Számítógépes támogatási szakember – Munkaleírás

Posted on

Computer Support Specialist - Job Description

A számítógépes támogatást szakértő segíti a felhasználókat, akik problémái vannak szoftverek, számítógépek, vagy a perifériák, például nyomtatók vagy lapolvasók. Néhány nevezett számítógépes felhasználói támogatás szakemberek, segítik a vállalatokat ügyfelek, míg mások ismert számítógépes hálózat támogatja szakemberek-, hogy házon belüli támogatás egy szervezet informatikai (IT) munkatársai.

Ugyanazt a munkát, más cím alatt

Ezek közül néhány a munkaköri, hogy a számítógépes támogatás szakemberek is menni, bár feladataik azonosak. Ha keres állás, is használja ezeket a kulcsszavakat:

Technikai vagy Tech Support Specialist, Help Desk Technikus, IT szakértő, hálózati technikus, hálózati specialista, IT tanácsadó.

Gyors tények

 • Számítógépes felhasználói támogatás szakemberek keresnek átlagosan évi fizetése $ 50210 és a számítógépes hálózat támogatja szakemberek keresni $ 62.340 (2017).
 • A 835.300 számítógépes támogatás szakemberek, 636.600 olyan számítógépes felhasználói támogatás szakemberek és 198.800 számítógépes hálózat támogatja szakemberek (2016).
 • A különböző iparágakban alkalmazzák ezeket a technológia dolgozók. Néhány munka informatikai tanácsadó cégek, amelyek  technikai támogatást  a különböző cégek szerződéses alapon.
 • Technikai támogatás szakemberek néha otthonról dolgozni, de mások utaznak az ügyfelek irodáiban.
 • A legtöbb munkahelyet ezen a területen teljes munkaidőben, de a munkavállalók nem mindig a tervek során tipikus nappali órákban. Számítógép-felhasználói támogatásra van szükségük 24/7, ezért támogatás szakemberek kell dolgoznia esténként, éjszaka, hétvégén, és ünnepnapokon.
 • munka kilátások  e szakma kiváló. A US Bureau of Labor Statistics jósolja a munkahelyek számának növekedése, hogy gyorsabb lesz, mint az átlag minden foglalkozást között 2016 és 2026. Munkalehetőségek lesz nagyon kedvező az egészségügyi és a számítógépes rendszerek tervezése iparban. Vannak is várható, hogy a nyílásokat IT tanácsadó cégek, mint a kis cégek viszont nekik tech support.

Egy nap egy számítógépes támogatás Specialist élete:

Ezek közül néhány tipikus munkaköri feladatok venni az online hirdetések számítógépes támogatást pozíciók találhatók Indeed.com:

 • „Támogatás közös üzleti és termelékenységi szoftver”
 • „Segítő hívó kérelmek informatikai szolgáltatások, a javítás vagy támogatási kérelmek, panaszok és kérdések, és irányítja a megfelelő IT személyzet segítségével számítógép nyomkövető rendszer”
 • „A dokumentum felhívja a felhasználó kérdés a felbontás és a kapcsolódó folyamatok és eljárások”
 • „Válaszolj a kérdésekre, és megoldani a problémákat, a számítógép az ügyfelek személyesen, telefonon, vagy egy távoli helyről”
 • „Ajánlás a változások és frissítések a programozás, a dokumentáció és a képzés címe rendszer hiányosságait és a felhasználói igények”
 • „Ki kell dolgozni és segítik fenntartani szükséges műszaki dokumentáció”

Oktatási Követelmények, puha készségek, és előmeneteli lehetőségeket

Minden munkáltatók megkövetelik, hogy az általuk bérelt a számítógépes szakértelem, de sokan vannak rugalmas arra vonatkozóan, hogyan szerezték, hogy a tudás. Míg néhány csak bérelt számítógépes támogatása szakemberek, akik a diplomát, hogy általában nem ez a helyzet. Egyes munkáltatók előnyben részesítik az álláskeresők, akik társult diplomát számítástechnika, de sokan mások is bérelt munkások, akik most tett néhány számítógépes osztályok.

Amellett, hogy a technikai képességek, a számítógép támogatja szakember kell különösen puha készségek. Ezek a személyes tulajdonságok egyedet sem született vagy szerzett élettapasztalat. Kiváló aktív hallgatás készségek a must. Nélkülük, ő nem lesz képes megérteni az emberek igényeit. Szóbeli kommunikációs készség lehetővé teszi a számítógépes támogatást szakértő számára információt azoknak ő próbál segíteni. Szükség van kiváló kritikus gondolkodás és problémamegoldó képesség.

Fürdőzés után időt segítve az ügyfeleket, illetve a házon belüli felhasználók, néhány ügyfélszolgálati szakemberek érvényesülését figyelembe pozíciók, ahol javítják a tervezés és a hatékonyság a jövőbeli termékek. Azok, akik dolgoznak a szoftver és hardver vállalatok gyakran előre nagyon gyorsan. Vannak emberek, akik kezdenek ebben a helyzetben később pedig a szoftverfejlesztők és a hálózati és számítógépes rendszergazdák.

Mi lesz munkáltatók elvárják tőled?

Mi fogja kényszeríteni a leendő munkaadó felvenni veled? Íme néhány követelmény a tényleges munkát bejelentések Indeed.com:

 • „Tanulási képesség és artikulálni műszaki információk és közvetíteni a nem műszaki emberek”
 • „Kiváló a figyelmet a részletekre, és többfeladatos képessége”
 • „Légy profi az ügyfelek és alkalmazottak”
 • „Passion for segítő másokat és a problémamegoldás”
 • „Képes lefordítani műszaki koncepciók laikus szempontból”
 • „Képesek önállóan dolgozni és multitasking”

Ez szakma jól illeszkedik az Ön számára?

Nagyon fontos, hogy fontolja meg az Ön érdekeit, személyiség típusát, és a munkával kapcsolatos értékek, amikor kiválasztják a karrier. A önértékelés segítségével megismerhetik a vonások. Gondolj egyre számítógépes támogatást szakértő f megvan a következők:

 • Interests  (Holland-kód): RCI (Reális, Hagyományos Investigative)
 • Személyiség típus  (MBTI személyiség típusok): ENFJ, INFJ, ENFP, INFP
 • Munkával kapcsolatos értékek : kapcsolatok, munkakörülmények, Eredmény

Kapcsolódó Foglalkozások

 LeírásMedián éves bér (2017)Minimális szükséges Oktatás / Képzés
Szoftver minőségbiztosítási mérnökAzonosítani a problémákat, a szoftver$ 88.510főiskolai diploma
Hálózati adminisztrátorKezel egy entitások számítógépes hálózatok$ 81.100Főiskolai diplomát számítógép-hálózat és rendszer adminisztráció vagy számítógép-tudomány
Webfejlesztőlétrehoz honlapok$ 67.990Bachelor diplomát egy számítógépes területen (előnyös), vagy tanúsító és tapasztalat
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *