Hva kan du gjøre med en utdanning grad? Alternative Karriere for en utdanning Major

Posted on

Hva kan du gjøre med en utdanning grad?  Alternative Karriere for en utdanning Major

En bachelorgrad i utdanning vil forberede deg på en jobb som en elementær eller videregående skole lærer. Hva skal du gjøre, men hvis, etter fullført grad du bestemmer deg for at du ikke ønsker å lære barn tross alt. Eller kanskje du har brukt mange år i klasserommet og ønsker å skifte karriere.

Kanskje Valget var ikke engang din. Forlater yrket kan være det eneste levedyktig alternativ hvis du ikke kan få en jobb på en skole eller var permittert på grunn av krympende skole budsjetter. Læreren din lønn kan være for lavt, eller du må bruke for mye av det å kjøpe klasserommet forsyninger for elevene.

Heldigvis treningen som en utdanning viktig forberedt deg for andre yrker. Her er en titt på flere alternativer. Noen av disse yrkene kan kreve ytterligere trening eller en avansert grad.

Bibliotekar

Bibliotekarer jobber i det offentlige, faglige, jus, medisin og forretnings biblioteker. Mange har jobber i grunnskolen og videregående skole mediesentre. Bibliotekarer velge og organisere materialer, inkludert trykte og elektroniske ressurser og instruere studenter og gjester i deres bruk.

Du trenger en mastergrad i bibliotek- og informasjonsvitenskap (MLS) hvis du ønsker å bli en bibliotekar. En bachelorgrad, som din grad i utdanning, er nødvendig for opptak til gradsstudier. Når registrert i et bibliotek vitenskap program, kan det være lurt å spesialisere seg i skole media siden det ville være en god løsning for din bakgrunn i utdanning. Noen stater krever skole media spesialister, ofte kalt skolebibliotekarer, også skal være sertifiserte lærere.

Hvis du foretrekker å ikke jobbe på en skole, eller med barn for den saks skyld, bør du velge en annen spesialitet. Tenk lov, medisinsk, eller virksomhet bibliotekutdanning, men definitivt holde seg borte fra offentlige biblioteker.

Forfatter eller redaktør

Writers lage materiale for trykte og elektroniske medier mens redaktører velge hvilket innhold til å publisere og gi tilbakemelding om det. For å være en forfatter, må du være i stand til å uttrykke deg godt muntlig. Redaktører må vite hvordan å veilede forfattere ved å forklare oppgaver og gi konstruktiv kritikk.

Dine ferdigheter som en utdannet pedagog vil hjelpe deg å lykkes i begge disse yrkene. Du vet hvordan å formidle kompleks informasjon, og er flinke til å levere tilbakemeldinger. Du er også kreativ-how ellers finner du en million og en måter å effektivt forklare det samme konseptet til ulike elever. Hvis du lærer, har lært, eller ha opplæring i et bestemt emne, for eksempel, vitenskap eller historie, kan du spesialisere seg i det emnet som en forfatter eller redaktør.

Du kan ha gjort ganske mye å skrive mens i college eller gradsstudier, men gi alvorlige tanke på å ta noen profesjonelle skriveopplæringen uansett. De vil hjelpe deg å perfeksjonere dine ferdigheter.

sjef

Ledere overvåke andre arbeidstakere i en rekke yrker. Ikke alle er kuttet ut for denne karrieren, men de som er må være flink til å delegere arbeidet til andre, vurdere ytelse, noe som gir konstruktive tilbakemeldinger, sette ens personlige følelse til side når beslutninger, og si nei når det er nødvendig. Høres ut som jobben beskrivelse av en lærer!

Med mindre du ønsker å gå tilbake til skolen for å studere ledelse, se etter jobber som ikke krever en grad i dette emnet. Mens ledere ofte trenger en bachelorgrad, kan det ikke være i et spesielt stort.

Lærebok og undervisningsmateriell Salgsrep

Alle som har prøvd å overtale et barn til å gjøre noe han eller hun ikke ønsker å gjøre kan bekrefte at det ikke er en lett oppgave. Likevel lærerne gjør det hver dag. De må være veldig overbevisende, kanskje så mye som en selger.

Kombiner denne ferdigheten med din kompetanse som pedagog å selge lærebøker og undervisningsmateriell. Utdanning majors og lærere kan også utnytte sin fagkunnskap til å selge noen produkter. I tillegg erfarne lærere vet hvordan skolesystemene fungerer og kan bruke dette til sin fordel. En av de mest verdifulle ferdigheter selgere trenger er evnen til å etablere rapport med sine kunder. Det er lite sannsynlig vil dette bli et problem gitt felles bakgrunn du vil dele med deg.

Det er ingen formelle krav til utdanning for denne karrieren, selv om enkelte arbeidsgivere foretrekker jobbsøkere som har en bachelorgrad. Du møter som fastsettelse.

Rådgiver

Liker du å jobbe med barn, men har fått nok av å være i et klasserom? En karriere i skolen veiledning kan være et godt alternativ. Veiledere hjelpe elevene med eventuelle skolerelaterte problemer de har, inkludert valg av klasser, som arbeider med faglige problemer og sosiale problemer, og søke på college.

En bachelorgrad i utdanning, spesielt hvis du fulgte det med en stint jobbe i en skole, vil gi en god bakgrunn for denne okkupasjonen. Du trenger også å tjene en mastergrad i skolen rådgivning.

Instruksjons Coordinator

Instruksjons koordinatorer utvikle læreplaner for skolesystemer og hjelpe lærere utvikle nye strategier og teknikker. Denne karrieren er bra for noen som ønsker å fortsette å påvirke barnas utdanning, men foretrekker å ikke ha direkte kontakt med dem.

Alle arbeidsgivere krever en mastergrad i pensum og undervisning, eller et beslektet fagområde. Du må også ha enten en pedagogisk lisens eller en utdanning administrator lisens, avhengig av kravene i staten.

Opplæring og utvikling spesialist eller leder

Opplæring og utvikling spesialister designe og implementere undervisningsprogrammer for ansatte selskapenes. Opplæring og utvikling ledere, som fører tilsyn med dem, planlegge, koordinere og lede disse programmene. Deres mål er å forbedre arbeidernes ferdigheter og kunnskap og i sin tur ytelse.

Som lærer eller som en som har trent for å bli en, din evne til å gi opplæring og bestemme læringsstrategier som passer for ulike situasjoner og fag er svært gunstig i dette yrke. Gode ​​kommunikasjons og tid ledelse finslipt løpet av tiden i et klasserom kan også hjelpe deg å lykkes.

De fleste jobber krever en bachelorgrad, men noen arbeidsgivere vil kun ansette kandidater som har en mastergrad. Det kan være lurt å beef opp din bakgrunn ved å ta noen forretnings klasser samt kurs i instructional design.

Instruksjons Designer

Instruksjons designere utvikle teknologibaserte kurs og andre pedagogiske produkter. De hjelper fakultet innlemme instruksjons teknologi i sine klasser. Instruksjons designere ofte utvikle fjernundervisning som de som finnes på Udemy.

Mens trening gir deg muligheten til å instruere andre, må du også ha erfaring med teknologi i klasserommet. Du må lære å bruke dine ferdigheter som pedagog til utvikling av teknologibaserte utdanningsprogrammer. Se etter sertifikat programmer eller mastergrad og doktorgradsprogrammer i instructional design.

Helse Educator

Helse lærere lære folk hvordan de skal leve en sunn livsstil. De arbeider i elementære, midtre og videregående skoler, men hvis du ikke lenger har tenkt å arbeide i et slikt miljø, er det også jobber i helseinstitusjoner.

Din evne til å gi opplæring og bevist mellommenneskelige, verbal kommunikasjon, og lytting gjøre et godt grunnlag for å ha en vellykket karriere som helse pedagog. Nå er alt du trenger å gjøre er å lære om folkehelsen, som du kan oppnå ved å tjene en mastergrad i samfunnet, offentlig eller skole helseopplysning.

Adult Literacy eller GED Lærer

Selv underviser barn er ikke en del av dine fremtidige planer, betyr det ikke nødvendigvis at du ikke ønsker å fortsette å være en pedagog. Voksne som har planer inkluderer å tjene en GED (General Educational Development) trenger også kvalifiserte lærere til å instruere dem i grunnleggende lesing, skriving, og matematiske ferdigheter. Folk som er nye til USA trenger personer til å lære dem grunnleggende engelskkunnskaper.

krav konsesjons for ESL (engelsk som andrespråk), voksen leseferdighet, eller GED lærere varierer fra staten. Noen krever, på minimum, en bachelor-grad i utdanning, mens i andre en mastergrad er obligatorisk.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *