Поради по Написання першого резюме

Posted on

Поради по Написання першого резюме

Якщо ви турбуєтеся про написання першого резюме або борються з цим завданням, ви не самотні! Проте, він не повинен бути таким, що лякає.

Багато студентів і недавніх випускників стурбовані тим, що вони не мають достатньо досвіду, щоб створити переконливе резюме. Однак, не хвилюйтеся. Є багато способів, щоб підкреслити ваші навички і досвід, навіть якщо це ваша перша робота.

Читайте нижче поради про те, як написати сильне перше резюме, яке буде генерувати інтерес і інтерв’ю.

Що робити, перш ніж написати резюме

Перш ніж почати писати своє резюме, є кілька кроків, які ви можете зробити. Майте на увазі, що мета вашого резюме, щоб показати роботодавцю, що ви сильний кандидат на роботу, і що ви будете додавати вартість компанії.

Щоб зробити це успішно, ви повинні знати, що потенційні роботодавці шукають. Почніть з дослідження оголошення про вакансії, які вас цікавлять. Складіть список ключових слів, які ви знайдете в списках вакансій, наприклад, часто згадувані вимог або навичках. Ви хочете, щоб зосередитися на них в своєму резюме, щоб справити враження на роботодавця.

Запитайте досвідчених фахівців, що вони вважають важливим, коли вони роблять найму рішень. Розглянути питання про проведення деяких інформаційних інтерв’ю з людьми в своїй області, щоб отримати уявлення про те, що є найбільш важливим для тих видів робіт, ви дивитеся.

Ви також можете прочитати професійні публікації і веб-сайти, пов’язані з вашою цільовою галузі. Пориньте в обраній галузі і вчитися стільки, скільки ви можете. Після того, як ви знаєте, що важливо для роботодавців, ви можете націлити резюме для вирішення цих питань.

Поради по Написання першого резюме

  • Виділіть освіту. Якщо ви студент або недавній студент, вашу освіту є одним з ваших головних активів. Поміщений в розділ «Освіта» ваше резюме у верхній частині сторінки. Увімкніть не тільки школу ви ходили в і ступеня ви отримали, але будь-які інші досягнення. Можливо , ви мали високий середній бал, або зі списку на Діні. Якщо ви вчилися за кордоном, ви можете включити це , як добре. Роботодавці вражені науковими досягненнями недавніх випускників, тому виділити їх.
  • Підкресліть весь відповідний досвід. Ви можете мати обмежений досвід роботи, але у вас є багато інших подій , які Ви можете малювати. Подумайте про клубах ви брали участь у стажуваннях, ви займали і волонтерські позиціях ви працювали. Всі вони можуть бути перераховані в розділі «Зміни, пов’язані Досвід» або аналогічної категорії.
  • Залиште, що ні має відношення. Ключ , щоб підкреслити ті речі , які демонструють свою цінність для компанії, і вийти з тих речей , які не роблять. Наприклад, якщо ви хочете працювати в області інформаційних систем, ваше програмування інтернатури матиме важливе значення, але той факт , що ви виграли нагороди за катання на водних лижах не буде! Не вмикати хобі або досвід , якщо вони не належать до роботи.
  • Згадка досягнення. Під кожним досвідом, ви можете перерахувати деякі з обов’язків , ви , проведених в цій роботі або посаді. Тим НЕ менше, виходить за рамки просто сказати , що ви зробили. Перерахуйте будь-які досягнення, що доводять ви можете додати цінність для організації. Наприклад, можливо , ви виграли «Працівник місяця» на роботі. Або , можливо , ви створили нову систему подачі , що підвищення ефективності в офісі. Увімкніть будь-які приклади раз ви додали цінність компанії або чого – то досягли.
  • Використовуйте ключові слова. Озирніться на список ключових слів, згенеровані загальних навичок і вимог для роботи ви претендуєте. Спробуйте використовувати деякі з цих ключових слів по всьому вашому резюме. Це покаже , менеджер по найму, на перший погляд, що ви добре підходять для роботи.
  • Подивіться на приклади. Особливо при написанні першого резюме, це гарна ідея , щоб подивитися на приклади резюме. Вони можуть допомогти вам вирішити , як форматувати ваше резюме, і яку інформацію включити. Переконайтеся в тому , щоб змінити будь-який зразок резюме включати інформацію, що відноситься до вас, і до роботи , яку Ви претендуєте. Перевірте ці приклади студента резюме і ці інші приклади резюме.
  • Тримайте його коротким. Особливо , якщо це ваше перше резюме, ви не могли б мати багато інформації для включення. Ваше резюме не повинно бути довше однієї сторінки. Мета , щоб заповнити всю сторінку, і при цьому мати гарне кількість білого простору в полях.
  • Редагувати, редагувати, редагувати. Оскільки роботодавці отримують так багато заяв на роботу, що – то маленьке , як помилка може коштувати вам роботи. Обов’язково ретельно вичитати ваше резюме перед відправкою його на роботодавець. Читайте для будь-яких орфографії і граматики помилок, а також будь – яких невідповідностей в форматі (наприклад, з використанням різних стилів кулі точок). Попросіть один або член сім’ї, або консультант кар’єри послуги, також подивитися на це для вас.

Резюме Дизайн Поради

Багато людей дивуються, дізнавшись, що дизайн резюме так само важливо, як і зміст, але це абсолютно вірно. Дослідження показують, що ваше резюме має менше 20 секунд, щоб зробити правильне враження, тому він повинен бути привабливим і зручним для читання.

Є багато різних способів створення і форматування вашого резюме. Перевірте ці шаблони резюме, щоб допомогти вам форматувати власне резюме. Використання шаблону зробить простіше створити своє резюме. Мало того, що це заощадить вам час, але він також може зменшити кількість помилок форматування. Ви можете подивитися на ці інші шаблони резюме, доступні через Microsoft Word і Google Docs.

Перший зразок резюме

Barry Allen
1234 High Street • Athens, GA 30603 • (123) 456-7890 • barry.allen@email.com

КВАЛІФІКАЦІЯ СУТНІСТЬ
Топ-рейтинг тенісиста коледжу залучення і професійний досвід туру гри , щоб досягти успіху в якості тренера по тенісу.

Теніс Коучинг : Здатний черпати змагальний досвід тенісу 10 років для розробки і свинцевих динамічних молодших і дорослих клініки і забезпечити навчання якості для гравців різного віку.

Спортивний менеджмент : Стажувався в координації проведення тенісного турніру і маркетингу.

Сертифікати : США Професійна тенісна асоціація (USPTA) і професійний теніс реєстру (PTR) сертифіковані, CPR, Перша допомога

Основні сильні сторони : Харизматичний і високо мотиваційний тренерський стиль, спекулюючи на сильні сторони і забезпечуючи підтримку для подолання особистих проблем.

ОСВІТА

СКДЕС в Sport Management (червень 2018 роки)
Університет Джорджії, Афіни, штат Джорджія
Чоловік тенісної команди; Теніс Стипендія; Спортивний бізнес – клуб

ДОСВІД ГОЛОВНЕ

Університет штату Джорджія, Athens, GA

Студент, Спортивний менеджмент (09 / 2014-06 / 2018)
Завершено комплексний чотири-річний курс навчання в спортивному менеджменті. Ключові курсові включені навчальні програми в області управління спортивної події, зв’язку з громадськістю, маркетинг і фінанси.

  • Зароблені 4 MVP нагороди для тенісу програми NCAA D1, що досягає Top 100 USTA рейтинг, загальнодержавної, і закінчується Top Державного турнір.
  • За умови, уроки тенісу для дітей у віці від 5 до 14 в університетських спонсорованих тенісних клінік влітку.
  • Виграли дві категорії I Національний Чемпіонат USTA.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *