Qualcomm Internship Program Pregled

Posted on

Qualcomm Internship Program Pregled

Qualcomm , vodilni razvijalec in inovator naprednih brezžičnih tehnologij, izdelkov in storitev, je bila ustanovljena leta 1985 in ima sedež v San Diegu v Kaliforniji Qualcomm ima več plati in delitve , ki so vsi osredotočajo svojo pozornost na zagotavljanje najbolj inovativne brezžične rešitve za posameznike po vsem svetu.

Pripravništva

Vsak Qualcomm intern deluje neposredno z mentorjem, ki jih bo vodil skozi njihovo stažu. Mentorji so na voljo, da pomagajo svojim mentees hitro učijo kulturo organizacije in se seznanijo z razpoložljivimi viri, da bi dobili posamezne projekte pravočasno zaključijo. Z zagotavljanjem mentorstvo za svoje pripravnike, Qualcomm zagotavlja dragocene vire, da bi se učenci učijo in rastejo v karieri, ki se ujema z njihovo zanimanje.

Qualcomm ponuja 3-9-mesečno pripravništvo za študente skozi šolsko leto. Te pripravništva izkušnje v realnem svetu izkušnje in priložnost za študente, da se naučijo nekaj neverjetno tehnologijo, tako da lahko v celoti izkoristijo znanje, ki ga pridobijo pri pouku in prometa, ki s polnim delovnim časom bodoči karieri. Qualcomm ponuja več kot 800 stažu in co-op izkušnje za študente vsako leto.

Qualcomm omogoča naslednje usposabljanja in nadaljnjega izobraževanja virov skozi študentske stažu izkušenj:

  • Vsak pripravnik prejme usposabljanje na področju razvoja vodenja, nadzora spretnosti, upravljanje s časom in napredno brezžično tehnologijo z živimi razredu sej Qualcomm, ki temelji na spletne programe in računalniško podprto usposabljanje.
  • Vsak intern bodo lahko prilagodili svoj strokovni razvoj z uporabo spletnih orodij za razvoj, da uskladijo svoje učenje, da bi cilje in cilje izpolnjujejo družbe.
  • Pripravniki so dana možnost, da se naučijo s poslušanjem nekaterih najbolj izobražen in strokovnih ljudi v poslovanju prek izvršnega serije Qualcomm zvočnikov.
  • Qualcomm zagotavlja nagrajeno učni center, ki omogoča študentom kraj, kjer se lahko učijo o podjetju in njegovih tehnologij, kot tudi za razvoj rešitev za lokalne, regionalne in mednarodne pisarne.
  • Qualcomm predvideva tudi obsežno knjižnico, ki je napolnjena z izobraževalnimi in tehničnih sredstev za pomoč stažisti razširiti svoje znanje in najti rešitve za probleme, ki jih lahko doživijo, ko dokončanje projektov za podjetje.

prednosti

Qualcomm študentom z odlično usposabljanje na delovnem mestu in izobraževalnih priložnosti, ki jim bodo pomagali pridobiti znanje in spretnosti, ki je potreben za Qualcomm in podobnih podjetij, ki jih obravnava kot potencialne kandidatke za prihodnje novih delovnih mest na tem področju. Qualcomm poroča, da je približno 60% svojih pripravnikov najel kot zaposleni s polnim delovnim časom, po diplomi.

lokacije

Veliko pripravništva se nahaja na sedežu Qualcomm v San Diegu v Kaliforniji Obstajajo tudi možnosti, ki so na voljo za študente v drugih pisarnah ameriških in mednarodnih. Pripravniki, ki se preselijo bodo prejeli v celoti opremljen začasna bivališča in lete iz njihove univerze. Osebno premestitev svetovalec bo dodeljena tudi pripravnik pred svojim pripravništva.

Qualcomm ima 150 + lokacije, s podružnicami v Avstraliji, Avstriji, Belgiji, Braziliji, Kanadi, na Kitajskem, na Finskem, v Franciji, Nemčiji, Hongkongu, Indiji, Indoneziji, Irska, Izrael, Italija, Japonska, Mehika, Nizozemska, Filipini, Rusija, Savdska Arabija, Singapur, Južna Afrika, Južna Koreja, Španija, Švedska, Tajvan, Tajska, Turčija, Združeni arabski emirati, Velika Britanija, ZDA in Vietnam, da naštejemo samo nekatere. Kandidati morajo preverite, če obstajajo sedanje Qualcomm stažu priložnosti in kako se zanje uporabljajo.

Nanesti

Da bi našli možnosti stažu in slišati, kaj imajo zaposleni in študenti za povedati o svojih izkušnjah, ki delajo za Qualcomm, se prepričajte, da obiščete njihovo spletno stran .

Če je izbrana za telefon ali osebno intervjuju, Qualcomm močno priporoča, da prosilci v celoti pripraviti izkušnje za pomoč bi sami prednost pred drugimi prosilci v tem zelo konkurenčnem trgu dela.

Za dodatne informacije obiščite strani Pogosta vprašanja poglavje o spletni Qualcomm.

Pri uporabi za pripravništva se prepričajte, da preverite 5 načinov za izboljšanje življenjepis in petih preprostih načinov za izboljšanje vaše spremno pismo pred vložitvijo svoje dokumente.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *