Återuppta Mål exempel och Skriva tips

Posted on

 Återuppta Mål exempel och Skriva tips


Vissa arbetssökande väljer att inkludera en meritförteckning mål i sina meritförteckningar. En återuppta mål anger dina karriärmål. Det kan vara så enkelt som att ange önskad titel, eller det kan visa var du har varit och var du hoppas att gå i din karriär. När ska du använda en objektiv, och när kan du utesluta den från ditt CV?

Vissa människor säger att målen inte längre behövs i ett CV – i bästa fall, de är onödiga, och i värsta fall är de föråldrade. Däremot kan en återuppta mål som fokuserar på dina kunskaper och färdigheter faktiskt förbättra din CV genom att övertyga arbetsgivare att du vet vad du vill göra och att du har den kompetens som behövs för jobbet.

Vad är en CV mål?

En återuppta mål är ett uttalande av dina mål för sysselsättningen, vanligen högst upp i ditt CV. En återuppta mål är normalt en eller två meningar lång.

När man använder ett CV Mål

Återigen, vissa karriär experterna återuppta mål föråldrad. Men det finns tillfällen när en meritförteckning mål kan vara mycket användbar. När du vill betona att du är ambitiös, att du vet vad du vill ha i en karriär, eller att du har kompetens för det specifika jobb, kan du dra nytta av en meritförteckning mål.

Tips : En viss tid kan du använda en meritförteckning mål är när du byter karriär.

En återuppta mål kan förklara varför du är kvalificerad för jobbet, även om du inte har en hel del relaterad erfarenhet.

Matcha ditt mål att jobbet

Det mest effektiva målet är en som är anpassad till det jobb du söker. Det anges vilken typ av karriär du söker och vilka kunskaper och erfarenheter du har som gör dig perfekt för den karriär. En återuppta mål kan också inkludera var du har varit och var du vill gå i din karriär.

Till exempel kan den ange några av dina tidigare prestationer, och sedan gå vidare till den typ av prestationer du hoppas uppnå i framtiden (helst prestationer man vill uppnå för företaget du söker till).

I slutändan, som anger ett mål är valfritt, men det kan hjälpa övertyga arbetsgivare att du vet vad du vill och är bekant med branschen.

Hur man skriver en stark CV Mål

Om du inkluderar ett mål i ditt CV, är det viktigt att anpassa återuppta målet att matcha den position du söker. Ju mer specifik du är, desto större chans har du att övervägs för det jobb du är intresserad av. Det är en bra idé att skriva en ny återuppta mål för varje jobb du söker.

När du utforma ditt CV mål, bör du fokusera på särskilda kunskaper och erfarenheter som är direkt relaterade till jobbet. En annan effektiv strategi är att inkludera sökord från jobbet notering i ditt CV mål. Inte bara kan detta öka chanserna att ditt CV blir plockas upp av ett företags sökande tracking system; det kan också understryka hur dina kvalifikationer i linje med platsannons.

Du bör också bara konstatera karriärmål som är möjliga inom företaget. Till exempel, om du i slutändan vill bli en chefredaktör på en tidning, men du söker ett jobb på en tidning, inte ange detta. Fokusera på hur du vill växa inom företaget.

En av farorna med en meritförteckning mål är att du kan fokusera för mycket på vad du vill ha i din karriär, och inte tillräckligt på hur du kommer att öka värdet på bolaget. Därför medan ditt CV målet bör innehålla information om karriär som du vill, vill du också förklara varför du är en perfekt kandidat för jobbet. inkluderar kort all information som framhäver din upplevelse, inklusive dina år i branschen, just din kompetens, och andra kvalifikationer. Inkludera exempel på hur du kan skapa mervärde eller förbättra företaget.

Till exempel nämna dina tio år av framgångsrikt minskar budgetar och tillstånd som du vill tillämpa dessa kunskaper till organisationens budget.

Prov Återuppta Objektiva Statements

 • Söker en position vid XYZ företag där jag kan maximera min 10 + års förvaltning, kvalitetssäkring, programutveckling och utbildning erfarenhet.
 • Söker en position som en klinisk praxis assistent för en hälsoorganisation, utnyttja mina prisbelönta skrivande, forskning och ledaregenskaper.
 • Elementär lärare söker en position på en liten friskola, där jag kan använda mina fem års erfarenhet av undervisning och mina läroplan kompetensutveckling.
 • Customer Service Manager söker en möjlighet att använda mina kundservice och ledningskompetens för att förbättra kundnöjdheten.
 • Letar du efter en position där jag kan integrera strategier för att utveckla och expandera befintliga kund försäljning, varumärke och produktutvecklingen, och media stöd.
 • Sökmotoroptimering position där jag kan använda mina SEO kompetens och erfarenhet för att öka trafiken till webbplatsen och sökmotor placering och tillämpa mina 15 års IT-erfarenhet.
 • För att få en position som gör det möjligt för mig att använda min starka organisationsförmåga, prisbelönta utbildningsbakgrund och förmåga att arbeta med människor.

Prov CV med ett mål

Detta är en återuppta provet med ett mål.

John Sökande
999 Main Street
New York, NY 10001
(123) 555-1234
john.applicant@email.com

KARRIÄRMÅL

Elementär lärare söker en position på en liten friskola, där jag kan använda mina fem års erfarenhet av undervisning, STEM orienterad undervisning, teknik och läroplan kompetensutveckling för att stödja eleven tillväxt och framgång.

KÄRN MERITER

 • Skickliga i att skapa en positiv, engagerande och stödjande inlärningsmiljöer för studenter från olika bakgrunder.
 • Stark teambuilding och samarbets talanger, samarbeta enkelt med lärare, rektorer, föräldrar och stödpersonal för att identifiera studenternas behov, ta upp frågor och främja skola ande.
 • Villigt arbeta efter timmar och helger för att säkerställa framgång för extracurricular, sport och insamlingsevenemang.
 • Hållström K-8 undervisning certifiering; aktiv medlem i NAIS, AFT, ASCD, och CEC.
 • Flytande tal och skrift spanska; väl insatt i användningen av Smartboard och adaptiva inlärningsteknik.

ARBETSLIVSERFARENHET
LAKESIDE ACADEMY, Stamford, CT
elementära lärare, September 2016-Present

Struktur och genomföra dynamiska och engagerande lektionsplaner för 1: a, 2: a och 3: e väghyvlar, undervisning upp till 25 elever i varje klass. Samarbeta med kamrater att leverera gemensamma lektioner och samordna studentaktiviteter, inklusive säsongs pjäser, en årlig ”Fun Run” och vetenskap mässor. Kommunicera dagligen med föräldrarna för att ge feedback om elevernas prestationer och felsöka beteendemässiga problem.

 • Spelat nyckelroll i att förbättra elevresultat på standardiserade tester med 38% i läskunnighet och 29% i matematik.
 • Kämpade införandet av ny teknik adaptiv inlärning för att bättre tillgodose individuella behov av studenter.
 • Sponsrad efter skolan spanska Club och förberedda studenter för deltagande i Odyssey i sinnet.
 • Fått tre ”Best Teacher Awards.”

UTBILDNING

Bachelor of Arts i Elementary Education (2015); GPA 3,9
Clemson University, Clemson, South Carolina
Dean: s lista; Graderad Summa Cum Laude

Andra alternativ för att starta din CV

Sammandrag
Ett alternativ till att använda ett mål på ditt CV är att använda en meritförteckning profil, även kallad en meritförteckning sammanställning eller redogörelse för kvalifikationer, som är en kort sammanfattning av dina kunskaper och erfarenheter skriven för en specifik öppning jobb. Till skillnad från en CV mål fokuserar ett CV profil direkt på hur du kan dra och höja värdet på företaget, snarare än din egen karriär mål.

Branding Uttalande
Ett annat alternativ är att lägga till en CV branding uttalande till ditt CV. Detta uttalande är kortare än en meritförteckning profil eller mål – ca 15 ord – och det belyser dina viktigaste framgångar och färdigheter.

Rubrik
Slutligen är ett tredje alternativ en meritförteckning rubrik, även känd som en meritförteckning titel. Detta är ännu kortare än en meritförteckning branding uttalande. Det är en fras som förklarar dina kunskaper och arbetserfarenhet.

Hur Inkludera ett mål, Headline, eller uttalande om ett CV

Du kan också inkludera mer än en av dessa i ditt CV. Till exempel kan du inkludera både en meritförteckning rubrik och ett CV profil (med rubriken närmare till toppen av ditt CV).

Tips : Vilket av dessa alternativ du väljer att göra, placera den mot toppen av ditt CV, under ditt namn och kontaktuppgifter.

Se till att du håller din information koncisa och använda sökord från jobbet notering i ditt kontoutdrag. Även med en meritförteckning mål profil, branding uttalande eller rubrik, bör ditt CV ändå passa på en sida när det är möjligt. Slutligen, se till att skriva ett nytt uttalande för varje jobb du söker, så att arbetsgivaren ser det som gör dig en bra passform för den specifika jobb.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *