Mitä opettaja tehdä? Palkka, vaadittavat taidot, & More

Posted on

Mitä opettaja tehdä? Palkka, vaadittavat taidot, & More

Opettajat opettaa opiskelijat monenlaisia ​​aiheita, tavallisesta Tutkimuskohteita kuten matematiikka, tiede ja Englanti muihin aiheisiin, kuten taidetta, musiikkia, ja liikunta. Peruskoulun opettajat yleensä silloin samalla ryhmä opiskelijoita päivittäin tietyllä luokan tasolla, kun taas opettajat lukioissa ja yläasteen toimii eri opiskelijaryhmän tunnin välein, tyypillisesti keskittyen opetuksessaan ponnistelunsa korkeintaan yksi tai kaksi aiheista.

Opettaja Tehtävät ja vastuut

Opettajana oleminen vaatii tyypillisesti kyky käsitellä seuraavat tehtävät:

 • Tuntemus viitekehys ja
 • Luento
 • lyijy keskustelu
 • Luo tuntisuunnitelmia
 • arvioida opiskelijoiden
 • One-on-one työstä
 • Ryhmätyö
 • Tapaa vanhemmat

Aiheesta riippuen he opettavat ja luokan tasolla, opettajat opettaa opiskelijoiden mukaan opetussuunnitelma, joka sisältää kriteerit ja arviointiprosessit. He suunnittelevat, kehittävät, kirjoittaa ja toteuttaa ohjelmia luokkahuoneessa sopusoinnussa koulupiirin ja valtion koulutuksen vaatimukset, kirjanpito opiskelija saavutus ja seuranta niiden kykyjä.

Opettajien on pidettävä luokkahuoneissa harjoittavat silti arvioitaessa opiskelijoiden yksittäin ja työskentelee yksi-on-one opiskelijoiden tarvittaessa. Kommunikointi vanhempien on myös merkittävä osa työtä, varsinkin kun opiskelijat kamppailevat ja tarvitsevat lisäapua tai huomiota luokkahuoneen ulkopuolella.

opettaja Palkka

US Bureau of Labor Statistics erottelee keskiasteen ja peruskoulun opettajat raportoidessaan palkkoja. Vaikka luvut ovat melko samanlaisia, lukion opettajat eivät ansaita hieman. Mediaani vuosipalkka $ 55790 kattaa kaikki opettajat, mutta ylhäällä ja alhaalla 10 prosenttia peruskoulun opettajille tulevat hieman pienempi, on $ 92770 ja $ 37340, vastaavasti.

 • Mediaani vuosipalkka: $ 55790 ($ 26,82 / tunti)
 • Top 10% vuosipalkasta: $ 95380 ($ 45,85 / tunti)
 • Pohja 10% vuosipalkasta: $ 39080 ($ 18,79 / tunti)

Lähde: US Bureau of Labor Statistics, 2017

Koulutus, ja sertifiointi

Kaikki valtiot vaativat opettajat on lisensoitu, ja jotta ansaita lisenssin, opettajien on ansainnut kandidaatin tutkinnon osana valtuutetun opettajankoulutusohjelman.

 • Koulutus: Useimmat ohjelmat on erillinen polkuja peruskoulutusta ja toisen asteen koulutuksen. Alkeis toim. ohjelmat yleensä valmistettaisiin opettajia opetuksen lastentarhasta noin kuudennella luokalla, kun taas toissijainen toim. kouluttavat opettajia yläasteen ja lukion työpaikkoja. Useimmat ohjelmat vaativat vähintään yhden lukukauden opiskelija opetusta.
 • Sertifiointi: Erityisvaatimukset vaihtelevat osavaltioittain, mutta alustavan opetuksen todistus riittää yleensä viisi tai kuusi vuotta ja se kattaa peruskoulutusta tai toisen asteen. Toissijainen toim. Opetuksen todistukset sisältävät sertifikaatit tiettyjen aiheiden, kuten Englanti tai biologian. Sertifikaatit myös vaativat usein opettajat suorittaa tietty määrä tilihyvityksiksi täydennyskoulutusta, jotta todistuksen uusittava kun sen aika tulee.

Opettaja Taidot ja kompetenssit

Onnistunut opettajien täytyy pystyä yhteyden opiskelijoiden mielekkäällä tavalla, joka ylittää aihe luokan. Joitain taitoja opettajat tarvitsevat muun muassa:

 • Sanallinen viestintä: Opettajien on tehokkaasti jakamaan tietoa opiskelijoille, kollegat, ja vanhemmat. Esitellessään oppitunteja opiskelijoita, opettajien on voitava tehdä sen tavalla, joka pitää opiskelijoiden mielenkiinnosta.
 • Kuuntelu: Viestintä on kaksisuuntainen katu, ja arvioida opiskelijoiden tehokkaasti, opettajien on voitava ymmärtää, miten ja miksi opiskelijat saatetaan vaikeuksia tai miksi niitä on riitauttaa edelleen.
 • Kärsivällisyys: Opiskelijat oppivat eri tahtiin, joten opettajat täytyy olla kärsivällinen, jotka kamppailevat ja kehittämään tapoja auttaa heitä.
 • Kriittinen ajattelu: edistymisen arvioimista on muutakin kuin lajittelu- tehtäviä ja testit. Opettajien on pystyttävä analysoimaan omaa opetukset ja onko ne saavuttavat opiskelijoiden tehokkaasti.
 • Passion for oppiminen: Tehokkain opettajat ovat yleensä niitä, jotka todella rakastavat oppimista. Opiskelija tunnistaa tämän ja ovat todennäköisesti oppia hankkia että intohimo opettajilta, jotka ovat sitä.

Job Outlook

Mukaan Yhdysvaltain Bureau of Labor Statistics , työllisyyden kasvu opettajien ennustetaan noin 8 prosenttia vuosikymmenen päättyy vuonna 2026. Tämä on hieman parempi kuin 7 prosentin kasvun ennustetaan kaikissa ammateissa.

Useat tekijät vaikuttavat saatavuuteen opetuksen työpaikkoja. Nuo sertifioitu opettaa matematiikkaa tai tieteen tyypillisesti ovat suurempi kysyntä kuin opetusta Englanti tai yhteiskuntaoppi. Samoin on vähemmän kilpailua työpaikoista kaupunki- tai maaseudulla kuin on esikaupunki asetuksista. Joten, matematiikan tai luonnontieteiden opettaja haluaa työskennellä tiheään asutuilla kaupunki on todennäköisempää on helpompaa löytää työtä kuin Englanti opettaja etsivät työtä niiden lähiöissä.

Työympäristö

Opettajat yleensä omat luokkahuoneet että he pystyvät järjestämään ja sisustaa oman makuun, merkitystä aiheen ja millä tasolla he opettavat. Lukion ja yläasteen opettaja usein opettaa kaksi tai kolme osaa enintään kaksi tai kolme kurssia, kun peruskoulun opettajat yleensä käyttää samaa ryhmä opiskelijoita suurimman osan päivästä, opetus useita aiheita.

Työjärjestys

Kouluajan vaihtelevat piireittäin eri puolilla maata, mutta useimmat koulut alkavat välillä 7-8 pm ja erottaa opiskelijoiden välillä 2: 30-3: 30 pm opettajat saapuvat yleensä 30 minuutista tuntiin ennen luokat alkavat ja jätä 30 minuuttia tunnissa tuntien jälkeen loppua. Opettajat, jotka valmentaja tai auttaa siirtymisessä muuta kerhotoimintaa usein toimii iltaan käytännöistä tai pelejä.

Lukuvuotta tyypillisesti kestää noin 40 viikkoa pidemmän kesäloman, mutta jotkut koulupiirit levittäytyvät niiden taukoja aikana koko kalenterivuoden. Useimmat opettajat käyttävät tauot joko opettaa kesäkoulun tai jatkaa omia koulutuksistaan ​​mukaan valtion vaatimusten missä he asuvat.

Miten saada työnsä

TUTKIMUS
Opettajat tarvitsevat ansaita kandidaatin tutkinnon osana koulutusohjelman.

OPISKELIJAN OPETA
Useimmat ohjelmat vaativat vähintään yhden lukukauden opiskelija opetusta, mutta monet muut ohjelmat odottavat opiskelijoiden saada töitä luokkahuoneissa jo ennen opiskelija opettaa.

SERTIFIOINTI
Eri valtioilla on erilaiset standardit, mutta ne kaikki vaativat opettajia kokeen suorittamista ansaita opetuksen todistus.

Verrataan työpaikkoja

Perinteiset K-12 opetuksen työpaikkoja eivät ole ainoa tapa työskennellä koulutusalalla. Muulla vastaavalla uran, jossa mediaani vuosipalkasta, muun muassa:

 • Koulu ja uraneuvojan: $ 55410
 • Ura ja tekninen koulutus opettaja: $ 55240
 • Esikoulu opettaja: $ 28990
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *