Beste sertifikatprogrammer som fører til høyt betalte jobber

Posted on

Best Certificate programmer som fører til høyt betalte jobber

Mange studieprogrammene kan bidra til å øke sjansene for å finne en høyt betalt jobb. Men mange av disse programmene er kostbare, og kan ta år å fullføre.

Et alternativ til et studium er et sertifikat program. Sertifikat programmer er kortsiktige opplæringsprogrammer som ofte tar mindre tid å fullføre enn en grad,

Merk: Du kan tjene noen sertifikater på så kort tid som et par months.They også en tendens til å koste mindre penger enn et studium.

Sertifikat programmer kan hjelpe deg med å utvikle ferdigheter og erfaringer som er nødvendige for en bestemt job.1 Det er sertifikater for arbeidsplasser i en rekke bransjer, inkludert  helsetjenesteradministrasjon og  informasjonsteknologi  (IT).

Disse programmene kan være nyttig for folk som akkurat har startet sin karriere, samt for personer som allerede har mange års erfaring og ønsker å øke sine ferdigheter eller er på utkikk etter  en mid-life karriere endring . Finn riktig program for deg, og du vil være på vei mot en vellykket karriere.

Hvorfor få et sertifikat?

Det er mange fordeler med å fullføre et sertifikat program. Hvis du starter din jobb søk, vil fullføre et sertifikat program øke dine ferdigheter og evner, og vil gjøre deg  skiller seg ut i arbeidsmarkedet .

Selv om du allerede har en karriere, kan du likevel ha nytte av å fullføre et sertifikat program for å finpusse en bestemt ferdighet. For eksempel, en rekke  IT-sertifikat programmer  hjelpe folk utvikle ferdigheter og kunnskapsbaser som er nødvendige for inntreden i IT-bransjen. Det er også sertifikater i ledelse, for eksempel prosjektledelse sertifikater.

Husk imidlertid at sertifikatene er ikke det samme som profesjonelle lisenser og certification.2 Lisenser er nødvendig for bestemte jobber, som undervisning og kosmetikk. Sertifiseringer viser at en person har fått ferdigheter i et bestemt felt. For eksempel er det regnskap sertifiseringer som kan bidra til en regnskapsfører flytte opp i hans eller hennes karriere. Disse sertifiseringer involverer typisk sitter en eksamen. Noen ganger kan du ta et sertifikat program for å hjelpe deg med å forberede for lisens eller sertifisering.

Hvordan finne den rette programmet for deg

Bruk CareerOneStop Certification Finder:  Søk i Certification Finder  ved sertifisering navn, organisasjon, industri, eller yrke å generere en liste over sertifiseringer, med informasjon om sertifiseringsorganisasjonen, hvordan bli sertifisert, og eksamens detaljer.

Spør Dine Kontakter:  Hvis du er interessert i å starte på en bestemt karrierevei, spør folk i dette feltet hva slags grader og sertifikater folk i det feltet vanligvis har. Sett opp  informative intervjuer  å stille disse kontaktene til å anbefale hva sertifikater kan hjelpe deg i din karriere. Hvis en av kontaktene dine har fullført et sertifikat program, få tilbakemelding både på skolen og programmet.

Snakk med din nåværende arbeidsgiver:  Hvis du er ute etter et sertifikat program for å bidra til å øke din karriere, snakk med din arbeidsgiver. Han eller hun kan ha noen forslag til sertifikater som kan forbedre din CV og med føre til en forfremmelse. Sjekk også ut om din bedrift tilbyr å betale (eller delvis refusjon) et sertifikat program hvis det er relatert til din nåværende jobb.

Sjekk lokale skoler:  De fleste sertifikat programmer er utstedt av skoler (selv om noen er utstedt av selskaper og andre organisasjoner). Når du vet hva slags sertifikat du vil, sjekk din lokale høgskoler, lokale skoler og yrkes-tekniske skoler for å se hvilke programmer de tilbyr. In-staten og samfunnet høgskoler har ofte de minst kost sertifikat programmer.

Finn en godkjent skole:  Sørg for at skolen du velger er akkreditert av US Department of Education eller Rådet for høyere utdanning . For-profit skoler ikke alltid akkreditert, og de mangler noen ganger strenge akademikere og / eller nyttige karriere tjenester. Bare fordi en skole genererer mye reklame (i print, nett, eller på reklameplakater) betyr ikke at det er riktig skole for deg.

Finn et program som fungerer med tidsplanen:  se på hva hver programkostnader howlong det tar å fullføre programmet, og hva programmet tilbyr (f.eks on-the-job opplæring, kurs, eksamener). Velg et program som passer deg. For eksempel, hvis du ønsker å fortsette å jobbe full tid mens forfølge programmet, sørg for programmets tidsplanen er fleksibel.

Hvis det er for godt til å være sant, er det sannsynligvis:  Hvis du finner et sertifikat program som virker for lett, for billig eller for rask til å fullstendig, sannsynligvis er det. Gjør noen undersøkelser for å sikre at programmet er akkreditert.

Snakk med Alumni:  En annen måte å unngå dårlige sertifikat programmer er å snakke med alumni. De fleste skolene bør være villig til å sette deg i kontakt med tidligere studenter som kan svare på spørsmål om programmet. Spør disse alumni hva programmet var, og om ikke det hjalp dem å sikre en jobb.

Rådfør deg med Offiserer fra din Professional Association eller Union:  Spør om sertifiseringer i ditt felt som vil forbedre salgbarhet og spørre om programmer som tilbys eller godkjent av yourassociation.

10 høyt betalende jobber som krever (eller anbefale) et sertifikat

Disse er godt betalte jobber som krever et sertifikat eller som eksisterer relevante sertifikat programmer. For de fleste av disse stillingene, kan et sertifikat hjelpe noen tidlig i sin karriere få en god første jobb.

 1. Webutvikler

Webutviklere  lage og designe nettsteder. De skaper utseendet på området og håndtere nettstedets ytelse, hastighet og kapasitet. Webutviklere kan fungere for datasystemer design selskaper, eller for å markedsføre bedrifter eller avdelinger, eller være  selvstendig næringsdrivende . Mens noen webutviklere har en knytte grad i webdesign, andre har et sertifikat i webutvikling stedet.

Lønn og sysselsetting: Ifølge  Bureau of Labor Statistics , webutviklere tjene en median inntekt på $ 69 430 per år og vil se mye raskere enn gjennomsnittet jobb vekst på 13% gjennom 2028.

 1. Konstruksjon og bygningsinspektør

Konstruksjon  og bygging av inspektører inspisere byggeplasser og bygninger for å sørge for at strukturene oppfyller alle nødvendige lover og forskrifter. Mange bygg- og anleggs inspektører har et sertifikat fra en lokal eller community college, selv om andre har en to-årig knytte grad i stedet.

Lønn og sysselsetting: Ifølge  Bureau of Labor Statistics , konstruksjon og bygging av inspektører tjene en median inntekt på $ 59 700 per år og vil se raskere enn gjennomsnittet jobb vekst på 7% gjennom 2028.

 1. Arkitektonisk og Civil drafter

En arkitektonisk og sivil tegneren skaper tegninger av strukturelle trekk ved bygninger, eller skaper kart anleggsprosjekter (inkludert offentlige arbeider, broer og veier). De fleste tegnere har opplæring i dataassistert konstruksjon og tegning (CADD), engineering, mekanisk tegning og andre design og ingeniørkunst. Denne treningen kan være fra et sertifikat program, en to-årig program, eller til og med en fire-årig program.

Lønn og sysselsetting: Ifølge  Bureau of Labor Statistics , tegnere tjene en median inntekt på $ 55 550 per år og vil se lite eller ingen jobb vekst gjennom 2028.

 1. Industrial Engineering Tekniker

Industri teknikere bistå industrielle ingeniører med å revidere driftsmetoder ved fabrikker og andre industriområder. De hjelper revidere driftsmetoder, utstyr layout, og mer, for å gjøre en fabrikk kjøre jevnere. De fleste industrielle teknikere har enten en knytte grad eller et sertifikat fra en yrkesfaglig-tekniske skole.

Lønn og sysselsetting: Ifølge  Bureau of Labor Statistics , industrielle ingeniør teknikere tjene en median inntekt på $ 55 460 per år og vil se lite eller ingen jobb vekst gjennom 2028.

 1. Pipefitter og Rørlegger

Rørleggere og rørleggere  installere og reparere rør på kontorer, boliger, fabrikker og andre bygninger. Mange rørleggere lære sitt arbeid gjennom et sertifikat program og / eller en fire til fem års læretid. Noen stater krever også at rørleggere og rørleggere bli lisensiert.

Lønn og sysselsetting: Ifølge  Bureau of Labor Statistics , rørleggere og rørleggere tjene en median inntekt på $ 53 920 per år og vil se mye raskere enn gjennomsnittet jobb vekst på 14% gjennom 2028.

 1. Rettsreporter

En  domstol reporter  transkriberer, ord for ord, ulike rettssaker som avsetninger og prøvelser. De fleste domstol journalister jobber i domstolene eller lovgivende forsamlinger. Mange domstol journalister har minst en postsecondary sertifikat i retten rapportering fra et community college eller teknisk institutt.

Lønn og sysselsetting: Ifølge Bureau of Labor Statistics, domstol journalister tjene en median inntekt på $ 57 150 per år og vil se raskere enn gjennomsnittet jobb vekst på 7% gjennom 2028.

 1. Heavy Vehicle og Mobile Equipment Mechanic

Tunge kjøretøy og mobilt utstyr mekanikk (også kjent som serviceteknikere) inspisere og reparere biler og maskiner som brukes til transport (inkludert jernbanetransport), jordbruk, konstruksjon, og mer. Flere og flere arbeidsgivere ønsker å ansette mekanikere som har fullført en en-til to-årig sertifikat program i diesel teknologi eller tungt utstyr mekanikk, siden noen av de nyeste maskiner er svært kompleks.

Lønn og sysselsetting: Heavy kjøretøy og mobile utstyr mekanikk tjene en median inntekt på $ 50 320 per år og vil se jobbvekst på 4% gjennom 2028 – omtrent like raskt som gjennomsnittet.

 1. Platearbeider

Platearbeider konstruksjoner og / eller installeringer produkter laget av tynt platemetall. Dette arbeidet kan involvere måling og merking dimensjoner på ark, boring av hull i plater, som bærer store ark, eller sveising, bolting, klinking, lodding og ark. Mange metall arbeidere lære sitt arbeid gjennom en læretid eller et sertifikat program fra en teknisk skole.

Lønn og sysselsetting: Ifølge  Bureau of Labor Statistics , metall arbeidere tjener en median inntekt på $ 48 460 per år og vil se raskere enn gjennomsnittet jobb vekst på 8% gjennom 2028.

 1. Varme, luftkondisjonering og kjøling Mechanic og Installer

 Disse mekanikk og installatører, også kjent som  HVACR teknikere , arbeid med oppvarming, kjøling, ventilasjon og kjølesystemer i boliger, kontorer og andre bygninger. HVACR teknikere vanligvis fullføre en grad eller sertifikat program fra en handel eller teknisk skole eller et fellesskap college. Disse programmene kan vare fra seks måneder til ett år.

Lønn og sysselsetting: Ifølge Bureau of Labor Statistics, HVACR teknikere tjene en median inntekt på $ 47 610 per år og vil se mye raskere enn gjennomsnittet jobb vekst på 13% gjennom 2028.

 1. kirurgisk Technologist

Kirurgiske teknologer  bistå i operasjonsstuer i sykehus. De hjelper forberede operasjonsrom, ordner utstyr, sterilisere pasienter, og hjelpe leger under operasjoner. De ofte fullføre et sertifikat program i kirurgisk teknologi, som kan vare fra noen måneder til to år.

Lønn og sysselsetting:  Kirurgiske teknologer  tjene et gjennomsnitt på $ 47 300, og ser raskere enn gjennomsnittet jobb vekst på 9% gjennom 2028.

Flere jobber du kan få med et sertifikat

 helse~~POS=TRUNC

 • Tannlegeassistent
 • Diagnostic Medical sonographer
 • Ambulansearbeider
 • sykehus Transcriptionist
 • Licensed Praktisk og yrkesfaglig sykepleier
 • Medisinsk assistent
 • Medisinsk og klinisk Lab Technician
 • medisinsk Coder
 • medisinsk transcriptionist
 • Apotektekniker
 • radiologiske Technologist
 • veterinær~~POS=TRUNC

Industrial Jobs

 • Automotive Mechanic
 • Datastyrt maskin verktøyet Operator
 • maskinister
 • Telekommunikasjon Utstyr Installer og verksted
 • Tool og Die Makers
 • Sveiser og sveiser Fitter

andre stillinger

 • Computer Support Specialist
 • kosmetolog
 • brannmann
 • Fitness Trainer og Instruktør
 • Frisør
 • manikyristen
 • Massasjeterapeut
 • Nettverk og Computer Systems Administrator
 • Fotterapeuter
 • Procurement Clerk
 • Eiendomsmegler

Mer utdanning og opplæring alternativer

Det finnes også andre  høyt betalte jobber i butikken som ikke krever en fire-årig utdanning . For noen av disse karrieremuligheter, yrkesopplæring eller en to-årig utdanning kan kvalifisere deg til å komme i gang.

Læreplasser  er en av de beste alternativene for å vurdere, siden de kombinerer trening med lønn og resultat i en credential eller sertifikat ved ferdigstillelse.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *