Honeywells innovativa Scholarship Program – Hur och när man ansöker

Posted on

Honeywells innovativa Scholarship Program - Hur och när man ansöker


Namnet Honeywell ger omedelbart att tänka på en vägg termostat som styr lufttemperaturen och håller ditt hem bekvämt varmt eller kallt. Förutom Honeywells programmerbara termostater, erbjuder företaget ytterligare produkter som gör våra hem och kontor mer bekväm och säker för våra familjer och anställda.

om Honeywell

Honeywell blandningsventiler ge anti-skållningsskydd för att säkerställa att våra vatten stannar vid en rimlig temperatur. Honeywells Hela huset Ventilationssystem och renare gör vår luft hälsosammare och säkrare att andas, medan Honeywells säkerhetsprodukter och brandlarm hålla våra hem och kontor säker.

Historien visar att Honeywell kan spåras tillbaka till 1885. Företaget sysselsätter för närvarande mer än 132.000 personer, varav cirka 21.000 forskare och ingenjörer, i 100 länder runt om i världen.

Honeywell stoltserar och dess produkter på miljömässig hållbarhet. Spara energi och tillhandahålla produkter som skyddar luftkvaliteten är en stor del av sin pågående forskning och utveckling. Honeywell stoltserar också på att vara ett företag och samhällsledare genom att hjälpa andra möta utmaningar som klimatförändringarna och vara ledande i att hitta fler sätt att minska förbrukningen av fossila bränslen.

Innovatör Scholarship Internship Program

Honeywell International söker nya talanger med stark teknik och teknik bakgrunder, människor som kommer att ägna sig åt att möta företagets mission. Honeywell erbjuder innovatör stipendieprogram till 18 mål universitet i Kina, Tjeckien, Indien, Mexiko och USA som en del av sin talang-förvärvsstrategi. Företaget erbjuder möjligheter på olika platser runt om i världen.

Honeywell erbjuder betalda praktikplatser och stipendium pengar som eleverna kan använda för att ansöka mot sin förra året i skolan. Mängden av varje stipendium varierar beroende på det land där den studerande fungerar. Företaget söker studenter som bedriver grader i flygteknik, kemiteknik, datateknik, elektronik och kommunikation, elektroteknik, instrumentering och maskinteknik.

Du bör kunna visa en stark akademisk prestation. De exakta kriterier kommer att variera från land. Du bör ha en stark muntlig och skriftlig kommunikation. Programmet är öppet för ungkarlar, befälhavare, eller välj Ph.D. studenter som kommer in sin sista läsår studier vid en av målgrupp universitet.

Du måste också kunna säkerställa rätts tillstånd att utföra arbete i följande länder om du väljer att arbeta där: Kina, Tjeckien, Indien, Mexiko och USA

Hur man ansöker

Varje sökande måste fylla i en ansökan online som inkluderar hans profil och en kopia av sitt CV eller CV. Du bör också innehålla ditt universitet utskrift, och du måste lämna in två essäer av 500 ord eller mindre skrivna på engelska. Essäerna svarar på frågor som ställs under ansökningsprocessen.

Endast studenter endast från målet universitet kan ansöka, och de måste göra det i slutet av November för Kina, Tjeckien, Mexiko och USA Tidsfristen för Indien är i slutet av april.

Karriär på Honeywell

Olika karriärvägar är tillgängliga för dem som är intresserade att söka ett jobb på Honeywell. Intresserade sökande kan kolla Honeywells hemsida att göra en grundlig jobbsökning för närvarande tillgängliga positioner.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *