specialist 6 éves tapasztalattal épület közösségi média jelenlét ingatlan szakemberek és a kisvállalkozások tulajdonosai. Jártas a szociális média marketing és analitika, írás tartalmát, videó szerkesztés, és a digitális fényképezés.

Főbb tulajdonságok a következők:

Social Media : Facebook, Twitter, Instagram, SnapChat, Pinterest, Google+, YouTube

Tartalom szerkesztése : Microsoft Office Suite (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook), WordPress

Graphic Design : Adobe Creative Cloud (Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Premiere Pro)

SZAKMAI TAPASZTALAT

Homefront ingatlanügynökség, Kingsport, TN
SOCIAL MEDIA SPECIALIST (08/2014 – Present)
Hozta a fedélzeten, hogy támogassa csapat 18 ingatlanügynökök abban, hogy dinamikus szociális média jelenlétét a Facebook, Google+, Twitter, Instagram, Pinterest, a YouTube és SnapChat csatornákat. Jelentősebb teljesítményekre:

  • Fokozott Facebook követők 74% -kal szorgalmas és érzékeny a szociális média analitika.
  • Assisted ingatlan csapat tagjait, hogy vegyenek részt egy közös ingatlan ad kiküldetés stratégia a Craigslist.
  • Alkotó és épített cég első YouTube-csatorna, kiküldetés diavetítés séta-átvezetéseket az otthoni listák.

Külsős megbízásokat, Kingsport, TN
SOCIAL MEDIA SPECIALIST (06/2012 – Present)

Kivált a hálózat folyamatos kis üzleti ügyfelek igénylő kisléptékű közösségi média és a honlap-kezelési szolgáltatások. Alapítva szociális média számlák tervezett weboldalak, és szerzője hozzászólások és blogok. Jelentősebb eredményeket értek el:

  • Beépített tartós kapcsolatok a vállalatok, beleértve Jane Matthews, ingatlanügynök, vonal-Dry mosoda, Otthon Garden Foods és Spring Hill Farms.
  • Képzett ügyfelek WordPress és más digitális eszközök, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy saját internetes tulajdonságait.

OKTATÁS és mandátumát

University of Tennessee , Knoxville, TN
Bachelor of Arts Média Management, 2012
Dean listája; Újságíró Iskola és elektronikus média ösztöndíj; Junior Tanév Külföldön Franciaországban

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *