Miten aloittaa työt kotoa

Posted on

Helppo työ-from-Home Tietokone Työpaikat

Ehkä kotona työskentely on unelmiesi, mutta et ole varma, miten tehdä siitä todellisuutta. Mieti etuja ja haittoja kunkin linssin läpi vaatimuksiin elämäsi, taitosi ja toiveet, sitten alkaa tehdä suunnitelma. Lue nämä 4 tapoja henkilö saattaa työskennellä kotona.

Turn Your Nykyinen työ osaksi Etätyö kantaan

Ensimmäinen varteenotettava vaihtoehto on se, joka koskee vähiten muutoksia, kun nykyinen in-toimistotyötä ja sen muuttaminen etätyöhön asentoon.

Ja tutkimusta ja pohdintaa ovat ensimmäiset askeleet vaihtamassa nykyisen sijainnin toimistosta työ kotoa käsin. Oppia kaiken on tietää yrityksen etätyön politiikan mieti sitten, miten niitä voitaisiin (tai ehkä ei) voidaan soveltaa työsi.

Jos luulet sinulla on hyvä asia, seuraava askel on kirjoittaa etätyöhön ehdotuksen pomollesi.

Löytää uuden työ-at-Home Job

Joten jos näyttää siltä, ​​että kääntämällä nykyinen työ osaksi etätyöhön yksi on kaukaa haettua, seuraavaksi paras tapa aloittaa työt kotoa on löytää uusi työpaikka. Jos pysyä oman alan kokemusta, saat todennäköisesti tehdä enemmän rahaa kuin jos yrittää jotain erilaista. Kuitenkin, jos uran alueella vain ei tarjoa paljon etätyöhön mahdollisuuksia, ehkä lakko ulos jotain uutta.

Aloittaa oman kodin Business

Oman yrityksen on monia etuja. Se voi olla monenlaisia ​​- kaikkea hengailua päre konsulttina työtä olet jo tehdä (AKA freelancerina) ja uuden yrityksen tyhjästä ostamaan olemassa olevan yrityksen tai franchise työskentelemään suorassa, myynnin ystäville ja perheelle . Kukin näistä vaihtoehdoista on erilaisia ​​käynnistysvaiheen kustannuksiin, aika sitoumukset ja payoffs.

Pick Up ylimääräistä rahaa kotoa

Jos et todellakaan ole jopa kokonaisen elämän / uran muutos, mutta haluat silti täydentää ansiotulonsa, kokeile pimeä kotoa. Tässä useita tapoja voit tehdä ylimääräistä rahaa vapaa-ajallasi kotoa:

  • Data Entry kotoa
  • Online Microjobs
  • Lyhyen Tehtävät (virtuaalinen ja todellinen maailma)
  • Online Palkintolautakunnat
  • verkkosivusto testaus
  • Ansaita rahaa matkapuhelin

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *