Lucrurile să nu includă într-un interviu Thank You Scrisoare

Posted on

Lucrurile să nu includă într-un interviu Thank You Scrisoare

Trimiterea unui e-mail sau vă mulțumesc nota după un interviu de angajare poate ajuta să ales pentru un al doilea interviu sau chiar o ofertă de muncă. Pe de alta parte, scriind un lucru greșit poate face un angajator gândi de două ori în mișcare înainte.

Păstrați-l pozitiv

Calitatea dvs. de comunicare follow-up după un interviu de evaluare va avea impact asupra angajatorului candidaturii dumneavoastră. Trimiterea unui notă de mulțumire materie, dar aceasta trebuie să fie nu unul bun doar rapid, „Vă mulțumim pentru interviu“ mesajul de e-mail.

Este important să subliniem cât de bine se potrivește de locuri de muncă cu fundal, precum și motivația puternică de a lucra în acea poziție cu acel angajator. De asemenea, veți dori să evite a spune ceva care va ridica îndoieli cu privire la atitudinea ta, motivația, sau calificări.

10 lucruri pe care să nu includă într-un Thank You Scrisoare pentru un interviu

Aceste sfaturi cu privire la ceea ce nu să includă în urmărire în sus scrisoarea poate ajuta să evitați trimiterea mesajului greșit angajatorilor.

  1. Nu includeți numai o declarație de Apreciere:  Asigurați – vă că , de asemenea , afirma interesul puternic în locuri de muncă și de a explica pe scurt de ce poziția este o potrivire excelenta.
  2. Comunicațiile sunt mostre de aptitudini de scriere și atenție la detalii: nu uitați să recitești cu atenție și să corecteze orice ortografie sau greșeli gramaticale, și asigurați – vă că aveți corectă titlu de locuri de muncă, adresa și numele. Aceasta este o oportunitate de a urmări cu o impresie pozitiva puternica, asa ca nu face chiar o mică greșeală.
  3. Nu menționa salariului în scrisoarea dumneavoastră:  Așteptați până când se face o ofertă de a negocia salariul , deoarece efectul de levier va fi cel mai mare odată ce angajatorul a decis că sunteți candidatul preferat.
  4. Nu face nici Scuzele sau cere scuze pentru ceva care a mers prost în timpul Interviul:  Sunteti mai bine să nu atragă atenția asupra acestor probleme. Subliniați calități pozitive care ar putea contracara orice probleme care au venit în timpul întâlnirii. O excepție ar fi dacă credeți că interviul a fost atât de rău că ai ieșit din competiție.
  5. Nu menționa orice aspecte ale poziției pe care Cauză la întrebarea potrivirii Job:  Așteptați până când o ofertă a fost extinsă pentru a obține clarificări suplimentare cu privire la componentele rolului pe care vă preocupă. Nu da angajatorului motive întrebarea dacă sunteți un meci bun înainte de a finaliza selecția lor. O excepție de la această orientare poate fi atunci când știi că nu vrei slujba, dar iti place compania. În acest caz, s-ar putea menționa cât de impresionat ai fost cu organizația și întrebați dacă ar putea exista o altă poziție care a fost mai potrivită.
  6. Nu includeți Exact aceeași limbă în litere Dacă aveți de le trimit separat la diferite Intervievatorii:  Gândiți -vă la ceva fiecărei persoane în comun , care a fost de ajutor sau Stoked interesul. O altă abordare este de a activelor reafirm că v – ar ajuta să abordeze prioritățile pe care individul a menționat. Intervievatorii va fi impresionat dacă vă faceți timp pentru a personaliza comunicațiile.
  7. Nu face nesusținute afirmații exagerate cum ar fi „lucrarea este o potrivire perfectă pentru fundal mea.“: Asigurați – vă că pentru a include o declarație pentru a sprijini comentariile dvs. De exemplu, s-ar putea spune: „Sunt foarte entuziasmat cu privire la posibilitatea de aterizare. relații cu publicul de muncă asociat , deoarece mi – ar permite să aplice scrisul meu puternic, de planificare de evenimente, și mass – media relații abilități „.
  8. Nu luați o abordare prea agresiva Menționarea vă va suna pentru a verifica starea de candidatura: Tu cu siguranță , puteți efectua un apel de monitorizare spre sfârșitul ferestrei de timp pe care angajatorul a indicat pentru decizia lor. Tu pur și simplu nu trebuie să menționeze acest lucru în scrisoarea dumneavoastră.
  9. Nu include referințe excepția cazului în care vi se cere pentru ele:  Nu este necesar să se includă referințe cu urmărirea în sus corespondență. Atunci când un angajator dorește o listă de referințe, ei vă va cere unul.
  10. Nu includeți întrebări despre rambursari pentru cheltuielile dvs. de intervievare:  Urmărirea de comunicare ar trebui să fie trimise cât mai curând posibil după interviu. Scrisoarea dumneavoastră ar trebui să se concentreze exclusiv pe interesul dumneavoastră în locul de muncă și cât de bine se potrivește. Orice alte informații pot distrage atenția de la mesajul. Trimite o notă separată mai târziu pentru a face față cu orice probleme de rambursare.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *