Оставянето на стаж за ранно

Posted on

Оставянето на стаж за ранно

Трябва ли да оставим на стаж? Въпреки, че моето мнение е, че обикновено, освен ако не са включени следните 4 критерии, аз препоръчвам, че ако изобщо е възможно, текущ стаж трябва да се опита да остане с стажът за опита, който предвижда, способността да се правят професионални връзки, както и възможност за включване на съответен опит по своята автобиография.

Тъй като аз вярвам, че има някои добри уроци по сценария, аз мислех, че ще пиша за това, така че хората в подобни обстоятелства (включително и работните места, които не могат да стоят) могат да оценяват, когато е време да го наричат ​​затваря на техния стаж или работа.

Intern Въпрос

“Сега, въпросът ми е, на три месеца наистина не изпитват това, което очаквах и да говорят за това с изпълнителния директор повече от един път и нещата не подобряват, време ли е за мен да го наричат ​​затваря или се задържат дълго с надеждата, че нещата ще се по-добре? И ако трябва да мине през всички етапи, колко време трябва да се придържаме около знаейки, че другата офертата могат да изчезнат след януари? “

В този случай, мисля, че авторът прави няколко отлични точки за това, защо напуска този стаж не би било нещо лошо. Първо, този човек е завършил студент, който не е имал работа и правеше прилични пари с големи обезщетения, само за да напусне и да преследват това, което мислех, че ще бъде тяхната “работа-мечта”, след като те са завършили “обучение”, която се образуват по този стаж , За някой търси бъдещата работа и се стремят да извлекат излагане на полето за забавление в Лос Анджелис, като тази работа звучеше като отлична идея.

Но в течение на последните 2 месеца, този стаж се е доказал като кошмар. Първо, много от обещанията, които бяха направени по време на интервюто не бяха последвани през от работодателя. Жалбоподателят е бил търсят вълнение в следващата задача, заедно с прилична заплата, обезщетения, добра работна среда, както и възможност да се развива в рамките на компанията. За да направи ситуацията по-сложна, жалбоподателят е интервю за друга компания, която като че ли “невероятно”, но това не се предлагат на “блясъка и блясъка” на работа с известни личности, на дневна база, така че те в крайна сметка, че въвеждането на работа задръжте.

Те решиха да вземат на стажа, защото тя е била изплатена, той обеща някои “глиц и обаяние”, и има потенциала да работят в пълно работно време, след като стажът свърши. За да отчаяние стажантите, заплащането е доста ниско и не се е увеличил значително, само след няколко дискусии и след това отново, след като за ролята на личен асистент, когато работникът или служителят на пълно работно време е бил уволнен. Елате, за да разберете 2 предишни служители вършат същата тази работа също са уволнени. Те са имали 10 стажанти в течение на последните 2 години и само на 3 щатни бройки.

Като личен асистент, служителят вече е скучно с работата работи в офиса, а актрисата, че те работят директно с е много работа. Има обещания за бъдещи комисионни веднъж събития се провеждат, но има бил нищо не се споменава за обучение за това как да бъдат успешни, след като структура комисия е поставен на мястото си.

Студентът в момента се бори с ниско заплащане и проблеми при извършването свържат двата края, докато живее в Лос Анджелис. Да останеш в ” лошо стаж “, докато се борят финансово най-вероятно не е добра идея в този случай, особено след като изучаването изглежда е минимално с път несъществуваща растеж.

дилема 

Авторът на татко си мисли, ученикът трябва да прави това, което мислите, че е най-добре, но мама иска студентът да остане, защото тя се чувства, че студентът е с престижната титла и има възможност, че нещата ще се подобрят. Докато читателят се чувства доста употребяван и разстроен, защото компанията не е живял до своите обещания и не изглежда, че няма потенциал за растеж с компанията.

Ако искате да споделите с нас какво мислите, моля, присъединете се към нас във форума, за да видите моя отговор и да ни уведомите, ако мислите, че това студент трябва да остане или да напуснат техния стаж.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *