Як поводитися з Walk-In Співбесіда

Posted on

 Як поводитися з Walk-In Співбесіда


Що ходити в Співбесіда і чому компанії використовують їх? Прогулянка в Співбесіда, також відомий як відкрите співбесіду, це інтерв’ю на роботу, де компанії приймають роботу додатків протягом діапазону часу, коли всі кандидати, які зацікавлені в застосуванні можуть бути присутніми.

Компанія проводить на робочому місці інтерв’ю, а не планувати індивідуальні співбесіди призначення з кандидатами.

Як зробити роботу Інтерв’ю Відкрити роботу?

Відкриті співбесіди є одним з видів співбесід, які можуть бути найбільш складним завданням для участі. Всі заявники з’являються відразу, і ви збираєтеся бути серед групи людей, які можуть бути конкуруючої за ту ж роботу ви є.

Рада : На стороні плюс, роботодавці часто проводять ходити в інтерв’ю , коли у них є кілька отворів для заповнення, так що ви все одно повинні мати хороші шанси отримати роботу , навіть якщо є багато інших кандидатів.
Інтерв’ю може проводитися на основі один на один в інтерв’ю або конференц – зал. В іншому випадку, може бути столи встановлений для рекрутерів неформально чату з заявниками. Інтерв’ю буде коротким. Заявники можуть попросити залишитися , щоб обговорити роботу далі з рекрутером або друге інтерв’ю на більш пізній термін може бути організовано. У деяких випадках заявники запропонували роботу на робочому місці.

Інтерв’ю Під час блок часу

Прогулянка в інтерв’ю, як правило, проводяться протягом блоку часу і проводяться на перший прийшов, перший обслужений. Ці інтерв’ю часто проводиться для сезонної роботи або компанії, які хочуть, щоб заповнити багато позицій одночасно. Компанії, які мають постійну потребу в нових працівників можуть проводити щодня або щотижня ходити в інтерв’ю.

Інтерв’ю на ярмарках вакансій або інший Найм Подія

Іноді відкриті інтерв’ю використовуються під час ярмарку вакансій або коли компанія перебуває в районі протягом короткого проміжку часу, зокрема, на роботу. Вони проводяться з метою максимального числа людей екранованих до наступного етапу процесу інтерв’ю.

Приклади ходити в Інтерв’ю

  • Наприклад, компанія може опублікувати газету або інтернет-оголошення оголошуючи, що відкриті інтерв’ю буде проходити з 9:00 ранку до полудня і 1:00 вечора до 4:00 вечора на певну дату.
  • Деякі магазини можуть мати вікно знаків, які заявляють, що заявки будуть прийматися на певний день і час. Наприклад, відкриті інтерв’ю можуть проводитися щовівторка з 5:00 вечора до 9:00 вечора

Що носити

Більшість відкритих інтерв’ю для роздрібних або сезонних робочих місць, а не для офіційних корпоративних позицій. Носіння бізнес випадковий наряд допоможе вам справити хороше враження. Для літніх робіт, випадковий наряд добре, але переконайтеся, що ви одягнені акуратно й охайно.

Що взяти з собою

Кандидати можуть попросити заповнити заявку на роботу до початку зустрічі з інтерв’юером. Привести список всієї інформації, вам необхідно заповнити заяву на роботу. Принесіть кілька додаткових копій вашого резюме і список посилань, а також. Блокнот і ручка зручні для заміток і заповнення форм.

коли прибуде

Постарайтеся прибути за кілька хвилин до часу початку або якомога раніше. Чим раніше ви там, тим швидше ви будете мати можливість зустрітися з інтерв’юером. Для конкурентоспроможних робочих місць, може бути лінія претендентів, які очікують зустрічі з менеджерами по найму.

Будьте готові відповідати на питання

Коли ви відвідуєте відкрите співбесіду, будьте готові відповісти на питання інтерв’ю про вашу історії та освіті зайнятості, в тому числі питань про те, чому ви хочете працювати в компанію і чому ви кваліфіковані для роботи.

Якщо компанія наймає для різних робочих місць, знаю, що ви хочете подати заявку на. Вам буде запропоновано, які позиції ви зацікавлені в якості частини процесу подачі заявки.

Будьте готові чекати

Крім того, щоб бути розглянуті для роботи з групою інших людей, очікування може бути болючою частиною процесу. У другій частині відкритих інтерв’ю, може бути чекати, щоб зустрітися з рекрутером або рекрутер може не мати достатньо часу, щоб зустрітися з усіма заявниками.

Якщо менеджер по найму працює поза часом, вам може бути запропоновано повернутися на інший день або зв’язатися по телефону або електронній пошті, щоб продовжити процес.

Як Follow Up Після відкритих інтерв’ю

Який найкращий спосіб, щоб стежити за роботодавцем? Важливо, щоб зайняти час, щоб зробити це, тому що ви, можливо, зустрічалися тільки на короткий час з рекрутером або менеджером по найму. Це може бути важко для них, щоб згадати всіх людей, вони зустрілися з, і нагадувати їм про вашому додатку завжди гарна ідея.

Постарайтеся, щоб отримати візитну картку від людей, яких ви зустрічаєте з на інтерв’ю. Це дасть вам адресу електронної пошти і номер телефону можна використовувати для підключення пізніше.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *