Ting ikke at medtage i en interview takkebrev

Posted on

Ting ikke at medtage i en interview takkebrev

Sende en tak e-mail eller note efter en jobsamtale kan hjælpe dig med at få valgt til en anden samtale eller endda et jobtilbud. På bagsiden, kan skrive de forkerte ting gør en arbejdsgiver tænke to gange om at komme videre.

Keep It Positiv

Kvaliteten af ​​din opfølgende kommunikation efter en samtale vil påvirke en arbejdsgivers vurdering af din kandidatur. Sende en tak note spørgsmål, men det skal være en god en ikke bare en hurtig ”tak for interviewet” e-mail.

Det er vigtigt at understrege, hvor godt jobbet passer med din baggrund, samt din stærk motivation til at arbejde i denne stilling med denne arbejdsgiver. Også, vil du ønsker at undgå at sige noget, der vil rejse tvivl om dine holdninger, motivation, eller kvalifikationer.

10 ting ikke at medtage i en takkebrev til et interview

Disse tips om hvad man ikke skal medtage i din opfølgning brev kan hjælpe dig med at undgå at sende det forkerte budskab til arbejdsgiverne.

  1. Må ikke Medtag en erklæring om Vurdering:  Sørg for at du også bekræfte din stærke interesse i jobbet og kort forklare, hvorfor stillingen er en fremragende pasform.
  2. Dine Communications Er Prøver af din skriftlige færdigheder og sans for detaljer: Glem ikke at læse korrektur omhyggeligt og rette eventuelle stavefejl eller grammatiske fejl, og sørg for at have den rigtige jobtitel, adresse og navn. Dette er en mulighed for at følge op med et stærkt positivt indtryk, så du skal ikke gøre selv en lille fejl.
  3. Nævner ikke Løn Range i dit brev:  Vent et tilbud er lavet til at forhandle løn, da din gearing vil være den største, når arbejdsgiveren har besluttet, at du er den foretrukne kandidat.
  4. Må ikke gøre nogen undskyldninger eller undskylde for noget, der gik galt under interviewet:  Du er bedre ikke at gøre opmærksom på disse spørgsmål. Fremhæv positive kvaliteter, der kan imødegå eventuelle problemer, der kom op under dit møde. En undtagelse ville være, hvis du tror interviewet var så slemt, at du er ude af påstand.
  5. Må ikke nævne nogen Aspekter af den holdning, at få dig til at spørgsmål egnetheden af Job:  Vent et tilbud er blevet udvidet for at opnå yderligere afklaring om komponenter i rollen, der vedrører dig. Giv ikke arbejdsgiveren nogen begrundelse for spørgsmålet om, hvorvidt du er et godt match, inden færdiggørelsen deres valg. En undtagelse til denne retningslinje kan være, når du ved, du ikke vil have jobbet, men du kan lide virksomheden. I så fald kan du nævne, hvordan imponeret du var med organisationen og spørge, om der kan være en anden position, der var mere passende.
  6. Du må ikke indeholde en nøjagtig samme sprog i breve, hvis du sender dem separat til forskellige interviewere:  Tænk på noget hver person delt som var nyttige eller realindkomsterne din interesse. En anden metode er at bekræfte aktiver, der ville hjælpe dig til adresse prioriteter, at den enkelte havde nævnt. Interviewere vil blive imponeret, hvis du tager dig tid til at tilpasse din kommunikation.
  7. Må ikke gøre udokumenterede eller overdrevne udtalelser Ligesom “Jobbet er et perfekt match til min baggrund.”: Sørg for at medtage en erklæring til støtte for dine kommentarer For eksempel kan du sige, “Jeg er meget begejstret over muligheden for landing. public relations associeret job, da det ville gøre det muligt for mig at anvende min stærke skrivning, planlægning begivenhed, og medierelationer færdigheder.”
  8. Må ikke tage en alt for aggressiv tilgang ved at nævne Du vil kalde skal tjekkes om status for dit Kandidatur: Du kan helt sikkert gøre en opfølgende samtale i slutningen af tidsvinduet, at arbejdsgiveren har angivet for deres beslutning. Du skal bare ikke brug for at nævne dette i dit brev.
  9. Må ikke indeholde henvisninger Medmindre du bliver bedt om dem:  Der er ingen grund til at medtage referencer med din opfølgning korrespondance. Når en arbejdsgiver ønsker en referenceliste, vil de bede dig om en.
  10. Omfatter ikke spørgsmål om refusioner til din Interviewe Udgifter:  Opfølgning kommunikation skal sendes så hurtigt som muligt efter interviewet. Dit brev bør udelukkende fokuseret på din interesse i jobbet, og hvor godt det passer. Eventuelle andre oplysninger kan distrahere fra din besked. Send en særskilt note senere at behandle eventuelle refusion spørgsmål.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *