Lær om Praktikophold Med General Electric (GE)

Posted on

Få Info om mulighederne for bachelor-og kandidatstuderende

General Electric praktik program


I 1892 Edison General Electric Company (etableret i 1890 af Thomas Alva Edison) og dens største konkurrent, Thomson-Houston Company, fusioneret og kaldte den nye organisation General Electric Company (GE). Ved at kombinere dynamo og andre elektriske apparater, herunder glødende elektrisk lampe, som Thomas Edison bragt til bordet, og den dominerende elektriske innovation selskab, Thomson-Houston, som blev stærkere gennem en række fusioner. Disse to selskaber var i stand til at kombinere deres individuelle patenter og teknologier for at kunne producere komplette elektriske installationer.

Enhver, der bor i det nordøstlige kan besøge Museum of Innovation & Science i Schenectady, New York, som opretholder et arkiv over historiske GE information og fotografering i sin Hall of Electrical Historie.

Praktikophold & co-ops

Interneringen på GE giver muligheder for studerende at tage på nogle af de hårdeste udfordringer ved at arbejde med de bedste mennesker og teknologier i branchen. GE bryster sig af at finde løsninger på markederne for energi, sundhed og hjem, transport og finans. GE giver praktik og co-op-muligheder over hele verden giver de studerende mulighed for at vinde den virkelige verden erfaring med at arbejde i Nordamerika eller deltage i en værdifuld erfaring i udlandet. GE blev valgt af Forbes som # 7 af de øverste bedste steder at internere i 2012.

Hvis du er interesseret i at lære mere om at gøre GE et fuldtidsjob, som praktikant vil du modtage en konkurrencedygtig løn og blive et værdsat medlem af GE holdet. Praktikanter og co-ops, kan også tjene de samme fordele, der er til rådighed for GE fuldtidsansatte, såsom påløbne ferie tid og muligheder for at netværke med ledere og andre praktikanter mens han gik oplysende sessioner, karrieremesser, sociale arrangementer, og rekreative aktiviteter. Kvalifikationer til stillinger varierer fra land til land.

Praktik & Co-Op Positioner kan findes på følgende steder

 • Afrika
 • Brasilien
 • Kina
 • Europa
 • Mexico
 • mellem Østen
 • Det Forenede Kongerige
 • Forenede Stater

Særlige programmer

GE tilbyder en række forskellige typer af programmer for studerende , der ønsker at få erfaring med at arbejde for en populær og veletableret virksomhed.

programmer til rådighed

 • Den Erfarne Commercial Leadership Program (ECLP)
  Denne praktik er det primære udviklingsmulighed for fremtidige salg og marketing ledere.
 • Financial Management Program (FMP)
  Financial Management Program er et intensivt to-årig entry-level program med fire roterende opgaver, herunder finansiel planlægning, der tegner operationer analyse, revision, og prognoser og er ofte det første skridt til en vellykket styring karriere hos GE . Den FMP-programmet hjælper de seneste college kandidater til at videreudvikle deres lederskab og analytiske færdigheder gennem klasseværelset uddannelse og virksomhedens opgaver, der vil bidrage til at øge deres viden og færdigheder, der arbejder i branchen.
 • HR Leadership Program (HRLP)
  GE fokuserer på udvikling af stærke HR-medarbejdere til at arbejde i deres meget forskellige arbejdsmiljø. GE mener, at uddannelse er nøglen til at udvikle stærke ledere i rollen som HR-medarbejdere inden for et mangfoldigt globalt selskab som GE.
 • Information Technology Leadership Program (ITLP)
  Dette program er førende inden for fremme af den tekniske ledelse på GE. IT-fagfolk vil få en chance for at vokse deres lederevner, købmandskab, og teknisk egnethed samtidig bygge en karriere, der tilbyder ubegrænset potentiale for fremtidig vækst. Informationsteknologi (IT) er afgørende for fremtiden for GE. Med næsten 10.000 it-professionelle i rundt regnet 50 lande, GE IT udgør en stor del af fokus og investering på tværs af virksomheden og er afgørende for at opretholde deres stærkt lederskab, konkurrenceevne og succes i branchen.

Forretningsservice praktikophold i udlandet

Afrika Praktik Program
GE er i øjeblikket at rekruttere højt niveau kollegium / universitetsstuderende til at arbejde i administration og support i business management funktionen på følgende steder: Nigeria, Ghana, Angola, Sydafrika, Zambia, og Kenya.

Praktik i Tekniske Controls / El-
studerende, der ønsker at blive en del af en organisation og førende inden for teknologi og innovation vil gerne lære mere om denne mulighed for ingeniør eller post-graduate studerende. Denne praktik er i 6 måneders varighed og de studerende, der har succes vil have en chance for at deltage i udvælgelsen af Edison Engineering Development Programme (EEDP) finder sted i maj.

kvalifikationer

 • GE søger studerende dimitteret i maj for mastergraduddannelse Kandidater i en eller flere af følgende discipliner: Electronic Engineering, Electrical Engineering, Control Engineering eller tilsvarende af disse grader.
 • GE ser for kandidater, der besidder et godt kendskab til det engelske sprog, passion for teknologi, holdspiller, proces-orienteret, nysgerrige, fleksible og fordomsfri.

Beliggenhed:  Firenze, Italien

Financial Management Program (FMP) Praktik:

GE Global Vækst & Operations – GE Tyskland

GE FMP Praktik er det første skridt, at ansøgere skal tage for at deltage i GE prestigefyldte FMP-program. Studerende, der fuldføre programmet vil komme i betragtning til en fuldtidsstilling graduate stilling.

FMP er en intensiv to-årig entry-level lederskab program, der omfatter fire roterende opgaver. Deltagerne vil tilbringe 6 til 12 måneder at opbygge deres viden og færdigheder i specifikke områder såsom økonomisk planlægning og analyse (FP & A), kontroludøvelse eller supply chain finansiering.

kvalifikationer

 • Ansøgere skal have overlegen akademiske præstationer i finansiering, regnskab, business undersøgelser, økonomi, matematik, eller teknik foretrækkes.
 • En demonstreret interesse og kompetence inden for finansiering.
 • Skal være selv-motiverede og drevet.
 • Skal have evnen til at lede og arbejde hen imod en ende mål og har stærke tid lederevner.
 • Evnen til at presse igennem modgang, mens du arbejder direkte med en omfattende gruppe af mennesker i et mangfoldigt miljø.
 • Skal have fremragende kommunikation, interpersonelle og påvirke færdigheder.
 • Skal være fleksible, tilpasningsdygtige, og geografisk mobil.
 • Flydende i engelsk (skrift og tale) og andre sprog er et plus.
 • Kandidat skal have ubegrænset tilladelse til at arbejde i Europa.

Beliggenhed

Frankfurt

Ved ansøgning om praktikophold være sikker på at tjekke fem nemme måder at forbedre din følgebrev og De 5 måder at forbedre et CV, før du sender i dine dokumenter.

5 trin til at forbedre et CV

 1. Organiser dine oplysninger
 2. Fremhæv dine kvalifikationer
 3. Brug punktopstillinger til at vise vigtige oplysninger
 4. Medtag kun relevante oplysninger og fjerne enhver rod
 5. Sørg for, at dit cv er fejlfrit

5 trin til at forbedre et følgebrev

 1. Adresse dit følgebrev til den rette person
 2. Fang læserens opmærksomhed
 3. Gør dit følgebrev skille sig ud
 4. Sørg for, at dit følgebrev er fejlfri
 5. Spørg til et interview i slutningen af ​​dit brev

Ved at følge disse ti trin, vil du være godt på vej til at få dig selv bemærket af arbejdsgiverne i håb om at få indkaldt til en samtale. Det eneste formål med en cv og dække brev er at lande et interview, så den indsats, det tager at forbedre dine dokumenter er indsatsen værd.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *