Resignasjon Letters personlige grunner

Posted on

 Resignasjon Letters personlige grunner

Når du forlater jobben på grunn av personlige grunner, kan det være vanskelig å vite hva jeg skal si til sjefen din. I noen tilfeller vil du ønsker å forklare dine grunner for å forlate. I andre situasjoner kan det være lurt å holde forklaring vag. Du kan ikke ønsker å dele detaljer, spesielt hvis de ikke er relatert til jobben din.

Viktig: Uansett hvorfor du trekker seg, er det viktig at du skriver en formell oppsigelse brev til din arbeidsgiver, og at du gir riktig varsel, når det er mulig.

Målet ditt er nå å forlate jobben på en høy tone, slik at du kan holde sjefen din som et nettverk tilkobling.

Nedenfor finner du noen tips for å skrive en fratredelse brev når du fratre av personlige årsaker, samt to fratredelse brev prøver. Bruk disse malene for å hjelpe deg å skrive din egen resignasjon brev.

Tips for å skrive en Resignasjon Letter av personlige grunner

Nedenfor er noen tips å huske på mens du skriver en fratredelse brev av personlige grunner:

  • Snakk med sjefen din Først: Hvis det er mulig, forteller sjefen din om din plan for å trekke seg i person før du sender inn din offisielle forretningsbrev. På den måten vil du unngå blindsiding sjefen din. Du kan også sende dette brevet til menneskelige ressurser.
  • Inkluder Dato av din siste dag: I brevet, oppgi bestemt dato du planlegger å forlate arbeidet. Prøv å gi minst to ukers varsel. Hvis forholdene er slik at du ikke kan gi så mye varsel, gi så mye ledetid som du kan.
  • Hold dine grunner Brief: Du trenger ikke å gå i detalj om din grunn til å forlate. Du kan bare si: “Jeg trekker seg av personlige grunner,” eller “Jeg trekker seg på grunn av en familie problem som krever all min tid.” Hvis du ønsker å gå mer i detalj (for eksempel å si at du drar til være et opphold-at-home foreldre, eller på grunn av sykdom i familien), kan du forklare. Ikke komme inn i luker som tilbyr for mange detaljer eller for mye informasjon. Du ønsker å holde brevet kort og rett på sak.
  • Stay Positive: Du må kanskje be din arbeidsgiver om en anbefaling i fremtiden. Du kan også søke jobb i samme selskap en dag. Derfor forblir positive når du snakker om din erfaring med selskapet. Vær tydelig på at du trekker seg av personlige grunner, ikke på grunn av misnøye med jobben eller organisasjon.
  • Tilby din hjelp: Hvis mulig, tilbyr din hjelp i overgangsperioden. Du kan tilby å trene en ny medarbeider eller hjelp på annen måte. Hvis du kan være fleksibel om permisjon dato, inkluderer et tilbud om å bli lenger hvis det er nyttig for din manager.
  • Still spørsmål: Hvis du har spørsmål om fordeler eller ferie tid utbetalinger, kan du be dem i brevet.
  • Følg Business Letter Format: Sørg for å følge riktig forretningsbrev format i brevet. Ta med en header med arbeidsgivers navn og adresse, dato og ditt navn og adresse.
  • Redigere og korrekturlese: Du bør også grundig korrekturlese brevet før du sender den. Igjen, må du kanskje be om en anbefaling fra arbeidsgiver, så du vil alt arbeid som skal poleres.
  • Sende en e-post: Hvis du sender brevet via e-post, sende deg en testmelding for å sikre at meldingen kommer gjennom som formatert. Ta med din kontaktinformasjon i signaturen din i stedet for på toppen av brevet. List ditt navn og hensikten med brevet (fratredelse) i emnefeltet.

Resignasjon Letter Sample for personlige grunner

Dette er en fratredelse brev eksempel for personlige grunner.

Jessica Iskandar
123 Main Street
Majorstua, CA 12345
555-555-5555
jessica.iskandar@email.com

1 august 2018

Bruce Lee
Sales Director
Atlantic Co
123 Business Rd.
Business City, NY 54321

Dear Mr. Lee:

Jeg skriver for å informere deg om at jeg skal forlate Atlantic Co i en måned. Selv om jeg har så likte å jobbe med deg og arbeide for selskapet, personlige grunner nødvendig at jeg forlate min posisjon og fokusere på å forbedre min situasjon hjemme.

Min siste dag vil være 1. juli. Til tross for å måtte forlate, jeg setter stor pris på de mulighetene du har gitt meg i løpet av min tid som Online Sales Manager. Jeg er veldig takknemlig for all hjelp underveis.

Jeg vil gjøre det nødvendig å sikre en smidig overgang etter at jeg gå videre. Jeg har flere gruppemedlemmer i tankene som jeg tror vil være sterke kandidater for et opprykk til min stilling, eller jeg ville være glad for å hjelpe til med prosessen med å finne en ekstern erstatning. Ikke nøl med å være i kontakt om hva jeg kan gjøre for å hjelpe.

Igjen, takk så mye for muligheten til å være en del av Atlantic Co. Jeg håper at vi kan holde kontakten som kolleger, og jeg ser frem til å jobbe med deg igjen i fremtiden bør muligheten presentere seg selv. Mange takk for din forståelse.

Vennlig hilsen,

Jessica Iskandar (underskrift papirkopi brev)

Jessica Iskandar (skrevet navn)

Resignasjon Letter Sample for personlige problemer

Ditt navn
adresse
din by, postnummer
ditt telefonnummer
Din e-post

Dato

Navn
Tittel
Organisasjon
Adresse
by, postnummer

Kjære Mr./Ms. Etternavn:

Jeg beklager å måtte informere deg om at jeg skal forlate Bolt Inc. i to uker. På grunn av uforutsette personlige problemer, er jeg ikke lenger i stand til å oppfylle ansvaret for min rolle, og jeg føler det er til det beste for selskapet at jeg fraflytte stillingen.

Jeg håper at min forlate ikke vil føre til at du eller Bolt Inc. eventuelle ulemper. Ikke nøl med å være i kontakt hvis du tror det er noen måte jeg kan hjelpe til med å finne en erstatter, eller om det er noe jeg kan gjøre for å gjøre overgangen mykere.

Tusen takk for forståelse. Til tross for de personlige problemene jeg arbeider med, jeg likte å jobbe med deg, og jeg setter min tid i selskapet. Jeg håper vi vil være i stand til å holde kontakten, og jeg ser frem til å se hvordan Bolt Inc. vokser i fremtiden.

Beste,

Din Signatur  (papirkopi brev)

Din skrevet inn navn

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *