Hogyan kattintva a teljesítmények az önéletrajz

Posted on

Hogyan kattintva a teljesítmények az önéletrajz

Amint elkezd írni az önéletrajzát egy új pozíció, akkor tudnia kell, hogy van egy közös hibája álláskeresők gyakran még a formázás hogy újra a szöveget. Gyakran az emberek egyszerűen listát, hogy mit tettek a korábbi munkahelyek nélkül rámutatva, hogy a hatása a teljesítményekre és a járulékok.

Önéletrajzát nem olvasni, mint egy sor a munkaköri leírásokat, hogy közvetíteni csak, mi a felelősség voltak már munkahelyet. Ehelyett a hangsúly kell, hogyan tett jó benyomást a munka, és tett különbséget, hogy az osztálya és a szervezet.

Fontos, hogy megmutasd, mit értél el az önéletrajzát, ahelyett, hogy egyszerűen jelentő feladatok listáját.

Önéletrajzát kell kommunikálni, hogyan lehetett egy eszköz, hogy az elmúlt szervezetek, akikkel már kapcsolatban. Ezeket az adatokat az Ön egyedi eredmények segít, hogy kitűnjön a versenyt.

Hogyan Include Teljesítés egy Folytatás

Íme néhány tipp, amely magában foglalja a teljesítmények be önéletrajzát. Követni a folyamatot az egyes feladatok, amit tartott, így azt, hogy mit értek el az egyes pozíciókban az önéletrajz.

Adjuk meg, hogy a siker mértük
azonosítja az alsó sorban az egyes részlegek vagy funkcionális egységek, ahol dolgozott. Kérdezd meg magadtól, hogyan mérné sikere azon egységek. Ez azt jelenti, hogy tudjuk, hogyan kell tartalmazzon számokat az önéletrajz, ha lehetséges.

Például egy toborzó részleg lehet mérni, hogy vagy nem a megfelelő forrásból tehetség. Egy számviteli osztály lehet osztályozni, hogy milyen tiszta a ellenőrzés volt. A beszerzési osztály lehet eddig a pénzt spórolt. Egy étterem lehet mérni száma visszatérő vásárlókat, illetve a minőségi online vélemények.

Jelölje ki hogyan Impaktált siker
tételesen hogyan szerepe volt kötve az alsó sorban az egyes tapasztalatait. Például egy toborzó is vegye figyelembe, hogy ő volt felelős kiválasztja a legjobb feeder iskolák belépő szintű jelöltek.

A beszerzési ügynök volna értékelni a legjobb gyártók a számítógépes hardver. Egy pincér lehet összpontosítani a szolgáltatás minősége, amit nyújtott étterem pártfogója.

Azonosítása és a dokumentum bármely kiindulási mutatók kapcsolódó alsó sorok a részlegek idején vettél a szerepeket. Például, mint egy könyvelő, hogy hány ellenőrzési megállapítások voltak a felelősségi területe előtt az feltételezve, hogy a szerepet?

Mint egy munkaadó, mi volt az átlagos költség bérleti érkezése előtt? Mint termelési igazgató, mi volt az átlagos leállás a futószalagról, mielőtt átvette ezt a szerepet?

Mennyiségileg a teljesítmények
Becsült szintjének változása, amit segített, hogy mérnök a szerepe és számszerűsíteni, ha lehetséges. Például, lehet, hogy azt állítják, hogy akkor csökken a negatív ellenőrzés megállapításai szerint 50%. Lehet, hogy vágni utazási költségek a részleg 20% -kal vagy csökkent a fluktuáció 25% -kal. Ez egy okos stratégia, hogy kiemelje ezeket a százalékokat félkövéren úgy, hogy „pop” az oldalon.

Juss teljesítményekre
Ha a változás nem lehet könnyen mennyiségi kifejezésekkel, kvalitatív nyelv megfelelő rámutat a változás nagyságrendje. Például, mondhatni:

 • Jelentősen továbbfejlesztett morál.
 • Megoldott ügyfélpanaszok sokkal gyorsabban.
 • Jelentősen csökkent a fluktuáció.
 • Válaszideje jelentősen.

Tartalmazza Action szavak
kihasználni akció szó az önéletrajz sugallnak teljesítmény vagy valamilyen eredményt, amit hoztak. Például, kezdődik a nyilatkozatok a szavakkal, mint:

 • megnövekedett
 • csökkent
 • csökkentett
 • fokozott
 • frissített
 • kezdeményezett
 • készítette
 • újjászervezett
 • Eltüntetett
 • megindítani
 • alapított
 • felgyorsult
 • fejlett
 • kezdeményezett
 • meghaladta
 • rábeszélte

Megvalósítás nyilatkozatok lesz meggyőző, ha hivatkozásokat kell tartalmaznia, hogy hogyan keletkezett az eredményeket. Pont a készségek vagy stratégiák megvalósításához alkalmazott egyes siker.

Példák hogy ez hogyan nézhet az önéletrajz:

 • Javított alkalmazottak termelékenységét azáltal, hogy ösztönzőket elérése kötet céljait.
 • Fokozott százalékos pozitív vásárlói vélemények telepítésével a rendszer, amely nyomon észrevételeit alkalmazottja.
 • Az értékelt alternatívák bér gyártók és a kiválasztott új partner eredményez megtakarítást 15% .

Hogyan adjunk értéket a teljesítmények Szerepel Önéletrajz

Teljesítés nem kell monumentális annak bizonyítása érdekében a munkáltató hogyan lehet hozzáadott értéket az önéletrajz. Gondoljunk csak arra, hogyan tették a dolgokat jobb, a még egy kis utat.

Például egy humán erőforrás jegyző mondhatjátok: „Ajánlott változások feldolgozására új alkalmazások, amelyek csökkentett válaszidő a jelöltek.” A kiskereskedelmi értékesítő lehet mondani, hogy „helyre került a termék jelenik meg, hogy hatékonyabban mozogni kelt árut.”

Egy másik módja, hogy érvényesítse Közművesítési idézünk elismerése egy felügyelő, munkaadó, ügyfél, vagy más érdekelt felek.

Például, egy szerver is mondhatnánk, „Kiválasztott mint a hónap dolgozója alapuló kiváló ügyfélszolgálat.”

A Humánerőforrás szakmai mondhatjátok: „lépett elő helyettes igazgatója Humánerőforrás alapuló sikeres toborzása diplomások informatikai munkahelyet.” A felügyelő mondhatni, „Elismert végrehajtása során beszámolót fokozására alkalmazottak közérzete.”

Miután úgy döntött, amelyre a karriered teljesítményekre kell bemutatni, felül néhány önéletrajz sablonokat és az építők, hogy milyen formátumban lenne a legjobb segítik őket, hogy a legjobb előnyt.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *