Book Editor Job Description: Lønn, Skills, & More

Posted on

Book Editor Job Description: Lønn, Skills, & More


Bestill redaktører gjøre mye mer enn bare å lese og redigere rå manuskripter. De er en viktig del av kommandokjeden i publisering og har stor innflytelse over hvilke bøker blir utgitt, og hvilke som ikke gjør det.

Hvis du elsker bøker og elsker å lese, kan en jobb som redaktør være en drøm som går i oppfyllelse. Vær oppmerksom på at mye av en bok redaktørens tiden tilbringes granskes manuskripter som aldri vil se dagens lys. Du må være i orden med å lese mye dårlig skriving for å finne noen perler.

En av de viktigste tingene å bestille redaktører gjøre er å kjøpe bøker for publisering. Vanligvis bok redaktører eller redaksjonsassistenter lese manuskripter innsendt av forfattere, noen ønsket, de fleste uønsket-og, basert på deres kunnskap om en sjanger og dens potensielle markedet, finne ut hvilke som fungerer er en god løsning for deres forlag.

Selv om en redaktør skjebne ikke er helt avhengig av hvor mange bestselgere er levert, folk som får frem i boken publisering feltet nesten alltid har noen populære bøker under sine belter.

Plikter og ansvar

Redaksjonelle ansvar kan variere avhengig av størrelsen på organisasjonen, som noen redaktører kan håndtere flere oppgaver enn andre. Denne jobben krever vanligvis en redaktør å gjøre følgende:

 • Erverve manuskripter for gjennomgang
 • Lese, redigere og skrive innholdet slik at det er riktig og forståelig for leseren
 • Kontroller fakta sitert i materialet for publisering
 • Arbeid med forfatteren å utvikle innhold i tråd med publikasjonens stil og redaksjonelle retningslinjer
 • Opprettholde gode relasjoner med forfattere og andre viktige ansatte som produksjon, redaksjonelle assistenter, korrekturlesere, grafikere og markedsføring personell
 • Holde oversikt over planlagte datoer for å sikre manuskript publiserer på gang
 • Gjennomgå og kommentere siden bevisene og elektronisk innhold
 • Delta på ukentlige møter for å gjennomgå boken tidsplaner og diskutere eventuelle problemer
 • Arbeidet med markedsføring for å promotere boken ved å sende innhold til både papir og nett kunngjøringer

En viktig del av en bok redaktør jobb er å dyrke relasjoner med forfattere. Bestill redaktører ofte er ute etter å oppdage nye talenter, publisere dem som ukjente, og deretter fortsette å arbeide med dem som de bygger større publikum.

Av denne grunn, mange forfattere har ofte bare en redaktør for en hel karriere. Forfattere som har gode relasjoner med sine redaktører ofte følger redaktør hvis de endrer forlag i løpet av årene. Redaktører som jobber med høyprofilerte forfattere ofte er mer verdifulle for utgivere fordi de vanligvis bringe store kunder med dem.

Redaktører sjelden får oppmerksomhet, men de ofte spiller en stor rolle i suksesser og karriereveier av populære forfattere. Sue Freestone, for eksempel, jobbet som boken redaktør for humorist Douglas Adams, beryktet for manglende tidsfrister. Freestone måtte holde ham på oppgaven i tillegg til å hjelpe ham med å få mest mulig ut av hans prosa.

Book Editor Lønn

Den amerikanske Bureau of Labor Statistics, 2017 , gir ikke en egen kategori for boken redaktører, men gjør det inkluderer tittelen under de mer generelle begrepet Redaktører :

 • Median årslønn : $ 58 770 ($ 28,25 / time)
 • Topp 10% årslønn : $ 114 460 ($ 55,03 / time)
 • Bunn 10% årslønn : $ 30 830 ($ 14,82 / time)

Utdanning Krav og kvalifikasjoner

For å bli redaktør, trenger du følgende utdannelse og erfaring:

 • Høyskoleutdannelse : De fleste redaktører har minst en bachelorgrad, vanligvis på engelsk, kommunikasjon eller journalistikk. Noen har utdannet grader, men det er ikke et krav. Viktigere enn spesifikk av din utdanning er en lidenskap for lesing og en sikkerhet for redigering.
 • Erfaring : Erfaring, inkludert praksisplasser på forlag og arbeid i andre medier, for eksempel avis eller magasin er redigering-også viktig for potensielle bok redaktører. Videre tilkoblinger i forlagsverden, enten til en annen redaktør eller vellykket forfatter, også kan hjelpe sjansene for landing en jobb som en bok redaktør. Hvis du er interessert i å redigere bøker som omhandler et bestemt emne, for eksempel mote eller mat, bør du ha formell opplæring eller arbeidserfaring i området for å øke sjansene for å bli ansatt. Å vokse nettverket ditt, kan du bli med profesjonelle organisasjoner som Redaksjonell Frilansere Association (EFA) .

Book Editor ferdigheter og kompetanse

Å være en vellykket bok redaktør, bør du ha følgende:

 • Leseferdigheter : Bestill redaktører elsker å lese bøker, som de bruker mye tid på å lese manuskripter.
 • Skriveferdigheter:  Redaktører sikre at all skriftlig innhold har riktig grammatikk, tegnsetting og syntaks. Redaktører må skrive klart og logisk.
 • Mellommenneskelige ferdigheter:  En viktig ferdighet er å dyrke og vedlikeholde gode relasjoner med forfattere og ansatte. Dette er viktig for taktfullt guiding forfatteren gjennom utvikling av sin tittel, samt jobbe med andre ansatte for å produsere boken i tide.
 • Sunn fornuft : Redaktører må også avgjøre om manuskriptet er etisk og fri for plagiat.
 • Detaljorienterte : Redaktører kan jobbe på mer enn én publisering prosjekt av gangen og må planlegge sitt arbeid for å sikre at alle bøkene møte sine planlagte tidsfrister. Dette inkluderer å holde kontakten med forfattere og arbeider med ansatte for å sikre at hver manuskript beveger seg gjennom publiseringsprosessen.

Job Outlook

Den amerikanske Bureau of Labor Statistics sier at ansettelse av redaktører forventes å ha liten endring opp til 2026, som trykte medier fortsetter å møte sterk press fra elektroniske publikasjoner. Redaktører som har tilpasset seg elektroniske medier, og er komfortabel å skrive for og arbeider med en rekke elektroniske og digitale verktøy vil ha en fordel i å finne arbeid.

Arbeidsmiljø

Mange redaktører arbeid i kontorer, men et økende antall jobbe hjemmefra enten del av uken eller heltid. De som jobber hjemmefra på heltid trenger riktig elektronisk utstyr, for eksempel elektronisk publisering programvare, skannere og annet kommunikasjonsutstyr, for å utføre jobben sin skikkelig.

Fremdriftsplan

De fleste redaktører arbeide full tid, og deres planene er generelt bestemt av produksjonstidsfrister og typen av redaksjons stilling. Noen redaktører sjonglere flere prosjekter og håndtere produksjon Søknadsfrist press som krever dem til å jobbe overtid for å møte planlagte utgivelsesdatoer.

Hvordan få jobben

SØKE OM

Se på ressurser som faktisk , Monster, og Glassdoor for de nyeste jobbannonser.

FINN frivillig eller praksisplass MULIGHET

Se etter frivillige stillinger eller praksisplasser i ditt område. For eksempel Daily Kilde søker frivillige redaktører for oppdrag. Også store forlag som Penguin / Random House tilbyr internship muligheter for de som kvalifiserer.

BLI EN ORGANISASJON

Bli en organisasjon, for eksempel National Association of Independent redaktører og skribenter (NAIEW) eller ACES: The Society for redigering , for å få kontakt med andre i feltet. Publisering Professionals Network (PPN) viser jobber samt andre medlemsorganisasjoner. Du kan også abonnere på Redaktører Bare nyhetsbrev for å motta en katalog av yrkesorganisasjoner for redaktører, samt aktuelle ledige stillinger.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *