Tech Jobs: Jobb i informasjonsteknologi (IT)

Posted on

Tech Jobs: Jobb i informasjonsteknologi (IT)

Den eksplosive jobben veksten av informasjonsteknologi industrien begynte omtrent to tiår siden, og det har knapt bremset ned siden. Mens ” dot bombe era ” på slutten av 1990-tallet gjennom tidlig på 2000-tallet gjorde sin del av skader, jo mer siste lavkonjunktur som startet i desember 2007 og ble avsluttet i juni 2009 knapt selv bremset det ned.

Like interessant som det er å se på fortiden, men å lære om den fremtidige helsen til denne industrien er mye mer viktig for folk som vurderer en informasjonsteknologi jobb.

Det er veldig gode nyheter på den fronten hvis du er blant dem, eller hvis du allerede jobber på dette feltet. Den amerikanske Bureau of Labor Statistics spår fortsatt over gjennomsnittet jobb vekst for teknologisektoren i løpet av de neste årene.

Ansvarlig for denne veksten er i endring teknologier og organisasjoners tilpasning av dem. For eksempel vil økt tilpasning av cloud computing og Cybersecurity føre til økt sysselsetting, og en økning i andre teknologier, inkludert helsetjenester IT, mobile nettverk og datahåndtering vil også bidra til en sterk utsikter for informasjonsteknologi feltet.

Grunnleggende fakta om IT-bransjen

 • Per 2014 var det 3,9 millioner mennesker som jobber i IT-yrker. Dette inkluderte de som er ansatt i datasystemer design og relaterte tjenester industrien – det vi vanligvis refererer til som IT-bransjen – så vel som enkeltpersoner gjøre teknologirelaterte arbeidsplasser i andre felt.
 • Sysselsetting av personer som jobber i IT-yrker er ventet å vokse 12 prosent fra 2014 gjennom 2024. 488 500 arbeidsplasser vil bli lagt i denne perioden.
 • Tradisjonelt har det vært en mangel på mangfold i dette feltet. Kvinner og minoriteter er sterkt underrepresentert. En overflod av hvite, asiater, og menn jobber i denne bransjen, mens relativt få afro-amerikanere, Latinos, og kvinner gjør, sammenlignet med andre private næringer ( ” Mangfold i High Tech ,” US Equal Employment Opportunity Commission.)
 • Selskaper som inngår i IT-bransjen er enheter som tilbyr tilpassede programmering, datasystemer design, maskin facilities management, og andre datarelaterte tjenester. IT-jobber kan bli funnet utenfor denne bransjen også. Bransjer som leie tech arbeidere inkludere informasjon, pedagogiske tjenester, administrative og støttetjenester, kablede telekommunikasjon, myndigheter, finans og forsikring, programvare publisering, og styring av selskaper og virksomheter.
 • Selv om det er IT-jobber rundt om i landet, er de fleste av muligheter sentrert rundt visse områder. Den øverste amerikanske byen for tech sysselsetting er Raleigh-Durham, North Carolina. Andre steder som du kan vurdere å flytte for å bedre sjansene dine for å finne en tech jobb er Nashville, Tennessee, Austin, Texas; og Fort Collins, Colorado.

tech Karriere

Hvis du ønsker å delta i IT-bransjen, har du mange alternativer.

La oss først ta en titt på datamaskin og informasjonsteknologi yrker. Mens mange mennesker i disse yrkene jobber i IT-bransjen, mange også arbeid i andre sektorer. Hva gjør disse yrkene tiltalende, i tillegg til deres utmerket jobb outlook, er de potensielle inntekter. IT-teknikere tjent en median årslønn på $ 82 860 mai 2016. Sammenlign dette til median årslønn på $ 37 040 for alle yrker.

Data- og IT-yrker er tekniske jobber som involverer å gjøre ting som å implementere teknologi, designe datanettverk, koding og utvikling av programvare og nettsteder.

De ni yrker nedenfor har gode utsikter.

 • Datateknikk og informasjons Forsker
 • Computer Network Architect
 • Computer Support Specialist
 • Computer Systems Analyst
 • database Administrator
 • Information Security Analyst
 • Nettverk og Computer Systems Administrator
 • Programvareutvikler
 • Webutvikler

Den amerikanske Bureau of Labor Statistics spår vekst i sysselsettingen som enten er raskere enn, eller mye raskere enn gjennomsnittet for alle yrker for perioden som startet i 2014 og avsluttes i 2024. Det er ingen grunn til at vi ikke bør forvente at denne trenden vil fortsette langt inn i fremtiden som teknologien fortsetter å utvikle seg og eksperter som vet hvordan de skal lage og implementere det er nødvendig. Spesielt mangler fra denne listen er programmerere, et yrke som vil oppleve en 8 prosent nedgang fra 2024.

IT-teknikere er ansatt i alle bransjer du kan tenke på, men de er, ikke overraskende, de fleste godt representert i IT-bransjen. De utgjør 56 prosent av alle arbeidstakere i denne næringen, skjønt.

Hva med den andre 44 prosent? De er ledere, regnskapsførere , administrative arbeidere, engros og produksjon salgsrepresentanter , reklame salgsrepresentanter , kundeservice representanter og andre arbeidere som bedrifter trenger for å fungere.

Hvis du ikke er i en datamaskin-orientert karriere, hvorfor bør du vurdere å jobbe i IT-bransjen? Å gjøre dette valget vil tillate deg å nyte fordelene som kommer med sin suksess. Ikke-tech-arbeidere, som de som arbeider involverer datamaskiner, får også nyte høy forekomst av sysselsetting og lønn.

Topp Tech Arbeidsgivere

Hvis du ønsker en karriere i IT-bransjen, hvorfor ikke satt din severdigheter høy? Du kan ha en bedre sjanse til å få en jobb med et mindre selskap, men det endelige målet kan være en jobb med en av de store aktørene i bransjen. Her er noen av dem.

Tenk første selskapene med de høyeste inntektene. Dette er de beste tech selskapene i Fortune 500:

 1. eple
 2. Hewlett-Packard Company
 3. IBM
 4. Amazon
 5. Microsoft
 6. Google

( ” The Top Technology Selskaper på Fortune 500 .” Fortune .

2015)

Neste, her er en liste over de raskest voksende høyteknologiske selskaper – fordi hvis du kommer til å ha en karriere i et raskt voksende bransje som IT, hvorfor ikke satse på en jobb med et selskap som har en ekstremt lovende fremtid? Den raskest voksende tech-selskapene, ifølge Forbes, er:

 1. Linkedin
 2. eple
 3. Qlik Technologies
 4. athenahealth
 5. Equinix
 6. Ebix

( ” Fast Tech 25 .” Forbes. 2017)

Tech ansattes dager er vanligvis lang. Å ha en arbeidsgiver som behandler sine arbeidere godt kan gjøre denne gangen hyggelig. Ifølge ansattes vurderinger, disse er de beste tech selskaper å jobbe for:

 1. Facebook
 2. Google
 3. World Wide Technology
 4. raske Bedrifter
 5. Linkedin
 6. Adobe

( ” 25 Beste tech-selskapene å jobbe for i 2016, Ifølge ansatte .” Business Insider . 06.12.2016)

Hvordan vite om en informasjonsteknologi karriere er riktig for deg

Hvis du vil ha en karriere innen informasjonsteknologi, valgene er mange: du kan forfølge en IT-jobb i IT-bransjen, en IT-jobb i en annen bransje, eller et ikke-tech okkupasjon i IT-bransjen. Det bør være noe her for deg, uansett hvilket yrke som er mest egnet basert på dine forutsetninger, interesser og andre personlige egenskaper.

Er det noe å mislike? Hvis en enkel 9-5 jobb er det du er ute etter, bør du vurdere et annet felt. IT-arbeidere jobber ofte lange timer. Om 20 til 25 prosent av arbeidstakere i yrker oppført arbeidet mer enn 40 timer i uken. Og avhengig av dine spesifikke yrke, må du bruke tid på vakt i tilfelle en nødsituasjon oppstår som bare din kompetanse kan løse.

Utdannings

Hvordan forberede seg på en IT-karriere spiller en stor rolle i suksessen. Som med alle karriere, må du skaffe de harde ferdigheter som vil tillate deg å gjøre jobben din. For mange yrker, betyr tjene en bachelorgrad. Du bør delta på en sterk teknisk fagskole program .

I et stadig skiftende felt som dette, vil du hele tiden nødt til å oppgradere dine ferdigheter. Med de lange arbeidstiden, kan du ha litt tid til å gjøre dette. Tar online kurs kan hjelpe deg å holde dine ferdigheter up-to-date.

Sertifiseringer er ganske verdifulle i IT-bransjen. De tjener som bevis for arbeidsgivere at du er kvalifisert til å utføre en bestemt jobb. Vanligvis, yrkesorganisasjoner og programvareselskaper overvåke sertifiseringsprosessen, noe som krever kandidater til å bestå en eksamen etter å lære en ferdighet, datamaskin språk, eller programvaren. Å ha de riktige legitimasjon kan gjøre deg mer konkurransedyktig som arbeidssøker eller som en profesjonell prøver å gå videre til en bedre betalt og mer ansvarsfull stilling.

Hvilke sertifiseringer bør du få? Tid og penger vil tvinge deg til å innskrenke alternativene. Det er best å gå etter de som vil gjøre deg mest konkurransedyktige i de hotteste teknologier. For eksempel, hvis du ønsker å bygge din karriere i store data , kan du følge disse sertifiseringer:

 • Cloudera Certified Administrator for Apache Hadoop (CCAH)
 • Cloudera Certified Professional: Data Scientist (CCP: DS)
 • Cloudera Certified Professional data Engineer

Hvilke ferdigheter trenger du?

Som IT-profesjonelle, må du kanskje ha kunnskap om utviklingsverktøy, programmeringsspråk og operativsystemer. Det er umulig å vite alt, men et godt sted å begynne er med høy etterspørsel ferdigheter som operativsystemet Unix, Linux operativsystem, og Java programmeringsspråk.

Å vite en rekke programmeringsspråk kan hjelpe garner deg høy inntjening. Begynn med de høyeste betalende språk , inkludert Ruby, Objective C, og Python.

Komme Innleid: Hvordan finne en IT-jobb

Når du søker etter en IT jobb, kan du bruke generelle jobbsøking nettsteder som Indeed.com . Der vil du finne stillingsannonser hentet fra ulike kilder, inkludert andre jobb notering nettsteder og selskapets nettsider. Arbeidsgivere også legge inn ledige stillinger direkte til faktisk. I tillegg kan du dele din CV er det slik at arbeidsgivere som søker noen med dine kvalifikasjoner kan finne deg.

Du kan også bruke nisje-områder som er spesielt for jobbmuligheter i IT-bransjen. Fordelen med å bruke nettsteder som dette er at det tillater deg å snevre inn fokus og bruke tiden mer effektivt.

Nettverk er viktig når det gjelder å finne ledige stillinger. Hvis du ikke er på Linkedin , bør du være. Det vil tillate deg å få kontakt med folk i feltet eller de som kjenner folk som er.

En finstemt CV eller curriculum vitae , mens det ikke vil få deg ansatt, vil få en potensiell arbeidsgiver å legge merke til deg. Online porteføljer er et must for web-designere og utviklere som trenger å vise frem sitt arbeid. Hvis du prøver å bygge en freelance karriere, bør du få klienten attester .

Mens en CV eller portefølje vil bringe deg til en potensiell arbeidsgiver oppmerksomhet, din ytelse til en jobbintervju kan få deg den jobben du ønsker. Som med ethvert yrke, bør du alltid forberede seg på et jobbintervju og tenke på hvordan du vil svare på eventuelle spørsmål – inkludert ulovlige .

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *