Начало машинописец Описание на длъжността: Заплата, умения, и Повече

Posted on

Начало машинописец Описание на длъжността: Заплата, умения, и Повече

А видове дома машинописец или текстообработваща документи от офиса си, често с помощта на аудио файлове като източник. Тези надомна работа обхващат много видове транскрипция -от микро работни места в въвеждане на данни за специализации, които се нуждаят от допълнително обучение, като например медицински преписване .

Не всеки вид Transcriptionist работа е подходяща за най-надомния труд; например съда отчитане обикновено се прави на място. Въпреки това, уменията, развити в на място ситуации могат да бъдат ценни при получаването на някои от доходния надомната работа като в реално време, транскрипция и надписи.

Начало машинописец Задължения и отговорности

Начало машинописец и текстообработка работни места обикновено изискват възможността да направите следното работата:

 • Общувайте с клиента или работодателя за очила за работа и въпроси.
 • Запознайте се с тънкостите на различни приложения за текстообработка.
 • Използвайте компютър, за да въведете задачи.
 • Проверят свършена работа и коригиране на грешки в правописа, граматиката и пунктуацията.
 • Печат и правят копия на свършена работа.
 • Mail, предаде, или по електронен път изпраща завършили заданията на клиента или работодателя.
 • File готовите документи.
 • клиенти фактура или представят доклад за време, за да работодател.
 • Запознайте клиента или работодателя срокове.

Освен основите на общуването, като се използват подходящи инструменти на търговията, и връщане или качването на крайния парче на време, допълнителни отговорности могат да включват разработване на метод за точно проследяване на приходи и разходи, създаване на файлова система, която е лесна за използване, да се разбере как да се следват лист със стилове, както и работа с различни видове суровина, включително чернови, коригирана на хартиен носител, както и гласови записи.

Начало машинописец Заплата

Машинописец и обезщетение Transcriptionist варира в зависимост от клиента или работодателя, индустрия или област на експертиза, както и нивото на опит. Начало машинописки обикновено се изплащат на бройка или на час, въпреки че някои от тях могат да се обърне на аудио минута или на дума.

 • Медиана Заплатите : $ 19.11 / час
 • Топ 10% Заплатите : Повече от $ 27.93 / час
 • Bottom 10% Заплатите : По-малко от $ 13.02 / час

Важно: Начало машинописки, който договор с клиенти задължително фактор за разходи за настолен или преносим компютър, софтуер за текстообработка, интернет услуги, ергономичен дизайн на клавиатура и стол, софтуер време за проследяване, онлайн или на хартия речник, данъци върху доходите и здравно осигуряване, и , за аудио transcribers, слушалки, транскрипция софтуер и транскрипция крачен педал за свободни ръце аудио контрол.

Начало машинописец образованието, обучението, и за сертифициране

Полезно е да са имали най-малко две години опит на място, но повечето надомна транскрипция работни места не изискват висше образование или специална сертификация. Въпреки това, за медицински транскрипция работни места , сертифициране и обучение на високо ниво може да бъде необходима, в зависимост от изискванията на клиента или работодателя.

 • Основни класове : Местните професионални училища и колежи предлагат пишете и английската граматика курсове за тези, които имат нужда от опреснителен курс или допълнително обучение. Има и безплатни онлайн курсове, предлагани от организации като Алисън, че има курсове по машинопис , с основите на английската граматика и др. Обучение в основите на офис софтуер е полезно за всеки дом машинописец, особено тези, които са повторно посещение на терена след няколко години.
 • Медицинско обслужване преобразуване сертифициране и / или Специализирано обучение : Получаване на сертификат или специализирано обучение в областта медицински преписване е задължително, но е вероятно да помогне при търсенето на клиенти. Най асоциация за здравеопазване документация Integrity (AHDI) предлага два вида сертификати за медицински транскрибиращите и одобрява програми, които предоставят обучение на високо ниво в областта, например, Ivy Tech е програма Медицинско обслужване преобразуване Editor .

Начало машинописец умения и компетенции

Редица умения и качества са от решаващо значение, за да се превърне в успешен дома машинописец:

 • Компютърни умения : Знаейки как да се направи повече с компютър, отколкото използването на софтуер за текстообработка е необходимо за дома машинописка. Тази работа също се нуждае от възможност за инсталиране на нов софтуер, влезте в системата на компанията от разстояние, качване на файловете, както и отстраняване на неизправности домашен компютър и свързаност въпроси.
 • Бърза, точна умения машинописни : скоростта на писане на различни видове машинописни и транскрипция работни места могат да се различават значително. Например, скоростта на толкова ниска, колкото 60 думи в минута може да са достатъчни за въвеждане на данни работа влизането на ниво, докато в реално време транскрипция или в дома на надписи работни места могат да изискват скорости до 300 думи в минута.
 • Добър слух и умения за слушане : Способността да се разбере акценти е важно, когато се говори с клиент или записване на аудио файлове.
 • Коригиране умения : Познаване на правилното правопис, пунктуация, граматика и е задължително при финализирането на проект или имейл клиент.
 • Комуникативни умения : Дали композиране бележка , писане предложение , или да говорят с клиент през чат или видео конференция , в дома машинописки трябва да изразят идеи и насоки ясно и сбито.
 • Организиране / приоритизиране умения, самодисциплина и фокус : в дома машинописки не разполагат шеф, който им казва какво да прави и кога да го направя. Важно е да се работи интелигентен, да бъдат организирани и дисциплинирани, а упорито усъвършенствате в по проекта, който се дължи по-скоро, отколкото четейки предстоящата работа или проверка на спортни резултати, прогнози за времето, или социални медии.
 • Възможност за поверителност : Поддържане на информация за клиентите сигурността и поверителността е от решаващо значение, особено когато чувствителни данни, като например информация за пациента, е замесена.

Job Outlook

Според БКД, текстообработка и машинописки са сред най-бързо намаляващите професии, както и за въвеждане на данни и компютърни keyers оператори. През периода 2016-2026 г. броят на текстообработка и машинописни работни места се очаква да намалее с 24 800, или 33% , заради напредъка на технологиите и разпространението на аутсорсинг. Медицински заетост транскрипция се очаква да спада, както и, но в много по-бавен темп от 3% през периода 2016-2026.

От друга страна, бума на свободна практика или на концерт икономика , повече от 53 милиона американци силна, колкото на 2015 г. в съответствие с БКД , биха могли да бъдат предимство на дома машинописки и transcribers. Като член на икономиката на концерт, тези работници са в състояние да успявам да получа машинописни и записване на концерти, които някога са били извършени в къщата от служителите.

Работна среда

Transcribers или въвеждане на думите, които работят от дома си прекарват голяма част от работното си време в седите пред компютъра в дома си офис или друга област, създаден за работа като кухненска маса.

Начало машинописки често се наемат както на свободна практика или независими изпълнители, въпреки че може да има възможности за временна заетост или работа на свободна практика на място. Някои компании публикуват достъпно работа за техните изпълнители на вземането си по-са на първо място, първи обслужен.

Начало медицински транскрибиращите обикновено работят за компании транскрипция-услуги, които предоставят услуги на лечебните заведения.

Работен график

Начало машинописки работят на гъвкаво работно време, но много държа редовен график, който предлага гъвкавост за последната минута проекти пиковите и домашни извънредни ситуации. Много комплект работни часове, които отговарят на нуждите на клиентите си и да започнат по едно и също време всеки ден.

Начало машинописец да насрочи време, за да вземе кратка почивка на всеки няколко часа, за да се разхожда и да опъвам и само поемат като много работа, тъй като те реално могат да се справят.

Как да се свърши

НАМЕРИ GIG и да кандидатстват за ИТ

Мрежа с приятели, членове на семейството и асоциирани предприятия и да поиска въвеждане на потенциални клиенти. Вижте ресурси като Upwork, наистина, и Flexjobs за изграждане на база от клиенти.

PREP ЗА теста на умения

Потенциални клиенти обикновено използват проверки на уменията като първоначална скринингов инструмент. Подобряване на скоростта на писане и умения за точност с безплатни тестове за типизиране и практически файлове за транскрибиращите.

ACE НА ИНТЕРВЮТО

Бъдете готови да областта интервю въпроси от потенциални клиенти.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *