Hoeveel kost het om een ​​model te worden?

Posted on

Hoeveel kost het om een ​​model te worden?

Een van de gebieden die de meeste verwarring schept voor nieuwe modellen is het gebied van kosten, lasten en opstartkosten. Er is veel hype en desinformatie rond het modelleren van de kosten en wat een model wel en niet moet betalen voor als ze beginnen. Deze verkeerde informatie komt vooral voor in het modelleren van forums en andere online bronnen. Nieuwe modellen kunnen krijgen verbijsterd op het punt van het opgeven en nooit het nastreven van hun droom. Laat dit niet gebeuren.

Wanneer u eerst uw reis te beginnen om een ​​model te worden, zul je echt maar twee eenvoudige dingen: snapshots en belichting. Het verwerven van die dingen hoeft niet duur te zijn, en met een beetje know-how, het kan zelfs goedkoop.

Basic Snapshots

De eerste stap in uw modeling reis zou moeten zijn om een ​​aantal fundamentele snapshots nemen. Deze foto’s kunnen zeer eenvoudig zijn, en ze kunnen worden genomen door een vriend of familielid. U wilt eenvoudige kleding en zeer weinig make-up dragen in deze snapshots.

Krijg Exposure Modeling Agenten en Scouts

Zodra u uw foto’s, moet je die foto’s gezien door zo veel agenten en scouts mogelijk te krijgen. Dat de blootstelling zal helpen u op weg aangemeld bij een modellenbureau-het eerste grote doel van elke aspirant-model. Er zijn verschillende strategieën voor de aanpak van deze stap, en ze hebben elk voor- en nadelen.

U kunt uw foto’s afdrukken en fysiek mailen naar alle agentschappen, maar dit zou de langzaamste en meest kostbare manier om deze stap te benaderen. U kunt ook e-mail uw foto’s naar alle agentschappen. Hoewel e-mail is een gratis alternatief voor het betalen voor porto en het is niet altijd zo effectief-een e-mail is meer kans te worden genegeerd of per ongeluk gemist dan een fysieke pakket dat een kantoor geleverd wordt. Ten slotte kunt u uw foto’s post naar model scouting websites, als je leert van elke agenten of scouts die actief op zoek zijn naar modellen.

Zodra u snapshots en een strategie voor het behalen van de blootstelling te hebben, dat is vrij veel het! Met voldoende inspanning en een beetje geluk, zullen deze twee dingen uw voet in de deur van de modellenwereld.

Zodra een agentschap Wants To u ondertekent

Terwijl het verdienen van een agentschap aandacht is reden voor een nieuw model te vieren, het alleen markeert het begin van je carrière als model. Zodra een agentschap een belang in u die heeft uitgesproken, zult u waarschijnlijk krijgt een geheel nieuwe reeks van taken waarvan vele zal geld kosten. U kan worden verteld dat je nodig hebt om een ​​fotograaf, visagist of stylist in te huren. U kunt gevraagd worden om afdrukken van uw foto’s te maken, maken composiet-kaarten, kunt u uw foto’s op de website van het Agentschap, en ga zo maar door. Sommige bureaus kan je zelfs vertellen dat je nodig hebt modelleren lessen op scholen die dat soort vaardigheden aan te leren over te nemen.

Dit is de tijd voor u om een ​​adem te halen en achterhalen wat de beste weg voor u.

Veel nieuwe modellen hebben gehoord “als je moet betalen om het even wat het is een scam” of “als een agentschap van je houdt, zal ze betalen voor alles.” Maar dat is niet altijd het geval, en de kwestie van de kosten is nooit zo knippen en droog als mensen zouden willen denken. Je moet niet opgeven op uzelf of een agentschap bij het onderwerp van de kosten komt, maar je moet goed nadenken over wat je wordt gevraagd om te doen en wat het beste is voor je carrière.

Een paar dingen in gedachten te houden zijn:

  • Wat is de reputatie van het agentschap? Is het agentschap bekend voor de ontwikkeling van nieuwe modellen en het krijgen van hen boekingen? Hebben ze verbindingen naar grotere bureaus in grotere modellen markten? Wat is hun plan voor hoe je de markt?
  • Als u nieuwe foto’s nodig hebt, vraag het agentschap voor een lijst van verschillende fotografen ze zou aanraden. Als ze erop aandringen dat je hun in-house fotograaf te gebruiken, let op. Dat kan een waarschuwing zijn dat ze meer verdienen selling fotoshoots dan ze krijgen van je boekingen. Een bureau mag geen inkomsten uit uw fotoshoots verdienen.
  • Is het agentschap deel uit van een modellenbureau school? Boetseercursussen gunstig kan zijn voor sommige modellen zijn, maar ze moeten niet een vereiste voor u om aan de slag ondertekend aan een agentschap.
  • Ben je in een grote markt, zoals New York, Los Angeles, Milaan of Parijs? Of bent u in een kleinere, lokale markt? De meeste modellen niet beginnen aan de top in de grote New York of Parijs agentschappen. Integendeel, ze leren het bedrijf, hun uiterlijk te ontwikkelen, en hun boeken in te bouwen in de kleinere commerciële bureaus. Terwijl een groot bureau in New York kunnen bieden aan uw uitgaven te bevorderen, agentschappen in kleinere markten zijn minder geneigd om over de middelen om nieuwe modellen te financieren. Toch, als je de kans om te werken met een agentschap in een kleinere markt, niet voorbij het op. Kleine commerciële bureaus kan een waardevolle aanwinst voor uw carrière.

Agencies mei Advance kosten, maar nooit Finance

Wanneer u bent aangemeld bij een agentschap, wordt u beschouwd als een onafhankelijke contractant. U bent geen werknemer van het agentschap. Uw diensten als een model worden gecontracteerd door het agentschap. In wezen, je bent een enige eigenaar van uw eigen bedrijf. Daarom zullen alle kosten voor uw rekening. Dat gezegd hebbende, zijn er gevallen waarin een agentschap bereid zijn om een ​​deel van deze kosten te bevorderen om je slag te kunnen zijn. Zodra u begint met het boeken van banen, zal het agentschap aftrekken wat verschuldigd is aan hen uit uw account.

Zelfs nadat u begint te werken en het boek tal van banen, zult u lopende uitgaven als nieuw fotoshoots hebben, prints voor uw boek, koeriers, het agentschap vergoedingen, agentschap commissies, reiskosten, lange afstand telefoonkosten, enz. Deze kosten zijn niet die uniek zijn voor nieuwe modellen, zelfs gevestigde supermodellen hebben soortgelijke kosten van tijd tot tijd. Echter, deze zal (hopelijk) kleine uitgaven in vergelijking met het inkomen dat u zult verdienen. Vergeet ook niet dat elk bedrijf kosten fiscaal aftrekbaar zal zijn.

Elk model en Every Agency Is Different

Als het gaat om het modelleren van het opstarten vergoedingen en kosten, is het belangrijk om in gedachten te houden dat elk model en elk agentschap is anders. Als u 100 succesvolle modellen gevraagd hoe ze begonnen, zou je waarschijnlijk krijgt 100 verschillende verhalen. Sommigen kunnen bepaalde voordelen hebben gehad dat je niet persoonlijk kunnen repliceren, maar de meeste van hen deden dat waarschijnlijk niet. De meeste modellen hebben heel hard gewerkt om te komen waar ze zijn, en door het afstemmen van hun arbeidsethos, kunt u daar, als goed.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *