Hvor mye koster det å bli modell?

Posted on

Hvor mye koster det å bli modell?

Et av de områdene som skaper mest forvirring for nye modeller er arealet av gebyrer, utgifter og oppstart kostnader. Det er mye hype og feilinformasjon rundt modellering utgifter og hva en modell bør og ikke bør betale for som de starter opp. Denne feilinformasjon er spesielt utbredt i modellering fora og andre elektroniske ressurser. Nye modeller kan bli forvirret til poenget med å gi opp og aldri forfølge sine drømmer. Ikke la dette skje med deg.

Når du først begynner reisen din til å bli en modell, vil du egentlig bare trenger to enkle ting: snapshots og eksponering. Anskaffelse av disse tingene trenger ikke å være dyrt, og med litt kunnskap, kan det også være billig.

Grunnleggende Snapshots

Det første trinnet i modellering reise bør være å ta noen enkle snapshots. Disse bildene kan være svært enkle, og de kan bli tatt av en venn eller et familiemedlem. Det er lurt å bruke enkle klær og svært lite sminke i disse øyeblikksbilder.

Få Eksponerings modellering agenter og speidere

Når du har dine øyeblikksbilder, må du få disse øyeblikks sett av så mange agenter og speidere som mulig. At eksponering vil hjelpe deg å få kontrakt med et modellbyrå-den første store målet for alle aspirerende modell. Det er flere strategier for å takle dette trinnet, og de har fordeler og ulemper.

Du kan skrive ut bildene dine og fysisk sende dem til alle organer, men dette ville være den tregeste og mest kostbare måten å nærme seg dette trinnet. Du kan også sende dine øyeblikksbilder til alle etater. Mens e-post er et gratis alternativ til å betale for porto, er det ikke alltid like effektivt-en epost er mer sannsynlig å bli ignorert eller uhell savnet enn en fysisk pakke som blir levert til et kontor. Til slutt kan du legge inn dine bilder til modell Speideren nettsteder, hvis du lære av noen agenter eller speidere som aktivt søker etter modeller.

Når du har bilder og en strategi for å få eksponering, det er ganske mye det! Med nok innsats og litt flaks, vil disse to tingene få foten i døren til modellering verden.

Når en Agency ønsker å registrere Du

Samtidig tjene et byrå oppmerksomhet er grunn til noen ny modell for å feire, det bare markerer begynnelsen av modellkarriere. Når et byrå har uttrykt interesse i å representere deg, vil du sannsynligvis få et helt nytt sett av oppgaver-mange av disse vil koste penger. Du kan bli fortalt at du trenger å leie en fotograf, makeup artist, eller stylist. Du kan bli bedt om å lage utskrifter av bildene dine, lage sammensatte kort, legge bildene dine på byrået hjemmeside, og så videre. Noen etater kan også fortelle deg at du må ta modellering klasser på skoler som lærer slike ferdigheter.

Dette er tiden for deg å ta en pust og finne ut den beste veien for deg.

Mange nye modeller har hørt “om du må betale noe det er en svindel” eller “Hvis et byrå liker deg, vil de betale for alt.” Men det er ikke alltid tilfelle, og spørsmålet om utgiftene er aldri så klippe og tørr som folk ønsker å tro. Du bør ikke gi opp selv eller et byrå når temaet utgifter kommer opp, men du trenger ikke å tenke nøye gjennom hva du blir bedt om å gjøre, og hva som er best for din karriere.

Et par ting å huske på er:

  • Hva er omdømmet til etaten? Er byrået kjent for å utvikle nye modeller og få dem bestillinger? Har de har tilknytning til større byråer i større modellering markeder? Hva er deres plan for hvordan du skal markedsføre deg?
  • Hvis du trenger nye bilder, be byrået for en liste over forskjellige fotografer de vil anbefale. Hvis de insisterer på at du bruker in-house deres fotograf, pass. Det kan være en advarsel tegn på at de tjener flere solgte photoshoots enn de gjør får du bestillinger. Et byrå bør ikke få inntekter fra photoshoots.
  • Er byrået del av en modellskole? Modellering klasser kan være til nytte for noen modeller, men de bør ikke være et krav for deg å bli signert til et byrå.
  • Er du i et stort marked som New York, Los Angeles, Milano eller Paris? Eller er du i en mindre, lokale markedet? De fleste modellene starter ikke på topp i store New York eller Paris etater. Snarere, de lærer virksomheten, utvikle deres utseende, og bygge sine bøker i de mindre markeds etater. Mens en stor byrå i New York kan tilby å fremme dine utgifter, etater i mindre markeder er mindre sannsynlighet for å ha ressurser til å finansiere nye modeller. Likevel, hvis du har mulighet til å arbeide med et byrå i et mindre marked, ikke gi det opp. Lite marked etater kan være en verdifull ressurs for din karriere.

Byråer mai Advance utgifter, men aldri Finance

Når du er logget til et byrå, er du ansett som en uavhengig kontraktør. Du er ikke en ansatt i byrået. Dine tjenester som modell er kontrahert av byrået. I hovedsak, du er en eneste eier av din egen virksomhet. Derfor vil alle utgiftene være ditt ansvar. Når det er sagt, det er tilfeller hvor en etat kan være villig til å fremme noen av disse utgiftene for å komme i gang. Når du begynner bestiller jobber, vil etaten trekke det du skylder dem fra kontoen din.

Selv etter at du begynner å arbeide og bestille massevis av arbeidsplasser, vil du ha løpende utgifter som nye photoshoots, utskrifter for boken din, kurerer, byrå nettstedet avgifter, meglingsoppdraget, reiseutgifter, langdistanse telefonutgifter, etc. Disse utgiftene er ikke unikt for nye modeller-selv etablerte supermodeller har lignende kostnader fra tid til annen. Men disse vil (forhåpentligvis) være små utgifter i forhold til inntekten du vil tjene. Husk også at enhver bedrift utgifter vil være fradragsberettiget.

Hver modell og hver Agency er annerledes

Når det kommer til modellering oppstart avgifter og utgifter, er det viktig å huske på at hver modell og hver etat er annerledes. Hvis du spurte 100 vellykkede modeller hvordan de kom i gang, vil du sannsynligvis få 100 forskjellige historier. Noen kan ha hatt visse fordeler som selv ikke kan gjenskape, men de fleste av dem trolig ikke gjorde det. De fleste modeller jobbet veldig hardt for å komme dit de er, og ved å matche deres arbeidsmoral, kan du få det, også.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *