Överraskande saker du kan sälja online

Posted on

Överraskande saker du kan sälja online

Tack vare internet, långt borta är de dagar av schlepping dina grejer ut till gården, häftning vissa tecken upp och hoppas det inte regnar så att folk kommer att köpa dina oönskade saker. Nu har du så många alternativ för att sälja dina saker på nätet.

Och det finns så mycket att sälja! Du är inte längre begränsad till att sälja den typen av saker du skulle hitta på en gammaldags loppmarknad. Här är 7 överraskande saker du kan sälja på nätet för att ta in lite extra pengar.

Familjens och dina kläder

När mittpunkten i varvet försäljning, är inte bara enklare med hjälp av internet som säljer kläder, det är mer lukrativ. Förr i tiden var du tvungen att priset saker låg på grund av den begränsade storleken av kundbasen för loppmarknad entusiaster, som också var sannolikt en sparsam gäng. Nu om du har fina grejer, kan du få bra priser för det på nätet.

Eftersom barn växer ur kläder så snabbt, föräldrar ofta både köpa och sälja sina kläder på nätet. Men det finns ingen anledning att begränsa sig till att bara sälja dina barn ut odlade produkter. ThredUp, en av de första återförsäljare köper och säljer begagnade kläder på nätet, började som ett sätt att sälja barnkläder, men nu har det utökats till kvinnors kläder och accessoarer. Hur det fungerar är du beställer en ”rens Bag” packa upp det med dina felfria, topp märkes objekt och skicka det med hjälp av en förbetald etikett. ThredUp kommer att avgöra värdet på dina objekt och betalar dig via PayPal eller ett förbetalt Visa. Det finns ingen garanti för att dina varor kommer att accepteras, och det finns en avgift för att ha dina objekt tillbaka. Men Har företaget en resultat estimator på webbplatsen, så att du kan avgöra om dina artiklar är sannolikt att accepteras.

foton

Om du älskar att ta bilder (och du är bra på det), kan du tjäna pengar genom att sälja bilder på nätet. På många sätt Internet är den stora lastbryggan möjligheter. Det spelar ingen roll så mycket vad dina referenser är så mycket som hur bra ditt arbete är.

Det finns massor av online-lager fotografi byråer där du kan ladda upp dina bilder, videor eller illustrationer och betalas varje gång nedladdningar någon en. Eller anser bryta in i verksamheten av fastigheter fotografering med en av de online-företag som erbjuder denna tjänst till agenter. Det är inte så oerhört lukrativa men det gör att du kan bygga upp en portfölj som kan överföras till mer arbete med en fastighetsmäklare på din lokala marknad.

Om du är en artist i hjärtat, sälja utskrifter av ditt arbete, men låt ett företag på nätet gör allt trött arbetet med att skriva ut, inramning och skickar den till dina kunder.

Ditt bröllop Items

Om du hade stora eller medelstora bröllop, du sannolikt tillbringat en hel del pengar på saker som du aldrig förväntas köpa eller använda igen. Så nu att det bara är en stor glatt minne, behöver fortfarande behöver du ljusstakar och gången löpare att komma ihåg det med?

Om inte, kan du använda Internet för att sälja dessa saker på nätet till andra brudar och skicka ut dem med hjälp av en tjänst som Tradesy (som tar en provision) eller publicera dem på Ebay. Ett annat sätt att använda internet är att sälja saker lokalt med hjälp av online klassificerad på grann sidor som Nextdoor eller på Facebook och Craigslist. När köpare kan plocka upp föremål och inte betala för sjöfarten, kan dina saker hämta ett högre pris.

Naturligtvis är bröllopsklänningen den stora biljett objekt. Om du inte känner alltför sentimental om att sälja det, det finns massor av ställen att sälja din brudklänning på nätet. Du kan göra bättre att sälja det på nätet i stället för lokalt eftersom du kommer att ha en större pool av potentiella köpare. Det är också bättre att sälja det snart efter bröllopet medan det fortfarande är i stil än att vänta flera år. Här finns platser att sälja din brudklänning på nätet:

 • PreOwnedWeddingDresses.com
 • StillWhite Com
 • NearlyNewlywed.com
 • Tradesy.com
 • SellMyWeddingDress .org

Utöver dessa platser, kan du försöka sälja klänningen med hjälp av lokala nätet varvet försäljning eller Swap Meet platser på sociala medier. Många brudar skura dessa platser för fynd, särskilt för alla tillbehör. Du är mindre benägna att hitta en annan brud i ditt område som är bara din storlek och som vill ha din klänning. Men om du gör, kan du spara uppdraget.

Din åsikt

Du vet vad de säger om yttranden rätt? Alla fick en. Så är fallet, är din åsikt förmodligen inte en av de mer värdefulla saker som du kan sälja. Men åsikter är fria att komma med, så varför inte göra lite pengar på din på din fritid.

Sälja din åsikt genom att ta undersökningar på nätet har varit ett tjäna pengar möjlighet på Internet för nästan lika länge som det har funnits. Nu, med pengar att göra mobiltelefon apps är det enklare än någonsin att tjäna pengar med undersökningar när man har lite tid att döda; till exempel när du väntar på att plocka upp ditt barn i skolan eller på kollektivtrafik.

Vad är du verkligen säljer är synvinkel någon i din demografisk grupp. När du registrerar dig att fylla i enkäter måste du ge en hel del information om dig själv: plats, utbildning, intressen, köpvanor, ålder, kön, etc. Du kommer då att matchas med undersökningar om produkter och tjänster som blir måltavla till människor som du. Så hur många undersökningar du får beror på hur många marknadsförare intresserad av tilltalande för människor som du och hur många andra som passar dina demografi gör undersökningar.

Tänk dock några av de fallgropar att ta undersökningar : Undersökningar inte alltid betala kontant. Ibland betalar de i presentkort eller kuponger. Ibland betalar de i belöningspoäng. Det finns vanligtvis tjänar trösklar att ta emot betalningar. Online-undersökningar har också potential att bli bedrägerier. För att undvika dessa arbete hemma bedrägerier, ge inte ditt kreditkort eller bankkontonummer i någon undersökning. Inte betala för möjligheter eller listor över undersökningen företag. Det är alltid signaler om en bluff.

Platser att ta online-undersökningar:

 • InboxDollars Com
 • OpinionOutpost Com
 • swagbucks Com

din expertis

Mycket mer värdefull än din åsikt är din expertis. Och det finns många olika sätt att sälja din expertis. Om du har specialiserad kunskap om bara om något ämne, det finns säkert någon där ute villig att betala för det. Frågan är hur man ska marknadsföra och tjäna pengar på dina kunskaper.

Du kan:

 • publicera en e-bok
 • arbete som en online-lärare
 • skapa din egen online, e-lärande på en webbplats som Udemy
 • skapa en webbplats eller blogg eller bli en frilansande skribent
 • eller bygga en frilanskarriär som konsult.

Dessa tar alla en investering i tid och eventuellt pengar för att betala av på lång sikt. Men om du vill ha en snabb start till att sälja din expertis, försök att testa webbplatser eller svara på frågor på sajter som PrestoExperts eller Createpool .

Ditt hår

Marknaden för människohår är en stor affär, och Internet gör det enkelt för nästan vem som helst som har den önskade hårtyp att sälja sitt hår.

Så vad är det önskade hårtyp? Det ska vara lång, tjock och friska. Minimilängden är 6 inches, men ju längre desto bättre. Vikt är en viktig faktor i värde; men det inte kan mätas noggrant tills håret är snitt, så tjocklek, mätt med omkretsen av hår när bandad, kan vara en bra mätare för tjockleken. En 1- eller 1,5-tums hästsvans skulle anses tunn. När det gäller hälsa, är den idealiska ”jungfru hår”, vilket är hår som aldrig har färgats, rätas ut, kemiskt behandlat eller blåst torr. Om du är en rökare som kan minska värdet på ditt hår. Färgen är inte lika viktig faktor, men mindre vanliga naturliga hårfärg (t.ex. blond och röd) desto mer värdefulla håret.

Hur mycket är håret värd? Det minsta man kan förvänta sig för jungfru hår är ungefär $ 10 per tum. Icke-virgin hår kan medföra så lite som $ 5 per tum eller kan det bara finnas någon marknad för det. De platser att sälja hår på nätet är marknadsplatser så att säljare köpa annonser för deras hår och köpare kontakta dem. Vanligtvis marknadsplatser inte tar en provision men läs användarvillkoren noga. Här är några av de online hår marknads:

 • BuyandSellHair.com
 • OnlineHairAffair.com
 • HairSellOn Com
 • SellHairOnline Com

Bröstmjölk

Vad är gammalt är nytt. Återigen Internet möjliggör en ny snurr på en gammal praxis. Innan formel uppfanns, kvinnor som inte kunde ammar sina barn kan hyra en amma för att ge bröstmjölk för deras barn. Det är inte gjort riktigt samma sätt längre, men nu med bröstpumpar och internet det finns en marknad för bröstmjölk. Ammande kvinnor kan pumpa och frysa och skeppa ut sin bröstmjölk och få betalt för det.

Här är några ställen att sälja bröstmjölk på nätet:

 • OnlytheBreast Com
 • Mothersmilk.coop
 • BreastMilkShare Com
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *