Hvordan finne den rette Internship Med strategisk planlegging

Posted on

Hvordan finne den rette Internship Med strategisk planlegging

Å få en betalt internship i løpet av sommeren er drømmen for mange studenter, men det trenger ikke å være bare ønsketenkning hvis du tar den rette tilnærmingen, engasjere seg i noen nettverk og starte søket tidlig.

I tillegg til betalt praksisplasser, kan det være lurt å se på måter å finansiere din internship (sjekk din college karriere tjenester kontoret, ulike organisasjoner og stiftelser). Noen studenter er i stand til å gjøre en ulønnet internship i sitt interessefelt ved å supplere sitt internship med en deltidsjobb.

Definere en god Internship

Gode, vellykkede praksisplasser vanligvis tilby fordeler for eksempel følgende:

 1. Lærer grunnleggende kunnskaper og ferdigheter som kreves for å få leid for en fulltidsjobb (enten i selskap hvor du internert eller ved en av sine konkurrenter)
 2. Gir opplevelser som vil positivt forbedre din CV
 3. Hjelper deg å utvikle faglige nettverk kontakter som kan hjelpe deg i din fremtidige jobb søk

Snakk med faglige rådgivere, skolekarriereveiledere og professorer til å finne ut hvilke selskaper i målet bransjen tilby verdig praksisplasser hvor du får ekte, verdiøkende opplevelse.

Prospecting for Internships

Noen av de beste praksisplasser er kommet som et resultat av prospektering. Dette betyr å identifisere selskaper eller organisasjoner som du ønsker å jobbe for og kontakte dem direkte som kan resultere i noen av de beste praksisplasser rundt for en rekke årsaker:

 • Ved å identifisere selskaper som ikke egentlig annonserer sine praksisplasser, vil du unngå å konkurrere med tusenvis av andre søkere som også fant internship notering på nettet.
 • Når du kontakter et selskap direkte, vil du ofte få en mulighet til å bidra til å skape den type erfaring du søker og kan få lov til å ha noen innspill til hva internship innebærer.

For studenter fra mindre byer og tettsteder, er prospecting ofte den eneste måten å finne potensielle praksisplasser. Det er viktig å følge noen enkle strategier for å øke sjansene for landing praksisplasser av dine drømmer. Selvfølgelig, karriere felt eller bransje du arbeider i stor grad vil avgjøre om betalt praksisplasser er tilgjengelige.

Selv med prospektering, er det ingen garanti for at studentene skal kunne lande en betalt internship. Arbeidsgivere har sett en betydelig økning i antall studenter som søker praksisplasser. En del av denne økningen skyldes at flere studenter innser at arbeidsgivere er på jakt etter studenter med relevant erfaring som kreves for å ansette på for fremtidige heltidsjobber.

En annen grunn en rekke eldre (og post-akademikere) er også interessert i å finne en praksisplass er at de foreløpig ikke kan finne en jobb i deres område av interesse.

I en 2018 studie som analyserte de gjenopptar av fire millioner universitetsutdannet, resultatene viste at over 40 prosent av nyutdannede hadde tatt entry-level jobber som ikke krever en høyskole grad, og én av fem studenter var fremdeles arbeider ikke- graders-krever jobber 10 år later.Employers har blitt stadig mer krevende, og de forventer universitetsutdannet til å komme om bord med spesifikke ferdigheter og erfaring som kandidatene har tilegnet seg i løpet av praksisplasser eller på annen måte.

Betalte Praksisplasser og programmer

Ifølge National Association of høgskoler og arbeidsgivere (NACE) ‘s 2019 Internship & Co-op Report, gjennomsnittlig timelønn for en lærling er $ 19,05 i 2019. Mange bedrifter leier praktikanter som en måte å forhåndsvise dem for å se om de ville passe som heltidsansatte, og om lag 56 prosent av praktikanter ble omgjort til heltids ansetter. Den gode nyheten for arbeidsgivere er at over 70 prosent av praktikanter som ble ansatt på som fulltidsarbeidere var fortsatt i selskapet ett år senere.

Om du tar en betalt eller ubetalt internship saker til potensielle arbeidsgivere. Ifølge NACE 2019 studien, 66,4 prosent av 2019 kandidater som hadde jobbet betalt praksisplasser mottatt minst ett jobbtilbud. Dette i motsetning til bare 43,7 prosent av ubetalte praktikanter motta minst ett jobbtilbud.

Hvis du leter etter en praksisplass som betaler godt, vil du ha den beste lykken med bedrifter i teknologibransjen. Glassdoor.com årlige undersøkelse av høyest betalende praksisplasser viser at i 2019, er Facebook betale praktikanter høyest lønn på $ 8000 per måned, og Amazon er andre på $ 7725. Andre selskaper høyt på listen inkluderer Google, Microsoft, Bloomberg, Capital One, og Apple.

Du kan også betale en avgift for å delta i et internship program som inkluderer et intervju og CV coaching, garantert plassering, og et utvalg av nasjonale eller internasjonale steder. Noen av disse internship-programmer også tilby gode lønninger, selv om de på forhånd avgifter er ofte dyre og nødvendig for å delta i programmet.

Generelt lønner det seg å være skeptisk til programmer med avgifter, men for den rette student som har råd til å betale en avgift for deres internship, noen gode muligheter i spesifikke bransjer og karriere felt, og du kan finne dem gjennom bedriftene som svarer deg med internship muligheter basert på visse egenskaper.

Gebyret du betaler er ansett som en slags undervisning, og programmet ligner en semester-utlandet type program. Velg byen og industrien der du vil ha ditt internship, og selskapets garantier plassering i en topp kvalitet internship.

MERK:

 1. Institutt for International Education Student ( IES Abroad ) har eksistert i over 60 år, og bringer sin første gruppe studenter å studere i utlandet i Wien, Østerrike i 1950. I dag tilbyr selskapet praksisplasser i utlandet for heltid sommeren plassering, heltids semester praksisplasser eller deltid. Selv om disse praksisplasser kommer med garantert plassering i din bransje av interesse, de er ikke-betalt. Noen programmer kan være kvalifisert for økonomisk støtte eller stipend for å dekke kostnadene ved programmet avgifter, kost og losji.
 2. Drømme Karriere ble stiftet i februar 2000 for å hjelpe studentene forbedre sin faglige erfaring ved å tilby konkurransedyktige praksisplasser både college og high school nivå. Selskapet opererer i 11 byer over hele verden, som arbeider med ca 5000 forskjellige arbeidsgivere, og har tjent mer enn 17.000 studenter som ønsker å utvikle sin karriere ambisjoner.
 3. Et annet lignende selskap er The Washington Center for Internships , som er en uavhengig, non-profit organisasjon som gir oppslukende praksisplasser og seminarer for å college-nivå studenter og unge fagfolk. Selskapet opererer i USA og har kontorer i 25 land. Det hjelper studenter med å finne praksisplasser i offentlige, private og ideelle sektorer, i et bredt spekter av områder, inkludert jus, medisin, journalistikk, økonomi og politikk, blant andre.

Nyttige tips for studenter

Noen statistikk sier at opptil 80 prosent av jobbmuligheter, inkludert praksisplasser, blir aldri annonsert, og i stedet få fylt gjennom personlige nettverk og henvisninger. Det lønner seg å snakke med noen og enhver som kan ha noen slags forbindelse til målet bransje eller internship. Du kan også ta andre skritt for å avdekke fører til potensielle praksisplasser:

 1. Nettverk med familie, venner, bekjente, tidligere arbeidsgivere, lærere og din høgskolens alumni å oppsøke folk som for tiden gjør den type arbeid du ønsker å gjøre. Du vet aldri hvem foreldrene dine vite før du spør, eller hvis du har gode forbindelser naboer i målet industrien.
 2. Frivillige erfaringer og deltidsjobber kan ofte bli til heltidsjobber etter endt utdanning.
 3. Forskningsorganisasjoner slik at du kan ta med denne informasjonen i følgebrevet eller innføring e-post som du nå ut til arbeidsgivere gjennom nettsteder eller når prospecting for praksisplasser online.
 4. Lag godt utformet, målrettet CVer og følgebrev som fokuserer på organisasjonen og stillingen som du søker. Husk at bare en skrivefeil kan sette deg ut av drift.
 5. Ha en metodisk prosess for å logge intervjuer, og satt datoer for å følge opp med arbeidsgivere via e-post eller telefon. Ikke glem viktigheten av takke notatene i intervjuprosessen. Ofte elevene føler at de blir en plage, men mange bedrifter ser denne oppførselen som å måle en motivert elev, samt noen som virkelig ønsker å komme og jobbe for deres bestemt selskap.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *