Wat moet worden vermeld in de afdeling Onderwijs van een CV

Posted on

Wat moet worden vermeld in de afdeling Onderwijs van een CV


Wat is de beste manier om je opleiding onder meer op je cv? In de afdeling onderwijs van uw cv, een lijst van de scholen je hebt bezocht, de graden u bereikt, je GPA als je een student of een schoolverlater, en eventuele speciale prijzen en onderscheidingen je hebt verdiend.

U moet de afdeling onderwijs van uw cv aanpassen aan uw omstandigheden aan te passen, met inbegrip van al dan niet je nog een student, hoeveel werkervaring je hebt, en hoeveel academische prestaties die je hebt. Door het opnemen van de juiste informatie op de afdeling onderwijs van uw CV, kunt u indruk op uw werkgever en waarborgen van een interview.

Wat moet worden vermeld in de afdeling onderwijs van uw CV

De essentiële informatie in het onderwijs deel te nemen is je diploma (s) en de scholen je hebt bezocht.

U kunt ook meer specifieke informatie, met inbegrip van uw grote en kleine geven. U kunt ook het jaar je bent afgestudeerd omvatten, hoewel dat niet noodzakelijk is.

Voeg uw Grade Point Average (GPA) als u momenteel bent een student of zijn 1-2 jaar van school, en als uw GPA is sterk (ongeveer 3,5 of hoger).

Ook omvatten alle onderscheidingen of awards je op school hebt ontvangen. Deze kunnen variëren van cum laude (zoals cum laude of magna cum laude ) aan Dean’s List andere awards. U kunt ook buitenschoolse clubs, charitatieve groepen, of Griekse organisaties waar u actieve en / of in het bezit van een leidende rol waren.

Ook omvatten elke professionele ontwikkeling cursussen en certificeringen. U kunt ook een lijst van alle licenties die u hebt, tenzij je een aparte sectie van uw cv waar je deze informatie.

Plaatsen van het onderwijs, afdeling van uw CV

Huidige studenten of recent afgestudeerden zal waarschijnlijk willen de afdeling onderwijs naar de bovenkant van de CV te zetten. Dit is omdat de studenten hebben meestal beperkte werkervaring. In dit geval, wilt u uw academische successen te markeren.

Als je van school zijn geweest voor minstens een paar jaar, zou je dit onderdeel te verplaatsen naar de bodem van je CV. Tegen die tijd, heb je genoeg werkervaring om te benadrukken dat je niet hoeft te vertrouwen op uw onderwijs.

Tips voor de afdeling onderwijs van uw CV

Overwegen subsecties. Als u veel informatie in de afdeling onderwijs van uw cv op te nemen, overweeg dan het breken van dit gedeelte in onderafdelingen. Het hoofdgedeelte kan bijvoorbeeld uw scholen en graden, en dan kun je andere gedeelten zoals “Awards en Honors”, “Certificaten” en “Professional Development.” Heb Als je een leidende rol in een school gelieerde organisatie (zoals aangehouden een club, sport, of Griekse organisatie), dan kunt u een lijst die onder de Awards en Honors lijn.

Zorg voor specifieke (indien nuttig). Als de sub-college van je universiteit bekend is en zinvol is (bijvoorbeeld, zeg je afgestudeerd aan de horeca-school van uw universiteit en solliciteert naar een baan in de horeca) kan je onder meer dat voor u ook uw universiteit naam. Bijvoorbeeld, zou je kunnen zeggen “School of Hospitality, XYZ College.”

Kan je bij je GPA. Als je een student of pas afgestudeerd en je GPA was niet geweldig, maar je moet andere onderscheidingen, alleen de GPA uit te verlaten en zet iets anders, zoals “XYZ Award ontvanger.” Als je eenmaal van school voor een paar jaar, moet u uw GPA uit uw CV wat er ook gebeurt.

Kan je bij de middelbare school (na een tijdje). Als je eenmaal op de universiteit zijn geweest voor een jaar of zo (of als je eenmaal in een ander soort van permanente vorming), kunt u uw middelbare school diploma en GPA weglaten van uw cv. Echter, je moet je middelbare school diploma (of GED) noemen als het uw hoogste graad.

Vertel de waarheid. Het is heel gemakkelijk voor een werkgever om te bevestigen of de informatie over het onderwijs in uw CV waar is of niet. Hij of zij kan gewoon controleer je transcript. Daarom, wees eerlijk. Bijvoorbeeld, als u niet tevreden bent met uw GPA, laat het uit, maar maak het niet op.

Hervat Onderwijs Sectie Template

U kunt de volgende sjabloon gebruiken om het structureren van de afdeling onderwijs van uw cv. Houd in gedachten dat je kunt veranderen en verwijder alle van deze informatie aan uw eigen omstandigheden en de job waarvoor je solliciteert te passen.

AFDELING

College Naam
Jaar van afstuderen
Degree, Major en Minor
GPA

Prijzen en onderscheidingen
Stuur alle academische prestaties hier, waaronder Latijns eert, eert in je grote, en nog veel meer.

Certificaten
Voeg alle professionele of educatieve certificaten u hebt ontvangen.

Professional Development
Voeg alle professionele ontwikkeling ervaringen, met inbegrip van cursussen (zowel online als in persoon) en seminars. Je zou hier ook vermelden als u lid van een relevante beroepsorganisaties zijn. Als u een positie binnen de organisatie te houden, vermelden dat ook.

Hervat Education Section Voorbeeld # 1

Huntown College
mei 20XX
Bachelor of Arts in het Engels, afdeling eert
3,8 GPA

Hervat Education Section Voorbeeld nummer 2

ONDERWIJS
XYZ College
Bachelor of Arts in Journalism

Prijzen en onderscheidingen
Summa cum laude
ABC Award voor openstaande journalistiek belangrijke

Certificaten
Level 1 Strategische Communicatie Certification

Professional Development
Conference Coordinator, XYZ Journalistiek Association of America

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *