Kaj Ali notar ne? Več o plači, potrebno znanje, in Več

Posted on

Kaj Ali notar ne? Več o plači, potrebno znanje, in Več

Licenco Notar je razmeroma donosen, zelo zaposljivi, pa vendar nekoliko skrita strokovno stališče. To je zato, ker so njegove dolžnosti pogosto vključena kot del drugih mest. Postati notar, znan tudi kot notar, vam lahko pomagajo začetek svoje poslovanje, ali povečati svojo vrednost, kot pisarniški delavec. Naloge, kot notar lahko razlikujejo, vendar notarji igrajo pomembno vlogo pri podpisu pravno zavezujoče sporazume v Združenih državah Amerike.

Notarske Naloge in odgovornosti

Notarji in notarski podpis agenti upravljanje in prič podpisov na uradnih dokumentih. Te naloge vključujejo naslednje:

 • izvedba dokument (pravno zavezujoč podpis)
 • Potrjujejo stanje duha vseh podpisniki
 • Prepoznavanje goljufijo ali prisilo
 • Dokončanje notarsko potrdilo o vseh dokumentih
 • Preverjanje identifikacije udeležencev pogodbenih
 • Biti prisoten v času izvajanja dokumenta (to lahko vključuje potovanja)
 • Skrbništvo prisege
 • Ravnanje prisege, pogodbe, posojila dokumente, poročni listi in druge pravne dokumente
 • Pričajo, da predmetov v sefu ali v enakovrednem
 • Vzdrževanje notar dnevnik
 • povezano načrtovanje imenovanja

Opomba : Poleg teh obveznosti, so notarske podpisovanje agenti certifikatom za ravnanje zapiranj za hipotekarne industrije.

Medtem ko je večina notar delo je preprosta, lahko pride čas, ko je delo zelo težko. Kot notar, ste odgovorni za popravljanje ali izločanju podpisov v primeru goljufije ali prisile. Vi ste odgovorni za ugotavljanje, ali so podpisniki dobrega mislih pred in med uradnim dokumenta podpisa tudi.

plača

Postati notarja je lahko koristno delo, če ste uživali ravnanje pravnih dokumentov in vodilna podpisnike za dokončanje uradni dogovor. V nekaterih delih ZDA, lahko iskanje kvalificiranega notar izziv, in mnoge formalne pogodbe ne veljajo, če so notarsko overjen.

 • Mediana letna plača : $ 34.749 ($ 14,53 / uro)
 • Top 10% letne plače : $ 51,000 ($ 22,93 / uro)
 • Bottom 10% letne plače : $ 19.000 ($ 9.98 / uro)

Notarji se lahko plača tudi na ravni na podpis ali na podlagi dokumentov. Znesek se spreminja glede na vrsto dokumenta, overjene in državno zakonodajo.

Izobraževanje, usposabljanje, in certificiranje

Izpolnjuje pogoje za notarja je lahko tako enostavno, kot poteka preverjanje preteklosti. Vendar pa je v nekaterih državah, boste morali opraviti izpit, da postane notar. Ker vsaka država spreminja v svojih zahtevah za notarje, morate preveriti s svojo državo stalnega prebivališča, da vidim, kaj je potrebno. Ali želite samozaposliti ali dodati notarization na svoj življenjepis, kvalificirani je običajno postopek hitro, enostavno in poceni.

 • Izobraževanje : Vsaka država v ZDA ima različne standarde, s katerimi lahko postanejo notar. Vendar pa vse države zahtevajo, da se pravna rezident te države, stare vsaj 18 let, in brez kazenske evidence.
 • Certificiranje : ni uradne potrditve za notarje. Večina držav zahtevajo, da izpolnite prijavo (z najemnino v višini okoli 100 $) in prejeli ček v ozadju. Če notar želi, da izpolnjuje pogoje za razširjenih dajatev, kot notar podpisovanje sredstvo, lahko pride do dodatnih stroškov in preverjanje preteklosti za pridobitev certifikata.
 • Usposabljanje : Čeprav ni vsaka država potrebuje notarja usposabljanja, je vedno dobra ideja. Večina notarske tečaji se lahko konča na spletu. Obiščite spletno vaši lokalni skupnosti akademije ali na spletni strani National Notarji združenje za več informacij.

Notarske spretnosti in kompetence

Veliko znanj, potrebnih notarjev so podobni tistim iz pravnih sekretarjev, kar je razlog zakaj mnogi opravlja obe delovnih mest. Enako lahko rečemo za bančnike in posojila častnikov. Notarji morajo biti zadovoljni s postopki, državnih zakonov, administracije in birokracije, povezane z birokracijo in vladnih procesov.

 • Preverjanje : Notarji morajo preveriti vse, kar je pred njim pred notarizing podpisov. To vključuje preverjanje identifikacije in zagotoviti, da obe strani razumeli, kaj se prijavite.
 • Skladnost : Večina predpisov za notarje se uporabljajo na državni ravni. To pomeni, da notar zakoni razlikujejo od države do države. Pomembno je, da notarji ne “najlažjega.” To je notarska odgovornost tako, da podprejo celovitost procesa podpisa kot tudi obvesti udeležene strani, ki morda ne poznajo državnih zakonov, ki se nanašajo na podpis dokumenta.
 • Vodenje evidence : Notarji morajo voditi revije. Z beleženjem imena, čas, lokacije in več, kar zagotavlja, da se bodo vsi, ki podpišejo stranke odgovarjajo za njihovo soglasje. V nasprotnem primeru snemanje ustrezne podatke, lahko onemogočijo podpisov za nično.
 • Poznavanje Pravni dokumenti : dokazno dokumentacijo, posojilnih dokumentov, potnih listov, zaprisežene pisne izjave in več spadajo v področje notarski odgovornosti. Čeprav ni nujno, da veste, kako sestaviti ali razklati vse dele pravnih dokumentov, morate biti sposobni prepoznati, kaj ljudje podpisu in kaj notar odgovornosti veljajo za dani situaciji.
 • Prilagodljivost : Čeprav nima vsak notar potovati, mnogi notarji so mobilni zavoljo svojih strank. Pogosto je treba formalne pogodbe skleniti v hitrem časovnem okviru in ob neugodnih časih in krajih. Morate biti pripravljeni delati z načrtom za stranke in lokacijo, obenem pa prinaša vsa potrebna orodja zahtevane notarja

Job Outlook

Odvisno od razpoložljivosti notarjev v vašem območju, lahko zahteva visoka ali nizka. Za visoko povpraševanje območjih, samozaposleni notarji narediti zelo dobro. Lahko delajo od doma ali vozila (tj mobilni notarji) kot svoje šef. Vendar, ker je veliko bank in trgovin, pošte nosi zdaj dobavo notarske storitve, povpraševanje na nekaterih področjih je nizka.

Pisarniški delavci, ki so tudi notarji so koristne za številne delodajalce. Če delate v industriji, ki obravnava pravno ali posojilo dokumentacijo, postane notar je pametna poteza, saj omogoča, da lahko delodajalec za formaliziranje transakcij veliko hitreje kot njeni konkurenti.

Delovno okolje

Za notarje, ki delujejo predvsem v tradicionalni pisarni vlogo, njihovo delovno okolje je enako kot na običajen pisarniški prostor. Vendar, če ste samozaposleni notar (polni delovni čas ali krajši delovni čas), potem imate več možnosti, da bo mobilni telefon. To pomeni, da boste morali biti sposobni zagotoviti notarske storitve v svoji pisarni (ali doma, če želite) ali potovanje svojim strankam za načrtovanega podpisa. Mobilni notarji smejo zaračunavati prevoženih kilometrov.

Urnik dela

Odvisno od tega, ali delate kot svoj šef, ali za podjetje, pri katerem je notarizing eden od vaših številnih nalog, lahko svoj urnik je prilagodljiv ali pa bi se tipičen 9 do 5 pisarniško delo. Mobilni notarji so pogosto zahteva, da delajo čudno ur, tudi ob večerih in ob koncu tedna, da se prilagodijo svoje stranke.

Kako Get Job

Get Notarji licence Če se prijavljate za notarja dovoljenje, boste morali pogledati na zahteve v vaši državi.

Vključi notar spretnosti v vašem Nadaljuj Ob prijavi za službo pri podjetju, kjer so potrebne notarji, je treba opozoriti svoje notarske kvalifikacij v svoj življenjepis. Če iščete zgraditi bazo strank kot samozaposlena notarju, boste morali vložiti nekaj časa in denarja v trženje in blagovne znamke.

Najdi Job oglasi: Če se prijavljate za tipično delovno mesto, kjer bi notarization bo del svojih nalog, preprosto poiskati glavno naziv delovnega mesta v standardni iskanju zaposlitve. Na večino najboljših delovnih mestih, ki jih lahko uporabite napredne možnosti iskanja za filtriranje iskanje z dodajanjem “notar” kot dodatno ključno besedo.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *