Top 5 Zavaró távmunkásokkal kerülhető

Posted on

Top 5 Zavaró távmunkásokkal kerülhető

Mindannyiunknak szüksége van, hogy elkerülje zavaró munka közben. És vannak olyanok, akik jobban, mint mások. Azonban távmunkások kap tisztességtelen nyereg a hírnevét, hogy mellékvágányra, amikor valójában, irodák tele vannak az emberek és a dolgok, hogy húzza a figyelmét a feladatra.

Nagyon sok függ az egyén képességét, hogy elkerüljék a zavaró, nem feltétlenül a munka beállítást. Ez az az eset, akkor még ennél is fontosabb, hogy ne zavaró, ha otthon dolgozik, mint egy Telecommuter, ha azt szeretné, hogy a munka-at-home rendszer a folytatáshoz.

Azok számára, akik független vállalkozók dolgoznak otthon, zavaró lehet alacsonyabb a termelékenység és vágjuk a lényeg. És csak magát választ, lehet, hogy könnyebb adni a kísértésnek.

Tehát hogyan kell kezelni a zavaró? Ez tényleg attól függ, mit zavaró, de itt van néhány tipp, hogyan lehet elkerülni ezeket a tipikus zavaró.

Úgy tűnhet, barátságtalan mondani, de lefogadom, hogy kitalálták, hogy mi (vagy ki) az első figyelemelterelés, hogy elkerüljék az.

Barátok és család

Úgy tűnik, nem szép, hogy hívja a barátok és a család zavaró, de ha nem értik, hogy ha „otthon dolgozik, hogy” azt jelenti, hogy működik, akkor azok a figyelemelterelés. És ez nem csak a gyermekek, házastársak, barátok, és a szomszédok is minden, hogy követelményeket támaszt az idejét, hogy nem, ha dolgozott egy irodában. Fontos, hogy a megfelelő mennyiségű gyermekgondozási a helyére, és a munka-at-home alapszabályokat.

Házimunka

Ez különösen egy egyedülálló telecommuters. Egy irodai környezetben, akkor nem valószínű, hogy megpróbál futtatni egy adag ruhát ülések közötti bár sok irodai dolgozók is, hogy személyes telefonhívás, böngészhet az interneten információt vagy fuss néhány megbízásokat cég időben. És így is lehet, hogy OK a munkaszervezés, hogy egy kicsit a házimunkát végzett munkaidő alatt, de nem hagyjuk, hogy vegye át. Attól függően, hogy a munkát, ez lehet jó, ha ez azt jelenti, hogy menetrend mossa ki a reggeli edényeket során a reggeli kávé szünet, de van, hogy megáll ott.

És a legjobb módja annak, hogy azt ellenőrzésük alatt tartsák az, hogy van egy terv. Beállítás (és kitart) a házimunka ütemezése az egész család, beleértve a bevásárlási a gyerekek, azt jelenti, hogy a házimunka nem válik a feladat delegált személy otthon dolgozik.

E-mail és azonnali üzenetküldés

Nem minden zavaró személyes jellegű. Néha zavaró is lehet része az alapvető funkcióit a munkánkat. Például, bár az ilyen típusú kommunikáció alapvető fontosságú, hogy a távmunka, akkor enni egy csomó időt. Végül is, ez általában tovább tart, írjon, mint elmagyarázni valamit személyesen.

Megtanulni írni a hatékony e-mail segítségével, mert ha egyértelmű az e-maileket, akkor elkerülhető a sok ide-oda kérdéseket. Néha azonban már csak ezeket az eszközöket el annak érdekében, hogy összpontosítson a feladatra. Csukd be az e-mail vagy azonnali üzenetküldő programot, ha kell egy kis szünetet. Vagy talán csak nyissa meg őket egy ütemtervet, e-mailek, reggel, ebéd után, és mielőtt kilép a nap.

Telefon és szövegek

Mint e-mail, telefon elengedhetetlen a távmunka. Azonban ez még azonnali megszakítását, hogy mit dolgozik, amikor rings.Both személyes és munkával kapcsolatos telefonhívások elviszi le a feladatot. Jó hasznát a hívó azonosítója és hagyja, hogy felhívja bemegy hangposta, ha elfoglalt. Korlátozza a személyes hívásokat munkaidő alatt.

Social Media és a Web Surfing

Természetesen ezek a dolgok elvonják a munkatársaink az irodában, de ez az egyik hely, ahol a hiányzó felügyelet lehet, hogy rosszabb a távmunka vagy önálló vállalkozó. Ha ezek a problémák az Ön számára, akkor lehet, hogy menjen a hideg pulyka és teljesen zárni őket munkaidő alatt. Ha csak kisebb kísértések, egyszerűen korlátozza őket bizonyos időpontokban hatásos lehet. Akárhogy is, mégis, akkor valószínűleg nem szeretné, hogy őket fut állandóan a számítógépen.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *