5 sätt Arbeta hemifrån sparar pengar

Posted on

 5 sätt Arbeta hemifrån sparar pengar

Under arbetet hemifrån är inte utan startkostnader, många av dessa kostnader kan bekostas av de besparingar som arbetar hemifrån medför. Även om du bara telecommute deltid, kan du spara lite pengar. Så om du funderar på att byta från kontoret liv till distansarbete, här är några områden där du kan spara lite av den gröna saker.

pendling

Om du för närvarande tar kollektivtrafik till jobbet, kommer du genast att märka mer pengar i fickan när du inte behöver lägga ut för den månatliga eller dagligen kommutering kostnad. Även om du distansarbete deltid skulle besparingarna i transit kostnad offentlig torkas ut genom en månatlig rabatt heltidspendlare kan få

Om du kör till jobbet, kan dina besparingar vara större, men inte lika omedelbart märkbar. Inte bara distansarbete spara pengar på gas minskar det antalet miles på din bil. Detta i sin tur innebär mindre underhåll och reparationer kostnader, och det kan sänka din bilförsäkring betalningar

Barnomsorg

Inte alla arbete-at-home moms kommer att spara pengar på barnomsorg av distansarbete, men många kommer. Även några WAHMs med distansarbete jobb kan nöja sig med någon barnomsorg, arbete-at-home moms ofta lyckas arbeta heltid med endast deltid barnomsorg.

Tid är pengar

Detta visar sig i en miljon olika sätt för var och en av oss. Work-at-home moms verkligen inte har obegränsad tid. Men när man arbetar utanför hemmet, tenderar vi att använda fler bra restips, som vanligtvis kostar extra. Några sätt som du kan spara pengar:

  • Volontär på ditt barns skola snarare än att spendera mer på insamlingar.
  • Matlagning mer från färska ingredienser, vilket innebär mindre beställning i eller använda dyra beredda livsmedel.
  • Utföra mindre hem underhåll själv.
  • Shoppa runt för bästa möjliga resultat för pågående kostnader som försäkring, telefon, kabel, etc.

Mat

Naturligtvis kommer du att äta när man arbetar hemifrån. Faktum är att om du inte är försiktig kan du äta mer! Men du kommer inte att betala nästan lika mycket. Kostnaden för att förbereda dina egna luncher är betydligt mindre än att äta ute varje dag. Och det är i allmänhet bättre för dig också. Om du gillar matrester, kanske du upptäcker att göra lite extra vid middagen är ett bekvämt sätt att alltid ha en lunch redo.

Samma sak gäller för kaffe eller te. Gör en hela potten för mindre än en kostnaden för en kopp på ett kafé, vilket gör det lättare att betala på gourmet

Kläder

Du behöver färre dressat (och dyra) kläder när du arbetar hemifrån. När du måste ha en annan arbets lämplig klädsel för varje dag i veckan, inte bara det kostar mer, men det tar nästan en del av kreativitet ut för att köpa kläder. Jag tycker om utmaningen att köpa flera flexibla objekt som kan mixas och matchas för både dressat och avslappnade tillfällen.

Även de kläder du har får mindre slitage, skor i synnerhet. (Jag nästan aldrig bära dem medan jag arbetar.)

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *