Testspørsmål for Flight Attendant Intervjuer

Posted on

 Testspørsmål for Flight Attendant Intervjuer
Flyvertinnene kan tjene en god levende gjør noe mange bare kan drømme om: å reise verden rundt for arbeid. Bureau of Labor Statistics  prosjekter at denne jobben vil vokse 10 prosent mellom 2016 og 2026, raskere enn gjennomsnittet for alle yrker. Det har også median årslønn på over $ 50 000 per år – ingen college grad nødvendig.

Men denne jobben er ikke alt glitter og glamour. I tillegg til å gi kundeservice, komfort og forfriskninger til passasjerene, flyvertinnene holde alle om bord trygt. De hjelper gjennomføre pre-flight sikkerhetskontroller, demonstrere bruk av bilbelte og annet sikkerhetsutstyr, og holde passasjerene rolig i et nødstilfelle. Hvis ting går galt i luften, kan de selv redde liv, får passasjerene legehjelp eller gjør sikkert at alle evakuerer flyet trygt hvis det er nødvendig.

Så det er ikke en enkel jobb, men hvis du er glad i å reise, ha evnen til å håndtere stresset ut reisende, og kan holde hodet kaldt under press, kan det være den perfekte jobben for deg. For å bli en flyvertinne, vil du vanligvis trenger en high school diplom, kundeservice erfaring, og evnen til å passere en bakgrunnssjekk og pre-sysselsetting narkotika screening. Deretter vil du fatt på tre til seks uker med trening og bli sertifisert av FAA.

For å bli ansatt som en flyvertinne, må du ess jobbintervju. Lær mer om hvilke typer intervjuspørsmål en flyvertinne kan bli bedt om, råd om hvordan å forberede et intervju, og en liste over konkrete intervjuspørsmål.

Typer flyvertinne intervjuspørsmål

Flyvertinne intervjuer kan omfatte en rekke spørsmålstyper. Mange vil være felles intervju spørsmål du kan få på en hvilken som helst jobb, for eksempel spørsmål om sysselsetting historie, din utdanningsbakgrunn, dine ferdigheter og kvalifikasjoner for jobben, og dine mål for fremtiden.

Du kan også bli spørsmål om deg personlig, inkludert spørsmål om din personlighet og arbeidsstil. Disse kan også omfatte spørsmål om hvorfor du valgte den karrieren du gjorde.

Noen av intervjuspørsmål vil også være atferds. Atferdsintervjuspørsmål be deg om å forklare hvordan du jobbet med tidligere erfaringer på jobben.

Du vil sannsynligvis også bli bedt om situasjonsintervjuspørsmål. Disse ligner atferdsintervjuspørsmål, ved at de ber deg om ulike arbeidserfaringer. Men situasjons intervju spørsmål er om hvordan du vil håndtere en fremtidig situasjon relatert til jobben din som en flyvertinne.

Til slutt, kan du bli spørsmål om den aktuelle flyselskapet som du intervjue.

Tips for å forberede for en flyvertinne Intervju

Å forberede seg til intervju, må du vite kravene i jobben. Se tilbake på din CV og liste noen erfaringer du har hatt som viser din evne til å møte disse kravene. Dette vil spesielt bidra med atferdsmessige og situasjonsintervjuspørsmål.

Før intervjuet, gjøre noen undersøkelser om selskapet du er intervju med. Kontroller at du har en følelse av sin misjon, befolkningen de arbeider med, og selskapets kultur.

Potensielle personlig intervju spørsmål inkludere “Hva gjorde du ønsker å være en flyvertinne?” og “Har du anser deg selv en god lagspiller?”

Behavioral intervju spørsmål er følgende:

 • Gi meg et eksempel på en tid da du jobbet med en kunde som har gjort en urealistisk eller urimelig krav.
 • Fortell meg om en gang du handlet med en sint kunde eller klient. Hva ville du ha gjort annerledes?
 • Fortell meg om den siste gangen du mistet tålmodigheten på jobb.
 • Beskriv en konflikt du hadde med en kollega. Hvordan fikk du løse konflikten?
 • Beskriv en stressende situasjon der du måtte bruke dine muntlige kommunikasjonsevner for å løse problemet.

Situasjonsintervjuspørsmål

 • Tenk deg at du ser en passasjer å være bevisst frekk til en annen flyvertinne. Hvordan vil du håndtere denne situasjonen?
 • Tenk deg at du så to passasjerer ordskifte over sine seter. Hvordan vil du håndtere dette?
 • Hvordan ville du avtale med en passasjer som nektet å følge reglene (holde bilbelte hans spent, etc.)?
 • Hvordan vil du håndtere en svært engstelig passasjer som er redd for å fly?

Spørsmål om organisasjonen og andre spørsmål

 • Hvorfor ønsker du å jobbe for vårt flyselskap spesielt?
 • Hva tror du gjør vår flyselskapet forskjellig fra andre?
 • Hvorfor er flyvertinnene viktig på et fly?
 • Hva tror du gjør god kundeservice?
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *