Karriere alternativer for kommunikasjons Degree Gradianer å vurdere

Posted on

Karriere alternativer for kommunikasjons Degree Gradianer å vurdere


Hvis du er fascinert av hvordan du kan påvirke, underholde og informere andre ved å skape et best mulig medieinnhold for et publikum, kan en kommunikasjon viktig være riktig for deg. Kommunikasjons store dekker mange disipliner, inkludert   reklamemarkedsføringPR , journalistikk , kringkastingmedia og film .

Ferdigheter Communications Major Lær

Kommunikasjon majors lære å vurdere behov og preferanser lesere, seere og lyttere. De har kreativitet til å utvikle innovative strategier for å formidle sine budskap. Kommunikasjon majors lære å skrive effektivt på mange forskjellige moduser, inkludert kreative, overbevisende, beskrivende, og journalistiske stiler. De har også trener evnen til å integrere bilder, video og lyd i kommunikasjon de skaper.

Studenter som store i kommunikasjon lære å planlegge, organisere og gjennomføre prosjekter, programmer og arrangementer. De må være oppmerksomme på detaljer, men samtidig forstå det store bildet. Siden kommunikasjonsprosjekter er ofte gjenstand for kritikk og fiasko, kommunikasjon majors lære å tolerere kritiske takster av sitt arbeid og til å takle mindre enn vellykket ventures.

Den endelige avgjørelsen om en karriere etter en omfattende så forskjellige som kommunikasjon vil bli påvirket av dine individuelle interesser, ferdigheter og verdier, men her er noen lovende muligheter for omtanken.

Karriere alternativer for kommunikasjon Majors

Gjennomgå noen av de beste jobbmuligheter for kommunikasjon majors, sammen med de ferdighetene du trenger for å få leid.

1. Public Relations Spesialister

Organisasjoner av alle typer er bekymret for hvordan de blir oppfattet av publikum. Kommunikasjon majors er godt posisjonert til å tenke strategisk om hvordan du kan påvirke publikums oppfatning gjennom media. PR fagfolk skrive pressemeldinger, organisere pressekonferanser og andre arrangementer, og overbevise mediene at historiene om organisasjonen har journalistisk kvalitet.

Noen PR-representanter jobber for PR, markedsføring og reklamebyråer, som tjenesten en liste over ulike kunder. Andre jobber direkte for bedrifter, offentlige etater og frivillige organisasjoner i kommunikasjonsavdelinger for å få de riktige meldingene ut om sin arbeidsgiver.

Lønn og Job Outlook: The Bureau of Labor Statistics (BLS) anslår at PR-spesialister tjent et gjennomsnitt på $ 59 300 per mai 2017. Ifølge BLS, ansettelse av PR-ekspert vil utvide med 9% gjennom 2026: omtrent like fort som gjennomsnittet for alle yrker.

2. Møte / hendelse Planner

Vellykkede arrangementer krever en overbevisende tema og effektiv markedsføring for å tiltrekke seg en levedyktig gruppe deltakere. Kommunikasjon majors er godt posisjonert for å vurdere interessene til forbrukergrupper, medlemmer av foreninger og interessegrupper, og å pakke hendelser i en tiltalende måte. De har detaljorientering og organisatoriske evner til å tenke gjennom prosessen og å vurdere alle behovene til foredragsholdere og deltakere.

Hendelsen planleggere kan trykke på offentlige taler ferdigheter utviklet i sin kommunikasjon studier for å gjøre kunngjøringer og introdusere foredragsholdere på programmer. Sine skriveferdigheter hjelpe dem til å komponere pressemeldinger, skrive beskrivelser og biografier for arrangementet litteratur, og lage online innhold om møter.

Lønn og Job Outlook: Møte og arrangement planleggere tjent et gjennomsnitt på $ 48 230 som i mai 2017 i henhold til BLS . BLS prosjekter vekst på 11% gjennom 2026 for ansettelse av møte og event planleggere, raskere enn gjennomsnittskurs for alle yrker.

3. College Alumni og utvikling Officers

Alumni offiserer vurdere behovene til ulike alumni grupper og planlegge arrangementer som gjenforeninger, nettverk mottakelser, og sosiale arrangementer for å opprettholde alumni forbindelser til sin alma mater.

Utviklings offiserer studere potensielle donorer og presentere aspekter ved høgskolen som tilsvarer interessene til bestemte personer.

Evne til kommunikasjon majors å skape nøye formulert og konsise skriftlig kommunikasjon bidrar til utvikling offiser for å gjøre sine plasser effektivt. Utvikling og alumni offiserer både må trene mye sosial finesse i sitt samspill med tidligere studenter, foreldre og andre potensielle givere.

Lønn: Faktisk anslår at flertallet av studenter og utvikling offiserer tjene mellom $ 55 100 og $ 80.000.

4. Media Planner

Media planleggere må forstå surfing, vise, lese og lytte tilbøyeligheter av forbrukere for å velge den beste blandingen av medier for en reklamekampanje.

Kommunikasjon majors er unikt kvalifisert til å undersøke hvordan demografiske grupper konsumere media slik at de kan forutse optimal plassering av reklame i TV / radio-programmer, nettsteder og magasiner og avisartikler.

Media planleggere også banke på presentasjon og skriveferdigheter utvikles gjennom kommunikasjon studier som de kaste sine planer om å reklame kolleger og ledere.

Lønn: PayScale anslår at medieplanleggere tjene et gjennomsnitt på $ 48 830.

5. Social Media Manager

Sosiale medier handler om å kommunisere med folk av interesse. Det er ingen overraskelse at kommunikasjon majors, som er opplært til å analysere kommunikasjonsmønstre, er godt kvalifisert til å hjelpe organisasjoner utnytte sine merkevarer innen sosiale medier.

Sosiale medier ledere må være gode forfattere for å skrive meldinger om deres organisasjon som vil appellere til besøkende innenfor medier som Facebook, Linkedin og Twitter. De må også ha overbevisende evner og presentasjonsteknikk å kaste sine planer for ansatte og for å overbevise kolleger og kunder til å bidra attester og annet innhold på nettet.

Lønn og Job Outlook: PayScale anslår at gjennomsnittslønnen for sosiale medier ledere er $ 49 290.

6. HR Specialist

Menneskelige ressurser fagfolk er ansvarlig for kommunikasjonsintensive funksjoner i organisasjoner, inkludert rekruttering av ansatte, orientere nye medarbeidere, utvikle opplæringsprogrammer, formidle politikk til ansatte, utdanne ansatte om fordelene, og skape ansattes nyhetsbrev.

HR ansatte bruke offentlige taler ferdigheter til å levere presentasjoner til aktuelle / potensielle ansatte og skriveferdigheter til å lage medarbeider manualer, skrive webinnhold og produsere rekruttering litteratur. De bruker muntlige kommunikasjonsevner dyrket av kommunikasjonen store til råd / råde ansatte og å intervjue kandidater til jobber.

Lønn og Job Outlook: Den BLS anslått at gjennomsnittlig lønn for en menneskelige ressurser spesialist som i mai 2017 var $ 60,350. BLS forventes at arbeidsplasser i feltet vil vokse med 7% gjennom 2026, omtrent like raskt som gjennomsnittet for alle yrker.

7. Forretnings Reporter

Spredning av økonomiske og forretningsmessige medier har åpnet opp muligheter for kommunikasjon majors med interesse for næringsliv og finans. Forretnings journalister trykke journalistiske skriveferdigheter for å dekke utviklingen innen bedrifter, industri og økonomien generelt for nettsteder, TV-stasjoner, aviser og magasiner. De må være i stand til å formidle forretningsinformasjon i språk forståelig for allmennheten.

For å dekke historier, business journalister bruke mellommenneskelige ferdigheter utviklet av kommunikasjons viktig å dyrke relasjoner med forretnings innsidere. De må ha bevisende evne til å overbevise redaktørene om levedyktigheten til sine ideer til artikler.

Lønn: PayScale anslår at bedrifts journalister tjener i gjennomsnitt $ 45 500.

8. Helse Educator

Helse lærere vurdere de helserelaterte problemene og behovene til en målgruppen og formulere programmer for å løse disse problemene. En viktig del av arbeidet er å forstå holdninger og oppfatninger av sine velgere om helsemessige bekymringer. De må utvikle og presentere workshops og seminarer rettet mot sitt publikum. Helse lærere produsere web-innhold og litteratur som vil appellere til sine velgere.

Organisatoriske og event planlegging ferdigheter er avgjørende når iscenesetter og fremme helse messer og andre programmer. Muntlige kommunikasjonsevner er avgjørende når rådgivning studenter, ansatte, eller allmennheten i en-til-en-økter.

Lønn og Job Outlook: BLS anslått at helse lærere tjent et gjennomsnitt på $ 53 940 per mai 2017. Jobber for helse lærere og samfunnet helsearbeidere ble anslått å vokse med 16% gjennom 2026, mye raskere enn gjennomsnittet for alle yrker.

9. Brand Manager

Brand ledere overvåke posisjonering av produkter og tjenester innenfor publikums bevissthet. De analysere forbrukernes reaksjoner på sine produkter basert på faktorer som pris, forbruker erfaring, pakking og tilgjengelighet. Brand ledere overvåke utviklingen av kommunikasjonsintensive kampanjer inkludert reklame, markedsføring og PR for å forbedre salg.

Brand ledere må ha mellommenneskelige og kommunikasjonsevner å skape samarbeid med andre salg, markedsføring og reklame partnere. Den kritiske øyet av kommunikasjons store er nødvendig for å evaluere annonser, reklame og annen markedsføring kopi.

Lønn: Ifølge PayScale, merkevare ledere tjener i gjennomsnitt $ 69 770.

10. Sales Representative

De fleste kommunikasjons majors vil ikke tenke på salg som en eventuell karriere når de kommer inn college. Imidlertid vil de lære mange ferdigheter mens du studerer kommunikasjon som kan føre til en vellykket og innbringende karriere innen salg.

Kommunikasjon majors lære å vurdere preferansene til et publikum akkurat som en selger må kunne forutse behovene til sine kunder. De verbale, skriftlige og bredere kommunikasjonsferdigheter mestret gjennom de store vil utstyre  selger  til å utarbeide og levere riktig banen til ulike typer forbrukere eller virksomheter.

Lønn og Job Outlook: Kompensasjon i feltet varierer fra område til salgsfokus. For eksempel, BLS anslått at engros / produksjon sales tjent et gjennomsnitt på $ 69 770 per mai 2017 verdipapir selgere tjent $ 63 780, mens detaljhandel selgere tjente bare $ 23 370. BLS anslått at jobbmuligheter for engrossalg og verdipapirer selgere vil oppleve gjennomsnittlig vekst gjennom 2026 på 5-6%.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *