Youth Sports officiella / domare Jobs Beskrivningar – Lön, kunskaper som krävs och mycket annat

Posted on

Youth Sports officiella / domare Jobs Beskrivningar - Lön, kunskaper som krävs och mycket annat

Tjänstgör sport på ungdoms eller gymnasiet nivåer ger en fantastisk utlopp för dem som bryr sig om skolastiska sport, men kanske inte har tid att ägna åt en heltids coaching position. Medan jobbet kan vara givande och även ge extra inkomst, det tar en speciell person att utmärka sig i dessa positioner. Tjänstemän måste fatta snabba beslut, lösa konflikter och hantera trycket.

När fler skolsporter erbjuds och fler spelare deltar, kommer det att fortsätta att finnas ett behov av tjänstemän. Det uppskattas att 300.000 personer förrätta i USA. Tjänstgörande kan också bli en karriär om du lyckas på ungdomar nivå och uppgradera till ringa college- och professionell spel, eller det kan vara en stor sida liv som håller dig i samband med sport tills du är redo att göra karriär på annat håll i branschen.

Youth Sports officiella / Domare Arbetsuppgifter och ansvar

Som en del av deras dagens ordinarie arbetsuppgifter och uppgifter, en ungdomsidrotten officiell / domare kan utföra vissa eller alla av följande:

 • Förrätta och kontroll spel, evenemang och tävlingar i en säker, lämpligt sätt.
 • Se till att alla deltagare förstå och följa spelregler och bedöma påföljder när det behövs.
 • Gör spel samtal med självförtroende och kunskap om ligan regler.
 • Håll koll på händelsestarttider och starta eller stoppa uppspelning efter behov.
 • Se till att lagen har lämplig utrustning och inspektera både spelare och utrustning för eventuella problem.

En sport officiella handlingar som en medlare av slag mellan spelare under meningsskiljaktigheter, och deras kunskap och rättvis tillämpning av spelreglerna håller spelet flyta jämnt. Spelet officiellt fungerar som opartisk tredje part för att lösa alla anspråk eller meningsskiljaktigheter om överträdelser.

Tjänstemän också hålla och uppdatera spel poster inklusive men inte begränsat till, tillbud och olyckor rapporter, tidskort och all kommunikation som gjorts med rekreations koordinator.

Youth Sports officiella / domare Lön

Tjänstemän arbetar vanligtvis som självständiga entreprenörer. Pay varierar beroende på sporten och nivån men ges ofta på en per-game basis i intervallet $ 40 till $ 150 per spel. Pay kan också gå upp för säsongen spel, möjligheter som normalt får tilldelas topptjänstemän.

US Bureau of Labor och statistik ger löne uppskattningar för domare, domare och andra sport tjänstemän, enligt följande:

 • Median Årslön:  $ 27.020 ($ 12,99 / timme)
 • Topp 10% Årslön:  mer än $ 59.240 ($ 28,48 / timme)
 • Under 10% Årslön:  mindre än $ 18.220 ($ 8,76 / timme)

Källa: US Bureau of Labor Statistics , 2018

Viktigt : Att arbeta som en domare på kontraktsbasis innebär ofta att du behöver kostnader täcka resor till och från spel, kostnader för utrustning, en sammanslutning avgifter och andra arbetsrelaterade kostnader. Prata med en skatt professionell om huruvida du kan dra av dessa kostnader på din inkomstdeklaration.

Utbildning, utbildning och certifiering

Den ungdomsidrotten officiell / domare läge innebär menings utbildning och utbildningskrav som följer:

 • Utbildning : Normalt sökande deltar i undervisning som erbjuds av gymnasiet förening eller en förening tjänstemän att komma igång med träningen. Nya tjänstemän arbetar oftast lägre nivå spel, kanske högstadiet eller förstaårselev spel i motsats till Varsity, eftersom de arbetar sig upp och få erfarenhet. Viss gymnasieutbildning tjänstemän börjar så småningom arbeta college spel.
 • Erfarenhet : Inte varje tjänsteman har spelat sporten de arbetar, men de sätter i ansträngningarna att förstå reglerna och hur man tillämpar dem i flödet av spelet. Domare och andra tjänstemän måste ha omfattande kunskap om sporten och spelreglerna för att utföra sitt jobb framgångsrikt.
 • Registration : Domare måste vanligtvis registrera med staten eller lokalt organ som övervakar den atletiska program.

Ungdomsidrott Officiella / Domare Skills & Kompetens

Förutom utbildning och andra krav, kan kandidater som besitter följande färdigheter kunna utföra mer framgångsrikt i jobbet:

 • God syn : Domare och andra tjänstemän måste kunna visa kränkningar och överträdelser noggrant under spelets gång.
 • Social och kommunikativ kompetens : Domare och andra tjänstemän måste kommunicera reglerna tydligt på ett icke-konfronterande sätt, och lösa tvister mellan spelarna.
 • Beslutsförmåga : Tjänstemän måste ofta fatta snabba beslut om överträdelser och andra samtal.
 • Solid karaktär : upprätthålla en stark karaktär och obestridliga integritet.
 • Teamwork : tjänstemän arbetar med andra för att komma till ett gemensamt beslut om avgöranden, och bidra till utvecklingen och pedagogiska erfarenhet av gruppmedlemmarna.

Job Outlook

Enligt den amerikanska Bureau of Labor Statistics, jobbtillväxtutsikterna för domare, domare och andra sporter tjänstemän 2016-2026 är i genomsnitt, drivet av ökad idrotts inskrivning, men motverkades av minskade anslag för sportprogram.

Sysselsättningen väntas öka med ca 8%, vilket är något högre tillväxt än genomsnittet på 7% för alla yrken mellan 2016 och 2026.

Arbetsmiljö

Domare och andra tjänstemän kan tillbringa lite tid i kontorsmiljö, men tillbringar större delen av sin tid på spelplanen med spelarna. I vissa fall kan de behöva sprint, stativ, eller jogga under längre perioder under spelets gång.

På grund av överträdelsebeslut kan jobbet innebära stressiga interaktioner mellan den officiella och spelare, tränare eller föräldrar.

Arbetsschema

Många domare och andra tjänstemän arbetar oregelbundet, ofta deltid timmar. De kan behöva arbeta nätter, helger, och i vissa fall, semester.

Hur får jobbet

UTVÄRDERA JOBBET

National Association of sport tjänstemän föreslår överväger dessa faktorer innan han blev en officiell:

 • Sport tjänstemän placeras i högt laddade situationer. De måste hålla sina cool, även om andra runt dem förlora perspektivet och kontroll.
 • Det tar tid engagemang för att bli en topp tjänsteman. Det finns mer engagerade än att läsa en regelbok. Topptjänstemän delta i möten, hålla sig uppdaterade om förändringar i sporten, och delta i kliniker för att förbättra.
 • Genom allt, tjänstemän kan ha roligt gör sitt jobb, övertygade om att de har lagt ner tid att ge sitt bästa insats.

TILLÄMPA

Titta på jobbsökar resurser såsom Indeed.com, Monster.com och Glassdoor.com efter tillgängliga ungdoms officiella ståndpunkter. Besök webbplatserna för skolor, parker och andra organisationer att gälla för lediga tjänster. Spela upp någon nyttig erfarenhet som skiljer dig, såsom andra erfarenheter som arbetar med ungdomar eller flyt på ytterligare språk. Kontrollera National Association of sport tjänstemän för ytterligare platsannonser.

TARGET YTTERLIGARE MÖJLIGHETER

Om du börjar som en ungdom tjänsteman och älskar rollen, kan ditt mål bli att stiga igenom de olika nivåerna tills du når den professionella nivån. Löner på denna nivå är lukrativ. Till exempel, Major League Baseball domarna arbete i ett fackligt miljö med löner som börjar på $ 120.000 per år och toppning ut på $ 350.000 per år. NBA tjänstemännens löner enligt uppgift varierar från $ 200,00 till $ 500.000 per år.

Det finns några av dessa lediga varje år. Medan jobbet är glamorösa och hög profil, resor krav och långa timmar representerar en annan livsstil än tjänstgör i ett lokalt område.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *