Anställningsintervju tackbrev Exempel

Posted on

Anställningsintervju tackbrev Exempel

Skriva ett tack brev efter en anställningsintervju är alltid en bra idé. Faktum är att vissa arbetsgivare tycker mindre intervjuade som underlåter att följa upp omgående. Det går snabbt och lätt att följa upp efter en intervju med en e-post, notera, eller formellt brev. Att ta sig tid att göra detta kommer att hjälpa dig att lämna din intervjuaren med ett stort intryck.

Varför Skicka ett tackbrev efter en intervju

Varför Tack bokstäver viktigt? Det första skälet att skicka ett tackbrev är att det är bara vanlig, gott uppförande. Men det finns också ett egennyttigt syfte: en tackkort är din chans att få ditt namn framför människor en sista gång och lämna ett positivt intryck.

Om du blir intervjuade intervjuade eller gå igenom ansökningsprocessen jobbet tack bokstäver kan du sälja dig själv som en kandidat. Du kan referera till enskilda fall som kan ha kommit upp i en intervju. Använd din tackbrev för att markera hur dina kunskaper och erfarenheter är en bra matchning för positionen. Även om det är något du glömde att nämna under intervjun, är detta ett utmärkt tillfälle att ta upp det.

Tack konstaterar i andra karriärrelaterade situationer – till exempel en tackkort till en chef för att hjälpa dig ut eller till en tidigare medarbetare för att göra en nätverksanslutning – kan du förstärka att du uppskattar personens hjälp gest.

Intervju tackbrev Sample

Detta är ett urval intervju tack brev.

Barry Allen
718 Pilgrim Court
Syracuse, NY 13224
(000) 123-1234
barry.allen@email.com

September 10, 2018

Ms Caitlin Snow
Vice President, Marketing
Acme
2000 1st Avenue
Syracuse, NY 13224

Kära Ms Snow:

Jag skulle vilja tacka er, hjärtligt, för att ta sig tid att intervjua mig idag för Social Media Specialist position som har öppnat med Acme. Det var trevligt att träffa dig och ditt team, och jag fick verkligen lära sig om din nuvarande marknadsföringsprogram och turnerade kontoret.

Jag var imponerad av möjligheten nästa sociala medier specialist måste bygga upp en stark, omdöpta närvaro för Acme på Facebook, Twitter, Instagram och Linkedin. Som vi diskuterade, inkluderar min erfarenhet av att skapa och hantera sociala medier egenskaper för både etablerade och nystartade organisationer. Mina framgångar inkluderar att bygga ett nätverk av 5K Facebook anhängare för JC Enterprises inom tre månader, ghostwriting Linkedin tjänster för VD för Union Industries som lockade i genomsnitt över 350 ”aktier” varje och hjälpa ägaren av Jennys Bling att bli en stor influencer i sin bransch.

Tänk på att även om jag har arbetat som frilansare för de senaste fem åren, jag är angelägen om att gå tillbaka till en dynamisk, heltid miljö marknadsavdelningen. Jag stärkt och inspirerad av samarbete lagarbete, och skulle finna det mest givande att hjälpa fram Acme uppdrag av ”Att lägga grunden för en hållbar tillväxt branschen.”

Om jag kan ge någon ytterligare information som hjälper dig med din beslutsprocess, please let me know. Jag ser fram emot att höra från dig snart!

Vänliga hälsningar,

Signatur [papperskopia brev]

Barry Allen

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *