Praktik Ge utomlands enormt värde till studenter

Posted on

Praktik Ge utomlands enormt värde till studenter

Vid ansökan om praktik utomlands är det viktigt att först identifiera dina inlärningsmål och sedan fråga dig själv ärligt, ”Varför är jag intresserad av att praktikant utomlands?” Bara tänka på att göra en praktik utomlands är spännande, men det är det lärande som sker och vikten av att vara nedsänkt i en annan kultur som definitivt kommer att höja värdet på ditt CV och din totala kompetens när du är redo att komma in på arbetsmarknaden efter examen från college.

Varför vissa väljer att inte Intern utomlands

Studenter är ofta chockade när de lär sig först att de kan få betala pengar för att göra en obetald praktik utomlands. För vissa studenter, kan detta vara tillräckligt avskräckande för att fatta beslut om att inte fullfölja en praktik utomlands. Det är viktigt att få alla fakta innan du köper detta beslut, eftersom inter utomlands kommer med många fördelar som kan göra den monetära engagemang mindre betydelse när det gäller erfarenhet totalt.

Förutom ingen lön, kommer studenterna också att behöva överväga resekostnader, de kostnader som är involverade i att få ett visum, mat, bostäder och hälsofördelar för att kunna uppfylla sina finansiella åtaganden utomlands. För att hjälpa till att täcka en del av dessa kostnader, kan eleverna välja att göra praktik utomlands i samband med en studie utomlands program, kan de spara sina pengar för att möta dessa kostnader, eller så kan de söka hjälp genom familj, stipendier, bidrag, eller finansieras praktik program som redan kan finnas med deras college.

Ett annat skäl som kan hålla eleverna från att göra en praktik utomlands är rädsla. Att åtagandet att flytta och arbeta i ett annat land kan skapa en hel del oro för de flesta människor, särskilt om de inte tidigare har rest en hel del. Rädsla för det okända är den största rädslan liksom undrar hur väl de kommer att kunna anpassa sig till ett annat land och funktion på en plats som är tusentals miles away från vänner och familj. Även om dessa är alla mycket giltiga skäl för att vara rädd, studenter som återvänder från inter utomlands ofta säga att det är den bästa upplevelsen att de någonsin har haft och de är så glada att de kunde arbeta igenom alla hinder och problem de hade före gör praktik.

Fördelarna med att göra en praktik utomlands

Du kanske frågar dig själv varför en praktikplats utomlands är så värdefull. Det är sant att göra en praktik i staterna kan vara av stort värde, inter utomlands och bor i en annan kultur är något som är mycket attraktiv för arbetsgivare som vill anställa nya människor. Inte bara är den akademiska komponent för att göra en internationell praktik viktig inter utomlands kommer också att leda till privatliv anrikning och uppfyllelse som i slutändan kommer att stanna med dig för resten av ditt liv.

En praktikplats ger utomlands:

  • Möjligheten att få internationell erfarenhet tillsammans med de kunskaper och färdigheter du kommer att lära på jobbet.
  • En chans att bilda nätverk med yrkesverksamma inom en annan del av världen.
  • Läs mer om vad som krävs för att lyckas arbeta i ett annat land.
  • Ökar din säljbarhet som en praktik utomlands lägger stort värde på ett CV.
  • En chans att få ett jobberbjudande som arbetar i ett annat land.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *